Sabredenler Kulübü 2012 :)

betselim, sdtivecim isim yazınca da böyle oluyor, unuttuklarım olsun istemiyorum hepinizi çook özledim nasılsınız

iyiyim cnm benim.annem yanında okumuşsundur belki.onunlA vakit geçiriyorum.sen nasılsın bakalım

kızlar geldim doktordan %80 erkek 2li testi yaptırdık 10 gün sonra sonucu almaya gidicez,yine görcem miniğimi..ense kalınlığı normal,burun kemiğini de gördük herşey yolunda çok şükür

tebrik ederim kuzum benimdemek bi oğluşumuz daha oluyo.demekki sen de hamile kaldığın ay geç yumurtladın.adetin 15.gününde ve sonrasında hamile kalınıyorsa erkek oluyormuş

hay hay hangi sesi vermemi istersin? yok bacım daha bi gelişme aslında var ama:))farklı bi gelişme var benim herif ne yiyo buğünlerde bilmiyorum ama pek bir enerjik,her akşam temel atalım diyo:)))

ama ne bilim sanki hamile kalıcak gibiyim.fiziksel anlamda bi değişiklik yok canım,buğün zaten iğnenin etkisi bitmiş oluyo,belimde calimera diye bi bant vardı onuda buğün çıkardım,artık geri sayıma devam tahmini bat 29-30 kasım yada 1 aralık.9-10 gün var anlıcan,inanılmaz rahatım him kasmıyorum kendimi,kayınbabam ve 4.eşi burda yatılı kalıyolar bide k.babamı çok severim muhabbeti çok keyiflidir,zaman hızla geçiyo.

ya asıl sen ne alemdesin,yani amerikadasın diye hiçbişey yapamıyosun,eşin doktoranın bitmesini bekliyo ama sen tedaviyi en kısa zamanda olmasını istersin,seninkide zor canım ya,ama inşallah tedaviye gerek kalmadan hamiş kalıcaksın içime öyle doğuyo,düşüğü ne zaman yapmıştın?bir yıl oldumu?

dusugu subat ayinda yaptim...Allah'im ne kabus dolu gunlerdi...
esinin istekliligi gayet guzel sakin dert yanma ve gorevini yap, hele yumurtlama gunleri
senin regl tarihi benim yumurtlama gunlerine denk geliyo..iyi bari, 15 gunde bir heyecan yasiyoruz
face grubuna da gel arada...

dokuz ay olmuş canım,düşükten sonra hemen kalınmıyo sanki çevremde bakıyorum çoğu düşük yapanlar bir yıl sonra kalıyo,tabi gördüklerim sadece inşallah sende bir yıl olmadan en kısa zamanda kalıcaksın.

ya doğru diyosunda,eşim enerji dolu diye kendimi yıpratamam ki:)) şey dayanmaz :)))töbe töbe akşam akşam:)))

ya geçen bişey öğrendim nutkum duruldu.30 yaşında görümcem geçen aylarda evlendi edindiğim bilğiye göre günde 2-3 defa beraber oluyolarmış,dedim puh leyla görümcen kadar olamadın :)))) bide bahaneleri 30 yaşında olmaları :)))

ayyy yeter bu kadar dedikodu biraz da içeriye geçeyim çiftekumruların yanına.k.babamla 4.eşi tv seyrediyolar.

bakayım içerde bişey olursa yazarım,çok alemdir k.babam

canim onlar yeni evlendi diyosun...dur bakalim iki sene sonra noluyo:)))
senin yavas yavas yerlesme baslayabilir...stresli seyler yapma sakin....
cigkofte yeme bak

Bugün dua listesi güncellenmicek arkadaşlar doğuma gidecek olan ruhsar arkadaşımız için dua edeceğiz.

