- Konu Sahibi minikgelin
-
- #32.061
aslında geçen ocaktan bu yana neredeyse 1 yıl olmuş doktorun baktırması gerekirdi..
biz 1 yıl içinde neredeyse 4 kez baktırdık..gerçi eşinin ilk testinde problem olmadığı için baktırmamış ama yeni bir tedviye başlarken bakılsa daha iyi olabilirdi bence..
inşllah uzun sürmez canım bebişin gelir sana
evdeyim bacım keyif yapıyorum kaç gündürpuzzle yapıyorum,hamilelikle ilgili süper kitaplar aldım onları okuyorum,spor yapıyorum,yemek yapıyorum derkeeen anaa bi bakıyorum gün bitmiş sen neler yapıyosun,ne zmn çekilcek hsg,adeti bekliyosun sanırım inşallah ciddi bişey yoktur uzun sürmez
herkese günaydınn bu arada
sdtive giderken bi bay bay bile diyemedi,ne zman gelcek söylemedi
canim dun regl gunumdu yani ayin 13'u..ne gelen var ne giden...en son 12'si sabahi test yapmistim ve nagtif idi ve testleri bitirdim, kendimi tebrik ediyorum...
hafif sizilar disinda bisi yok...bugun golene kadar gelen bisi olmazsa mecbur arkamdan gulen cocugun calistigi dukkandan test alacagim...sonucu yazarim hemen...
hg egemnim kızlar huu huuu hadi gelin azcıkk yahu
BEN GELDİMMM.....
of canımcıklarım sıkıldı....
hg cnm genelmi sıkıntın derdin mi var bakim
arkadaşlar 28 günde bir adet oluyorumbu ay ovulasyon tetsine başladım.13,14,15.günler silik 16,17 ve 18.gün(bugün) iki çizgide eşit 3 gün pozitif çıkması normal değil sanki. bu yumurtamın çatlamadığını göstermez mi? eğer çatlasaydı lh düşmezmiydi? sanırım çatlama problemi var
işteyim ve iş yapmak istemiyorum.genel bi sıkıntı yani
iç sıkıntım yok çok şükür.
dün akşam rüyamda kız çocuğum olmuş olarak gördüm,mavi gözlüydü,emziriyordum.Maşallah yeni doğmuştu ama 6-7 aylık gibiydi,gülüyordu,oyun yapıyordu..
yarında yap negatife dönuşmeye başlar bence ama ovulasyon testiyle çatlama problemi olduğu nasıl anladın yap bi kaç gün daha
teşekkür ederimzaten saatler alındı ilkindi ezanından sonra hemen hava kararıyor anlamıyrsun ama bacım senı topiğin en sosyal hamişi sectim maşallah sana5 gun sonra adet olcam önce hormon tahlillerini yaptırcam adet bittikten hemen sonrada hsg inşallah çıkmaz cnm
hg egemnim kızlar huu huuu hadi gelin azcıkk yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?