- Konu Sahibi minikgelin
-
- #32.241
betselim, sdtivecim isim yazınca da böyle oluyor, unuttuklarım olsun istemiyorumhepinizi çook özledim nasılsınız
kızlar geldim doktordan%80 erkek 2li testi yaptırdık 10 gün sonra sonucu almaya gidicez,yine görcem miniğimi..ense kalınlığı normal,burun kemiğini de gördük herşey yolunda çok şükür
hay hay hangi sesi vermemi istersin? yok bacım daha bi gelişme aslında var ama:))farklı bi gelişme var benim herif ne yiyo buğünlerde bilmiyorum ama pek bir enerjik,her akşam temel atalım diyo:)))
ama ne bilim sanki hamile kalıcak gibiyim.fiziksel anlamda bi değişiklik yok canım,buğün zaten iğnenin etkisi bitmiş oluyo,belimde calimera diye bi bant vardı onuda buğün çıkardım,artık geri sayıma devam tahmini bat 29-30 kasım yada 1 aralık.9-10 gün var anlıcan,inanılmaz rahatım him kasmıyorum kendimi,kayınbabam ve 4.eşi burda yatılı kalıyolar bide k.babamı çok severim muhabbeti çok keyiflidir,zaman hızla geçiyo.
ya asıl sen ne alemdesin,yani amerikadasın diye hiçbişey yapamıyosun,eşin doktoranın bitmesini bekliyo ama sen tedaviyi en kısa zamanda olmasını istersin,seninkide zor canım ya,ama inşallah tedaviye gerek kalmadan hamiş kalıcaksın içime öyle doğuyo,düşüğü ne zaman yapmıştın?bir yıl oldumu?
canım balkona olmaz priz yok hem de balkon çok küçük evde başka balkon da yokcanım kurutma makinem yok nasıl olduğunu bilemiyorum.nereye koyucam diyorsun da,bak balkonu kapatmışsın oraya koysan olmaz mı.bizim balkonlarda da priz var sizinki nasıl bilmiyorum ama üçyolla filan hallour gibi geldi bana.
bu arada ben de çocuk odasını herkes gibi çamaşır ve ütü odası olarak kullananlardanıminşş bebişim çok bekletmez de, ben de çamaşırları nerede kurutucam derdine düşerim gerçi sizin evler sıcakmış, benim evim en üst kat ve hiç ısınmadık geçen kış,bakalım bu yıl nasıl olacak,ev soğuk ama atıl oda da durdukları için bana sorun teşkil etmiyor çamaşırlar
bi de saten boyayı yatak odalarına tavsiye etmiyorlar diye biliyorum ben de,ithal duvar kağıtlarıysa çok güzel oluyor,nasip olursa ben de odanın bir kısmında duvar kağıdı kullanmak istiyorum çocuk odası için,sen de öyle düşünebilirsin
ahh canım benim allah razı olsun bilgilendirdiğin içincanımcım geldim ben...bu saate kadar son hazırlıklarımı tamamladım, temizlendim, duşumu aldım doğuma hazırım :)
friedmancım açıklamış sana ama bende bi geçeyim üstünden..dün kontrole gittim zaten bnm bebiş sorunluydu biliosun kilosu gerideydi baya ki dün de gördük pek büyümemiş..suyuma baktık çok azalmış bebişin kafası da doğum yolundaydı zaten hissediyorum acıtıyo aşağıyı..
muayene edicem seni dedi açılmam var mı diye baktı 1 parmak açılmam var ve bebeğin saçına dokundum dedi..bu hafta kesin doğurtacak yerın kontrole gidicem tekrar sonrasında büyük ihtimalle suni sancı verecek ve bebeğin kalp atışlarını takip edecek..eğer bir sorun olmazsa normal doğum yaptıracak bebeğin dış dünyaya daha rahat uyum sağlayabilmesi için ki inşallah da öyle olur hem doğum sancısını hem de sezeryan dikişlerni çekmek istemiyorum hazır sancı almışken çekeyim bitsin :)
bakalım büyük ihtimalle yarın doğum var ama ben çok tuhafım..dün gece rüyamda kendi başıma doğurdum o kadar gerçeğe benziyodu ki uyandığımda tüylerim diken diken olmuştu :)
kurutma işine gelince cnm ben küçük bi antrem var banyonun önünde oraya kurdurdum ama mak. üstüne de koyabiliyosun aparatı var onların montaj yapıyolar.
