- Konu Sahibi minikgelin
-
- #32.181
face kullanamıyorum şekerim,siz devam edin,bizi de arada burda yoklayın amaoooo anneciğimize baak şimdiden başlamış maşallah hazırlıklara biz bu sene gidemicez sanırım tüyapa yaaçok indirim var mı kııss nasıl gözel mi bu arada sen de çabık faceye gel
tatlım gittin mi doktora.nasılmış yeğenimiz2 li testin sonuçlarını alınca bizi haberdar et olur mu
egemncim,perihancım siz de gelin faceye.telden faceye girmesi daha kolay.annem yanımda.pcnin başına oturamıyorum pek.telden faceye girip kızları takip ediyorum ancak.
öpüyorum hepinizi allaha emanet olun
merhaba kızlar,
bugün doktora gittim. çstı muayenemi de oldum. daha vaktim var gözüküyor. bakalım ne zaman gelecek uaklık. ay sonunu bulabilir gibi gözüküyor. dua edin!
kuzuu yaa sen de uyduruktan bi rhesap al nolar sen de gel yaaa luttfeeennnbak sdtive perihan sen ve sinhus kaldınız ona göre hadi valla bekliyoz nolar kısss
profilimizde falan ne yaptığımız görünmüyo kuzu ama ben de başka adres aldım garanti ossun diye sana arkadaşlık teklif ettim gızz kabul etcanım ne sorucam, be hesabımla üye olunca kendi profilimde gözükecek değil mi bu grup?
ben başkaları bu gruba üye olduğumu görsün istemiyorum ki...
kızlar geldim doktordan%80 erkek 2li testi yaptırdık 10 gün sonra sonucu almaya gidicez,yine görcem miniğimi..ense kalınlığı normal,burun kemiğini de gördük herşey yolunda çok şükür
aboooooooooooo paşamız geliyooooomaşallah kuzuma şükür herşey normal darısı diğer testlerine olsun ayy ben de heves etmeye başladım yine haa hele efilimi görüncük daha da istermi oldumniy bakalım belkim bu ay bende yeniden başlarım :18:
kızlar geldim doktordan%80 erkek 2li testi yaptırdık 10 gün sonra sonucu almaya gidicez,yine görcem miniğimi..ense kalınlığı normal,burun kemiğini de gördük herşey yolunda çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?