- Konu Sahibi minikgelin
-
- #32.581
sdtive ve sinhushangi arkadaşlarmış onlar acaba
ofise çorba söyledim 20 dk önce ama oda halaaaa gelmedi
canım cuma olmuştu işte ikincisi de, işlemle ilgili bir sorun olmadı ama ben ilk günden beri olumsuz hissediyorum... eloşş kızacak şimdi ama içimden geçen o ben ne yapıyım....
kocaya da bir nefret oluştu içimde ki anlatamam... boğasım var
neyse beni geç sen yaaa, özledik çoook...
sabah işe gelip facei açıyorum ama yoksuuuun
heyttttttttttttttt yettimmmmmmmmm hemen geldim napıyorsunuzzzzz fatoşşşşşşşşşşşşşş bırak kızım şu işi pofffffffff ne biçim iş bu face bile yasak
canım işe alışıyorum yavaş yavaş,ben işe girdikten sonra başka bi arkadaş bankaya geçiyormuş son dakka belli olmuş,şimdi o gidecek diye yanındayım sürekli sistemi öğreniyorum,gerçi dün izinliydi bütün işleri yaptımama bi kaç önemli işlemi daha öğrenmem gerek,şu bi haftayı atlatırsam ondan sonra daha rahat girerim sanıyorum buraya
sdtive ve sinhus
minikgeline diyolarki dua et kimlere betsele sinhusa sdtive .... birleri bağırıyor superii diğeri devam ediyor superiiii
minikgelin diyoreki deli olacam yarın 40 kişi giderik hastaneye ben diyomki merak etme hemşlire kovalar onları sdtive ve sinhuz aynılarını tekrarlıyor sonra sdtive bişi diyor ben ve sinhus tekrarlıyoruz ama en çok sinhus ve sdtive pişti olduaralarında anlaşıp 5 er dk konuşma kararaı aldılar konuşunca aynı şeyleri diyip duruyolar diye heheheh
canım işe alışıyorum yavaş yavaş,ben işe girdikten sonra başka bi arkadaş bankaya geçiyormuş son dakka belli olmuş,şimdi o gidecek diye yanındayım sürekli sistemi öğreniyorum,gerçi dün izinliydi bütün işleri yaptımama bi kaç önemli işlemi daha öğrenmem gerek,şu bi haftayı atlatırsam ondan sonra daha rahat girerim sanıyorum buraya
fatoş senden sonra iyi değilm kendımı işe temızlığe gezmeye verdim dun gece face girdim yoksun belkı girersin die şu whatzap işini hallet msj atıyorsun cvp bıle atamadım ama kızlar sğlunsun senın yokluğunu hissettirmediler bana
ya heyecan yaptım delü çıkacak die kızlar siz nasılsınız dicemde biz devam ederik birazdan şu hatun gitcek die size pas vermedimfatoş sen gittiğinden beri edayla benım doğumda yaklaştı bizde bekliyoruz işte
ee napalım o zaman hiö yoktan iyiyidir madem o gidicek sen rahatrahat burda olacaksın süperbu arada bu iş sana yarayacak bak gör düzenli besleniyorsun bizkivi kola yok yemekhanede yemek var değil mi ohh ne güzel sevindim senin adına en önemli yemek konusu oluyor çalışırken valla
ay öyle vallhi...kocalara da herşeyi tembihledik di mi sinhus?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?