Sabredenler Kulübü 2012 :)

merhabalarrrrr...
doktora gittim geldim,bebeğim iyi çok şükür.doktor ayrıntılı ultrason sonucuma fln baktı,doğum öncesi kan testlerime baktı,kanda bakılacak birşey kalmamış,herşeyi yaptırmışsın dedi.

Son düzenleme:
günaydın kızçelerrrrr
herkesler iyidir umarım.
dün sinhusun dua günüymüş,dün hiç foruma girmedim canım.bugün de 60gelsinin sırasıymış.Rabbim ikinize de hayırlı ve sağlıklı bebişleri tez zamanda nasip etsin,ikinizi de daha fazla bekletmesin inşşşş
hayalimduam ne güze bebişin iyiymiş,maşallah kuzucuğuna,inş hep iyi haberlerini alırsın darısı da bizlerin başına inş
sdtive y.dışına gitmiş heralde güle güle gidip güle güle gelsin.friedman senin bu çalışma azmine hayranım canım,ben y.lisansta tez aşamasındayım üstelik uzatmalardayım,üniv en son harcı yatırmak için gittim bi daha yüzüne bakmadım.hocanın yanına gidersem tabi totomu yerinden kaldırabilirsem Allah affetsin artık bişeyler uydurmam lazım yoksa adama nasıl anlatıcam dönem bitmiş ben hala yokum ortalıkta,üfff çok kızıyorum kendime ama hiç çaba sarfetmiyorum:26::26:
raravis,ruhsar sizler ne durumdasınız,egemn senin nasıl gidiyor??
cemrecik test yapıp gelse de şöyle güzel bi haber verse,ya topikten hayırlı haberler almak istiyoruz artık,hadin kızlar yafff
betsel,eloserce,minikgelin,şaşkinanne ve unuttuğum kim varsa sizler de iyisinizdir umarım.
valla herkesi bi defada çıkardım sanırsam hepinize kucak dolusu sevgi,umut ve öpcükler gönderiyorummmmmmm

bizde şaşırdık cnm istemedi biz aslında onu örnek olsun die götürmüştük ama dediğin gibi normal olduğundan yetti kadına sanırım şimdi benden istediklerini yaptırcam belki ilerde ister bilmiyorum cnm

zaten saatler alındı ilkindi ezanından sonra hemen hava kararıyor anlamıyrsun ama bacım senı topiğin en sosyal hamişi sectim maşallah sana 5 gun sonra adet olcam önce hormon tahlillerini yaptırcam adet bittikten hemen sonrada hsg inşallah çıkmaz cnm

iyi 9 ay gelmezler inşallah senın öğlen sonra yapman bizim akşam okumamız demek hadi bol sans ovulasyon varsa onuda yap hemen idrar testinde çıkmayabilir

arkadaşlar 28 günde bir adet oluyorumbu ay ovulasyon tetsine başladım.13,14,15.günler silik 16,17 ve 18.gün(bugün) iki çizgide eşit 3 gün pozitif çıkması normal değil sanki. bu yumurtamın çatlamadığını göstermez mi? eğer çatlasaydı lh düşmezmiydi? sanırım çatlama problemi var

hg cnm genelmi sıkıntın derdin mi var bakim

işteyim ve iş yapmak istemiyorum.genel bi sıkıntı yani
iç sıkıntım yok çok şükür.
dün akşam rüyamda kız çocuğum olmuş olarak gördüm,mavi gözlüydü,emziriyordum.Maşallah yeni doğmuştu ama 6-7 aylık gibiydi,gülüyordu,oyun yapıyordu..