Rabbim sağlıklıla, hayırla ve dilediğin gibi normal yolla doğumunu gerçekleştirmeyi nasip etsin. İnşallah bir avazda kurtarırsın miniğimiz sağlıkla gelir yanına

Günaydınlar
Sabredenler Kulübü ahalisi
Ruhsarcımm inşallah bugün bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağına alır..
Günler geçtikçe ben de çk heyecanlanıyorum,sabırsızım.Kasım ayı bitmek bilmedi,daha önümde aralık ocak ve şubat var.Aylardır hep 6.ayın içindeymişim geliyor.Zamanı biraz hızlı yaşayabilir miyizz acaba?

canım balkona olmaz priz yok hem de balkon çok küçük evde başka balkon da yok alırsam üstüne kurdurcam ya,hala karasızım ya of inşalllah bu tatlı telaşlar çok yakın zamanda sizi de sarar hadi yaa saten boya da mı tehlikeliymiş benim de gönlüm duvar kağıdından yana,iyice araştırmam lazım
ahh canım benim allah razı olsun bilgilendirdiğin için

bebişi hiç takma kafana sütün yarar hemen toparlar inşallah çok heyecanlıyız hepimizi dualarımız seninle hiç merak etme herşey çok güzel olucak kendini iyihissettiğin en yakın zamanda mesajını bekliyoruz canım
aa evet böyle bişey olduğunu bilmiyodum ama evet 20.gün yumurtlamıştım teşekkür ederim canım
egem cok sevindim canim...hep boyle icimizi ferahlatacak haberlerle gelirsin insallah...

inşallah canım inşallah,rabbim sizlerden de böyle güzel haberler almayı nasip etsin en yakın zamanda

kızlar hepinize günaydın

çok heyecanlıyım ruhsar için,rabbim inşallah kolay bi doğum nasip etsin,hayırlısıyla bi avazda kurtarsın

raraavis de gelmiyo kaç gündür,doğurdu mu acaba

ay ne iyi olur yaa ben de 6 aylık olmak istiyorum,karnım çıksın istiyorum,hamile kıyafeti almak istiyorummmm

Merhaba cicişlerim...:) ben dün gece dayanamayıp 1 ovulasyon 1 de gebelik testi yaptım sadece ovulasyon da cok silik bir çizgi cıktı.ne kadar sabırsız bir insanım ya her defasında olumsuz cevap almama ragmen sürekli aynı oyuna düşürüyorum kendimi

canım ruhsarımızz Rabbim yardımcın olsun kuzum... daha dün gibi hamişliğinde paylaştıkların, zor günlerimde de bana desteklerin...

dualarımm seninle, yavrunu sağlıkla kucağına alırsın inş.

slm canlar nasılsınız ben geldim dün kırmızılarda geldi misafir var yani gece ağrıdan 4.30 kdr uyutmadı beni öldüm ya hem ağrıdan hem sinirden yarında hormon testlerini yaptırmaya gitcem bide hsg filmi için anestezili bir hastane buldum orayla görüşcem bakalım hayırlısı artık ruhsarcımda doğuma gitti belki kucağına bile almıştır yavrusunu inşallah egemnim 60 gelsinm napıyorsunuz diğer kızlarla görüşüyorum siz aklımdasınız o yuzden

çok şükür canımcım iyiym, seldacım güç bela adres aldırdı bana artık facedeyim hoş pek beceremiyorum da kıramadım kızları kendime bir adres aldım

inş bütün testlerin de mikemmmellll çıkar kuzucum geçmişler olsun kuzum, anlıyorum misafirlere de koşturmuşundur, inş dinlenirsin tatlişim...

aaa aldın mı cok sevındım seldanın ellerine bırak kendını o seni yönlendirir bende pek anlamam selda işi çözdü inşallah temiz çıkar merakta ediyorum ne olabilir die sende cok yoruluyorsun kuzum sanki bu okul daha yoğun

canım benden iyilik:) dün gördüm miniğimi %80 erkek dedi doktor 2li test yaptırdık 10 gün sonra alcaz sonucu inşallah

senin için çok heyecanlıyım inşallah herşey temiz çıkar bütün sonuçlar

ben de diyorum herkes nerde sdtiveciğim bile gelmedi bgn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…