- Konu Sahibi minikgelin
-
- #31.241
ayy cnm aslında bende umutlanmak istemesemde okuyorum sabahtan beri eski arşivleri falan benim normalde adet başlayınca sancım başlardı bir gün önce başlardı bu arada arada alt kasığımda oluyor netten bakıp pco lu olup ilk aşılamada tutan çok kişiyide görünce deminden beri sırıtarak bakıyorum etrafıma ..
evet bende 3 gündür adte geldi sanıp tuvalete koşuyom cebimde pedle geziyorum hazırlıksız yakalanmayayaım diye
hayırlısı olsun cnm çok sağol rabbim dularımızı hepimizin kabul etsin.. sabrımın mükafatını verecek rabbim ondan asla umudumu kesmedim kesmemde.... çok dua ediyorum evlilik yıldönümüne kadar bebeğim karnımda olsa ne güzel olurdu
neyse görecez bakalım mevlam neylerse en güzelini eyler..
kuzu c.tesiye geliyor nerde yaptırırm ki testi c.tesi birde hemen çıkmıyorsanırsam sonucu c.tesi gidip kan versem bile p.tesi çıkacak sonucum ama evde idrar testi yaparım bu arada
adetim gelemzse tabiinsan kendisi ile ilgili ümitlenmekten çok korkuyor değil mi? yerinde olsam bende korkardım o durumda ama ben gerçekten senin o gebelikin ardından hamile kalacağını biliyordum hem içime doğdu hemde tıbben hep böyle şeylerle karşılaşıyoruz demişti doktorum dedimya bende kimyasal gebelik yaşadım bir dahada gebe kalamdım pco lu olduğum için doktor kontrolünde olmam gerekiyordu o zamanlar başlasaydım tedaviye ooooo neyse kısmette evliliğimin 4, yılı içinde çocuk sahibi olmak vardır belkide ne yapalım değil mi?
inşallah bekletmez tatlım yaaa...
hiç öyle muayene olamadan dönerim falan deme...o kadar kolay birşey ki, ilişkiden kat kat kolay geliyor bana inan. kendini rahat bırakacaksın, yapman gereken tek şey o. zaten 2 dakika ya sürüyor ya sürmüyor, hiç endişe etme o yüzden. böyle kafanda kurarsan korkutursun kendini yok yere.
selam kızlar
çok yoruldum,temzilik bitti çok şükür..
kız sinhus bacım ne korkuyon bu kadar yaa,valla büyütüyosun yok bişey,doktordan gel bak buraya yazcaksın bu kadar boşuna korkmuşum diyehamileler allah kolaylık versin inşallah hayırlı doğumlar nasip etsin rabbim hayalimduam canım inşallah herşeyi iyidir bebişinin,benim de var yarın kontrolüm,15 gündür görmüyorum özledim miniğimi 60gelsin inşallah meleğin gelmiştir hemencik ve diğer arkadaşlarım kendinize iyi bakın ben çok yoruldum dinlencem şimdi öptüm hepinizi
inşallah olur cnm bnm nasıl sevinirim anlatamam..
buarada bnm bi kuzenim var fal bakıyo hisleri de kuvettidir biraz önce ona sordum seni de kızı olcak onun söyle ona dedi :))
60gelsinim cnm sende benım kalbimdesin en yakın zamanda hamiş haberini bekliyorum sağlıklı eli kolu düzgün hayırlı salih ve saliha evlatlar nasip etsin Rabbin sana isteyen herkese butun arkadaşlarıma inşallah
azdaha erken gelseymişim kuzenı yakalarmıydım belkim banada bişeyler derdi
tamam tamam sayfalarca yazmadan cıkıyorum ruhsarı yazmadım unutmadım senı ayrı bir paragraf acayım dedim
valla bi korkmuyorum diyorum bi korkuyorum inşallah dediğin gibi olur cnm dua edermisin hamişsin ya sen ha bide şey cok önemli bişeyi çıkmasın dermisin kız lütfen buarada toplu alıntı yapamıyorum ben miniğini görmüşsün cnm büyümüşde sıpa sıpa dedim sankim erkek doğuyor içime seninki gerçi eli ayağa düzgün olsunda içimdekini şeyy ettim
kızlar benim de adetlerle başım dertte,çok düzensizleşti.nerdeyse 15 gün temiz kalıyorum
bayramın ilk günü adetim başladı,o günden beri de ilaçlarımı kullanmıyorum,daha önce demiştim ya kan pıhtılaşması için iğne ve ilaç kullanıyorum diye.artık kullanmıyorum,bi kaç güne kadar doktora da gidicem,kasıklarımda ve karnımın alt bölgelerinde bıçak saplanır gibi sancı oluyor sürekli.hem de ilaçları bıraktığımı söyliycem bakalım ne diycek.çok sıkıldım hergün hergün iğne yapmaktan ve ilaç almaktan ve bu ay da kırmızıları görünce bütün isteğim,hevesim kaçtı
bütün hayatımı ona göre planlar oldum,bebek fikri etrafında yön veriyordum bütün kararlarıma.artık çok sıkıldım bu durumdan ve biraz olsun bu düşünceden uzaklaşmaya ihtiyacım var.ilaçtı,dengeli beslenmeydi,aman ağır kaldırmayayım,çamaşır suyu kullanmayayım devrini kapatıyorum ve normal yaşantıma geri dönüyorum.geleceği varsa baş göz üstüne gelsin bana ayak uydursun,hoş duruma bakarsan uzak görünüyor
inşallah olur cnm bnm nasıl sevinirim anlatamam..
buarada bnm bi kuzenim var fal bakıyo hisleri de kuvettidir biraz önce ona sordum seni de kızı olcak onun söyle ona dedi :))
Kızlar valla ben çıktım siz gelmişsiniz :))
kuzenin falları acayip valla..beni de bikaç kez fena halde şaşırttı..eloserceyi sordum günü az kaldı diye bana öyle dedi bakalım inş tutar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?