yarında yap negatife dönuşmeye başlar bence ama ovulasyon testiyle çatlama problemi olduğu nasıl anladın yap bi kaç gün daha

rüyaların tersi çıkarmış bak senin oğluşun gelio bebek düşünenler ve hamiş bilinçaltında bebek olduğu için bu ryalar daha sık oluyor ben düşünmeden önce görmezdim hiç bebeğim olmuş rüyaları sıkıntında havalar kapadı ya ondandır bide ne dicem sen 25 haftalıksın maşallah 7 kilo almışsın cokmu ki 7 kilo

ben cıkıyorum gelen giden de yok evi süpürem bari öpüldünüzzzz
60 gelsinim cnm benim dua günün hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar getirsin sana cnm

ya sen hala ordamısın boşversene çocuğu ya,çocuk senin ne halde olduğunu,ne düşündüğünü bilmiyo o yüzden boşver takma ya.sana bi tavsiye verim canım o çocuğu gördün de ayağına bak ne bilim giysisine bak iğrenerek,ben bunu çok yaptım hoşuma gitmeyen veya bana tip tip bakanların ayağına bakıyorum iğrenerek,onlarda tekrar ayaklarına bakıyo güzel oluyo ya,etkiye tepki olayı yani:)))

teşekkür ederim evet dediğin gibi günler çok çabuk bitiyo..inşallah ciddi bişey çıkmaz,rabbim yardımcın olsun
hg egemnim kızlar huu huuu hadi gelin azcıkk yahu

uğramıştım öyle bi sonra yemek yapmaya gittim kusura bakma canım yaa görmedim

dualarınıza aminn diyorummm canlarımm

bendeniz evde ve dinşenmede

çook yoruluyorum eve gel yemek yap, prtalığı topla derken vakit nasıl geçiyor anlamıyorum bşr türlü...

dün tekrar çalışmalara başladık, bakalım hayırlısı ne olacak

canlarım ciğerlerimmmm ben geldim

hastaneye gittim bu gün bütün sonuçlar güzel eski yeni ne kadar tahlil test varsa hepsibi götrüsüm doktorum kabul etti sağolsun eşimin aşılamadna önce verdiği test ve aşılama günki verdiği hepsini aldık merkezden onlarada baktı herşey güzel bana tüp bebeğe gerek kalmadan senin aşılamayla çocukun olur dedi ben inanıyorum ne sorunlu kişler geliyor sen yaşlarda senden geç menepoza girmiş yada ne bilim rahim sorunu var vs.vs.vs halina bin şükür et usanma yılmaz üzülme birincide olmadı diyip sızlanma onu unut hemen bir sonrakine sarıl ve umudunu asla keybetme dedi...

başkentin yardımcı üreme bölümü aşlama tpü bebk bize yakın bi yere taşınıyormuş...

doktorum acaip huzur verdi bana sevdim pco teşhisi koyuyorum aslında yumurtalığında şuanda 10-11 yuömurta var 12 ve üzeri olunca polikistik oover teşhisi koyuyoz dedi ama pco teşhisi koyarsakta devlet 6 kereye kadar aşılama nı karşılıyor dedi o yüzden pco yadı teşhisime ama ben eğer tutmaz ise ki temennim tutmasından yada 2 kere falan aşılamadan sonra eğer sorun olmaz ise hemmencecik tüp bebeğe geçerim sıkılırım yani hep aynı hep aynı..

neyse böyle işte öğlen gitmiştim hstaneye yeni geldim çok beklettiler toplantı falan ayağına hastanenin bu olayını sevemiyorum bende işte

kaçıyorum ben çok yorgunum dünde akşam evde çalıştım sabahtan öğlene dek iş yerinde çalıştım öğle yemek vaktini kaçırıp hasy bekleynce şimdi öğle tyemeği yedim akşamı yemem artık ohh meyve yerim kilo almam

hadi öptüm sizleri kızlar kimse yok bende şöle slm verip çıkam dedi...

egemn kuzum nasılsın..

görüşemiyoruz ya benim işler evdede iş yerindede yoğun... pek giremiyom giriyom eğer tepeme dikilen olmaz ise slm veriyom varsa yanımda kuzen falan hemen çıkıyom... kimseyle denk gelemedim bu hafta...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…