- 9 Mart 2011
- 2.136
- 454
- 363
- 41
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #31.261
kızlar bişey merak ediyorum bi bilginiz var mı;
hamileyken nar yenir mi? sade soda içilir mi? nette tam bi bilgi bulamadım ikisini de çok canım istiyo..nar için rahimi temizler diyolar ama:44: soda da ödem yaparmış falan yazıyo bilemedim:44:
elosercemm bak bende sana demiştim, bu ay bebişin seninle diye....
inş miniğin seninle hep birlikte kutlarız buradadualarımız seninle..
egemm çoook sevindim kuzuna,tarifsiz duygular içindesindir... Rabbim daim etsin bu mutluluğunu
:Kuzucuklarım nasılsınız yaf gelemiyom yaa amaaann ne sıkıcı demi yaaff
eloş kuzum yaf seni çok merak ediyom beenn inşallah iyi şeyler olur güzel haberler verirsin bizlere
egemn kuzuuuu nardan da sodadan da istediğin gibim yiyebilirsin sorun yok yavru ceylan hem aş eriyosan yeki için de kalmasın yavrununda canı istemesintüm hamişlere dediğim gibi sana da diyorum yiyin ne istiyorsa canınız abartmadan ve hefesiniz de kalmadan
aleyna kuzuuu bebekinin odası çok şirin yaaaa çok datluuu maşallah hayırla gelsşn kuzum odasına inşalalh
peri,sdtive,raraavis,sinhus,ruhsar,ahsenelkasas,recs ve diğer yavrularım nasılsınız hepicinizi çok öslediimm :79:
kızlar geldim miniğimi gördüm çok tatlııııkocaman olmuş,artık insan şekli almış kolları,bacakları herşeyi görünüyo 9.haftadayız şimdi..12.haftada bi daha çağırdı 2li test yapcakmış,2 li test normal çıkarsa 4lü test yapmıcakmış..hayırlısı bakalım,3 hafta geçse de bi daha görsem şimdi işim var görüşürüz kızlar
merhabaaaa cancanlarımmm!!!!
sancılarım arada arada şiddetleniyor ya adet sancısı bu yada bebek
dün akşam takvimi elime aldım başladım kendi kendime konuşmaya bu aşılama eğer tuttu ise bebeğim karnımda ise oğlum teyzesi ile aynı tarihlerde doğacak belki aynı gün belkide 1-2 gün olacak arasında dedim ilk kez sesli hayal kurdum sonra kendi kendime çokgüldüm yatakta yalnızdım kitap okuyordum kociş duştaydıöyle nedense ilk çocukum oğlan olcak gibi geliyor dünde kocişle kıxımız olursa isim ne olur tartışması yaptık güldük ortada çol yok çocuk yok falan diye ben gökçe yada ayça olur birde yanına sen isim sölersin oda yağmur olcek dedi sonra ilk kimin koytduğu isim sölensin 2. kimin ismi sölnsin diye kargaşa yaşadık sonrası nedense yatakta bitti neyse öyle işte...
eşim çok umutlu %80 ihtimal bence tutcak diyor ben bişey hissedemiyorum
inşallh bu sancıların sebebi minik mercimektir sıkı sıkı tutunmuştur
ah canım çok zor hakkaten iğne vs. uğraşmak. ben de ms için öyle düzenli iğne kullanırken bunalmıştım. Allah hayırlısını versin bir süre kafanı dağıtmak belki de sana ço kdaha iyi gelecektir. Dualarımızdasın!kızlar benim de adetlerle başım dertte,çok düzensizleşti.nerdeyse 15 gün temiz kalıyorum
bayramın ilk günü adetim başladı,o günden beri de ilaçlarımı kullanmıyorum,daha önce demiştim ya kan pıhtılaşması için iğne ve ilaç kullanıyorum diye.artık kullanmıyorum,bi kaç güne kadar doktora da gidicem,kasıklarımda ve karnımın alt bölgelerinde bıçak saplanır gibi sancı oluyor sürekli.hem de ilaçları bıraktığımı söyliycem bakalım ne diycek.çok sıkıldım hergün hergün iğne yapmaktan ve ilaç almaktan ve bu ay da kırmızıları görünce bütün isteğim,hevesim kaçtı
bütün hayatımı ona göre planlar oldum,bebek fikri etrafında yön veriyordum bütün kararlarıma.artık çok sıkıldım bu durumdan ve biraz olsun bu düşünceden uzaklaşmaya ihtiyacım var.ilaçtı,dengeli beslenmeydi,aman ağır kaldırmayayım,çamaşır suyu kullanmayayım devrini kapatıyorum ve normal yaşantıma geri dönüyorum.geleceği varsa baş göz üstüne gelsin bana ayak uydursun,hoş duruma bakarsan uzak görünüyor
nar yemeyi bilmem ama yedim valla ben hiç birşeycik olmadı. hatta dün de yedim. artık Allah korusun. soda içinse doktorlar içebilirsin diyor. hatta ben magnezyum hapı kullanamadığımdan onunla idare ettim. yalnız soda diye her markayı içmeyeceksin. gerçekten maden suyu olanı içeçeceksin. ankara'da beypazarı maden suyu mesela istanbul'da pek görememiştim. bir de kızılay ınki de öyle. o vardır kesin. sanırım uludağ maden suyu da gerçek. tabii meyveli değil sade olanlar. meyveliler boşuna şeker dolu. ben midemi de çok rahatlattığından severek içiyorum. korkma yani :)kızlar bişey merak ediyorum bi bilginiz var mı;
hamileyken nar yenir mi? sade soda içilir mi? nette tam bi bilgi bulamadım ikisini de çok canım istiyo..nar için rahimi temizler diyolar ama:44: soda da ödem yaparmış falan yazıyo bilemedim:44:
:Kuzucuklarım nasılsınız yaf gelemiyom yaa amaaann ne sıkıcı demi yaaff
eloş kuzum yaf seni çok merak ediyom beenn inşallah iyi şeyler olur güzel haberler verirsin bizlere
egemn kuzuuuu nardan da sodadan da istediğin gibim yiyebilirsin sorun yok yavru ceylan hem aş eriyosan yeki için de kalmasın yavrununda canı istemesintüm hamişlere dediğim gibi sana da diyorum yiyin ne istiyorsa canınız abartmadan ve hefesiniz de kalmadan
aleyna kuzuuu bebekinin odası çok şirin yaaaa çok datluuu maşallah hayırla gelsşn kuzum odasına inşalalh
peri,sdtive,raraavis,sinhus,ruhsar,ahsenelkasas,recs ve diğer yavrularım nasılsınız hepicinizi çok öslediimm :79:
nar yemeyi bilmem ama yedim valla ben hiç birşeycik olmadı. hatta dün de yedim. artık Allah korusun. soda içinse doktorlar içebilirsin diyor. hatta ben magnezyum hapı kullanamadığımdan onunla idare ettim. yalnız soda diye her markayı içmeyeceksin. gerçekten maden suyu olanı içeçeceksin. ankara'da beypazarı maden suyu mesela istanbul'da pek görememiştim. bir de kızılay ınki de öyle. o vardır kesin. sanırım uludağ maden suyu da gerçek. tabii meyveli değil sade olanlar. meyveliler boşuna şeker dolu. ben midemi de çok rahatlattığından severek içiyorum. korkma yani :)
offf niye kimse yok ya...günlerdir bikaç kelam edeceğim birilerini arıyorum,denk gelemedik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?