- Konu Sahibi minikgelin
-
- #32.561
hoşgeldinnnnn,kız tanımadın mı yoksa beni
yaa ben hep unuttum nickleri yaaa...
ne olacak bu halim :44::44:
fatoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş :119::119:
üff bu ne yaa,sürekli güncellemek gerekiyor yeni bi ileti var mı diye bakmak için,çok uğraştırıcı canımmmm,ne çektim ben yaa
yaa benim gözlerim ahsenel... arıyor hep
tümüyle unutmuşum bu yeni nickini ben kuzum yaaaa...
bir de senin için geldim buraya üstelik, yemeğe bile gitmedim yani
nasılsın kuzum yaaaa
ayyy canım benim yemek yemedin mi benim yüzümdeniyiyim canım ben de çok hızlı yemeğimi yedim, millet yemekteyken gelip bakayım bi dedim sen nasılsın canım, ikinci aşılamayı yaptırmışsın bi sorun yok dimi??????
deli karıııı hani 12:30 gibi dedin sinemcik e whatsap dan yazdım gelşiyor odaseni özledik nasılsın nasıl yeni işin alıştın mı ne iş yapıyorsun çokmu yoğunsun facede yasakmış ayy ne çok soru surdummmm :119::119::119:
bu ikonlarıda özlemişim
ayyy canım benim yemek yemedin mi benim yüzümdeniyiyim canım ben de çok hızlı yemeğimi yedim, millet yemekteyken gelip bakayım bi dedim sen nasılsın canım, ikinci aşılamayı yaptırmışsın bi sorun yok dimi??????
evet ya facede böylemiydi yaz yaz gitsin amann sanki faceyede girdiğimiz mşi vardıki son zamanlarda çok başlamıştık değil mi kızlar işten güçten seni özledikte toplaştık şurda valla değil mi edacım bir dün tesadüf oldu canana güle güle demeye toplaştık hepsi o ondan önce bi türlü toplaşamaıyorduk özlediydim muhabbetiaynı şeyleri tekrar etti durdu 2 arkadaş hahahahah
normalde 12 de yemeğe gidiyoz yarım saatte yer gelirim diye düşündüm ondan 12:30 dedim ama azcık daha erken yemeğe gidip geldim hemen buraya,ama şimdi yanıma başkaları geldi
evet ya facede böylemiydi yaz yaz gitsin amann sanki faceyede girdiğimiz mşi vardıki son zamanlarda çok başlamıştık değil mi kızlar işten güçten seni özledikte toplaştık şurda valla değil mi edacım bir dün tesadüf oldu canana güle güle demeye toplaştık hepsi o ondan önce bi türlü toplaşamaıyorduk özlediydim muhabbetiaynı şeyleri tekrar etti durdu 2 arkadaş hahahahah
sinhussssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?