pamuklular atılıyor cnm gönül rahatlığıyla atabilirsin herhangi bir bozulma olmadı bende şimdiye kadar.1 yıla yakındır kullanıyorum cnm ben hoş havalar sıcakken ihtiyaç duymuyosun kışın da bikaç ay kullanabildim ama memnunum tek problem biraz kırıştırıyor düzenli atmak lazım bir de biter bitmez mak. çıkarmak lazım içinde kalmasın..bnm mak. beko cnm en düşük modelinden o bile yetiyor ki özellik olsun dersen onlar tabi daha da iyidir..
aa evet böyle bişey olduğunu bilmiyodum ama evet 20.gün yumurtlamıştımiyiyim cnm benim.annem yanında okumuşsundur belki.onunlA vakit geçiriyorum.sen nasılsın bakalım
tebrik ederim kuzum benimdemek bi oğluşumuz daha oluyo.demekki sen de hamile kaldığın ay geç yumurtladın.adetin 15.gününde ve sonrasında hamile kalınıyorsa erkek oluyormuş
egem cok sevindim canim...hep boyle icimizi ferahlatacak haberlerle gelirsin insallah...
Günaydınlar
Sabredenler Kulübü ahalisi
Ruhsarcımm inşallah bugün bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağına alır..
Günler geçtikçe ben de çk heyecanlanıyorum,sabırsızım.Kasım ayı bitmek bilmedi,daha önümde aralık ocak ve şubat var.Aylardır hep 6.ayın içindeymişim geliyor.Zamanı biraz hızlı yaşayabilir miyizz acaba?
slm canlar nasılsınız ben geldim dün kırmızılarda geldi misafir var yani gece ağrıdan 4.30 kdr uyutmadı beni öldüm ya hem ağrıdan hem sinirden yarında hormon testlerini yaptırmaya gitcem bide hsg filmi için anestezili bir hastane buldum orayla görüşcem bakalım hayırlısı artık ruhsarcımda doğuma gitti belki kucağına bile almıştır yavrusunu inşallah egemnim 60 gelsinm napıyorsunuz diğer kızlarla görüşüyorum siz aklımdasınız o yuzden
çok şükür canımcım iyiym, seldacım güç bela adres aldırdı banaartık facedeyim hoş pek beceremiyorum da kıramadım kızları kendime bir adres aldım
inş bütün testlerin de mikemmmellll çıkar kuzucum geçmişler olsun kuzum, anlıyorum misafirlere de koşturmuşundur, inş dinlenirsin tatlişim...
slm canlar nasılsınız ben geldim dün kırmızılarda geldi misafir var yani gece ağrıdan 4.30 kdr uyutmadı beni öldüm ya hem ağrıdan hem sinirden yarında hormon testlerini yaptırmaya gitcem bide hsg filmi için anestezili bir hastane buldum orayla görüşcem bakalım hayırlısı artık ruhsarcımda doğuma gitti belki kucağına bile almıştır yavrusunu inşallah egemnim 60 gelsinm napıyorsunuz diğer kızlarla görüşüyorum siz aklımdasınız o yuzden
çok şükür canımcım iyiym, seldacım güç bela adres aldırdı banaartık facedeyim hoş pek beceremiyorum da kıramadım kızları kendime bir adres aldım
inş bütün testlerin de mikemmmellll çıkar kuzucum geçmişler olsun kuzum, anlıyorum misafirlere de koşturmuşundur, inş dinlenirsin tatlişim...
ben de diyorum herkes nerdesdtiveciğim bile gelmedi bgn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?