- Konu Sahibi minikgelin
-
- #32.281
kızlar hala beklemedeyim. bugün de geçti, geceyi bilemem tabii. ruhsar da cuma ya kadar duracakmış onun acil bir durumu mu oldu da hastaneye falan mı gitti? geçmişten haberim yok? benim bildiğim onun haftası benden gerideydi. neyse saglıkla olsun da erken olsun dert değil. ben bu gidişle 40 ı dolduracağım. bu da kasım sonu demek. 26 kasım diye ben uydurmuştum ama belki de onu da geçer. off son günler hiç geçmiyor. hem ağırlaştıkça ağırlaşıyorsun hem de sabırsız oluyorsun.
sizler de hep face e gitmişsiniz galiba buraya takılmaktan sıkıldınız mı? neyse bakalım dediğim gibi denk getirebilirsem sizlere buradan haber veririm hastaneye gitmeden önce. selamlar herkese
kızlar merhaba daha öncede yazmıştım bu ay ovitrelle ve klomeni 2. kez kullanıyorum sağ tarafta bir tane sağlıklı yumurtam vardı cumartesi 2. ovitrelleyi vurundum bu ay umutlanmak istemiyorum geçen ay gecikmeli kırmızıyı görmüş umutlanmıştımm... o yüzden kendimi tutuyorum ama çevremden yakın çevremden 3 adet hamile haberi geldi valla kendimi gol yemiş takım gibi hissediyorum kimsenin nasibinde gözüm yok ama yine de insan bi tuhaf oluyo içimi buruya döküyorum...inşaallah Allah hepimizin gönlüne göre verir(((((((((((((((((((((
canım friedman yazmış sana durumları...
bizler de seni merak ediyorduk, bir süre görmeyince hatta bu doğurdu galiba diye düşündükbebeişin içerde rahat demek ki gelmek istemiyor, eninde sonunda çıkacak tatlım... inşallah seni bunaltmadan gelir. ben de yine regl oluyorum. daha geç bekliyordum ama nedense erken gelicek gibi. belki bu ay klomen tedavisine başlayacağım bakalım. ama kendimi yumurtalar çatlasa bile eşimle ilişki olmaması ihtimaline hazırlamam lazım. ne yazık ki benim eşim sıradan bir erkekten farklı davranabiliyor konu bebek olunca
öyle işte tatlım, seni öpüyorum çok, kendine dikkat et bizi habersiz bırakma
ben de sanıyorum önümüzdeki ay ilk kez klomen kullanacağım ama eşimle planlı ilişki konusunda sıkıntı yaşadığımız için sonucu tahmin edemiyorum pek...
hamile haberlerine yazdığın yoruma ba-yıl-dım! benim de tam olarak hissettiğim işte buinşallah durumu beraberliğe getirebiliriz
niye kız çiğköfteden ne oluyo ki? iyiliğimemi diyon yoksa,yapamayıp yiyemediğin için mi diyon? :))
ya canıııımmmmm ben buğün yedim yaaa,ama etsizdi etli yiyemiyorum,patetesli yedim faydalı olurmu acaba? :)) fazla irdelemiyorum ya,sadece 29 kasımı bekliyorum sabırla
niye kız çiğköfteden ne oluyo ki? iyiliğimemi diyon yoksa,yapamayıp yiyemediğin için mi diyon? :))
ya canıııımmmmm ben buğün yedim yaaa,ama etsizdi etli yiyemiyorum,patetesli yedim faydalı olurmu acaba? :)) fazla irdelemiyorum ya,sadece 29 kasımı bekliyorum sabırla
aaa şaşırdım valla canım,ama dediğin ihtimaller mantıklı..hayırlısı olsun bakalım,en azından önümüzdeki ayı değerlendirme şansın doğar belki de,inşallahkızlar ben galiba regl oluyorumşaşkınım çünkü 9 kasımda gittiğimde, cuma günü yumurta henüz 15mmdi ve çatlayacak kadar büyümemişti, ben de o yüzden pazar hatta pazartesiden önce regl olmam diyordum ama şimdi hem sancım var hafif hem de kahve akıntım ara ara kırmızıya dönüyor sanki yarın falan sökülecek gibi...baş ağrım da var çünkü. bu durumda ya yumurtam erken çatladı, ya da büyümeden söndü ya da y.dışına çıkışım hava değişimi etkisi yaptı bilemiyorum. bugün 26. günüm çünkü...
eğer yarın regl olursam, eşim göre gitmeden önce çatlatma iğnesi yaptırma şansım olabilir. yine yazarım size... öpüyorum hepinizi
kızlar hala beklemedeyim. bugün de geçti, geceyi bilemem tabii. ruhsar da cuma ya kadar duracakmış onun acil bir durumu mu oldu da hastaneye falan mı gitti? geçmişten haberim yok? benim bildiğim onun haftası benden gerideydi. neyse saglıkla olsun da erken olsun dert değil. ben bu gidişle 40 ı dolduracağım. bu da kasım sonu demek. 26 kasım diye ben uydurmuştum ama belki de onu da geçer. off son günler hiç geçmiyor. hem ağırlaştıkça ağırlaşıyorsun hem de sabırsız oluyorsun.
sizler de hep face e gitmişsiniz galiba buraya takılmaktan sıkıldınız mı? neyse bakalım dediğim gibi denk getirebilirsem sizlere buradan haber veririm hastaneye gitmeden önce. selamlar herkese
kuzum bak bana da aldırdılaryaramazlar ama çok beğendim sadece biz bizeyiz hadi gel sende kuzucum özledim seni de...
almayı denicem birazdan sonrası için yardımcın olun litfen
kızlaarrrrdua edin nolur yarın test yaptırıcam.hala regl olmadım umarım yine kendimi psikolojik olara ertelemiyorumdur bugun 35.günüm yada benmi yanlıs hesaplıyorum acaba en son 19 ekimde oldm.
inşallah meleğine kavuşursun. ben senin yerinde olsma şimdiye kadar 5 tane test yapmıştım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?