Sabredenler Kulübü 2012 :)

heyttttttttttttttt yettimmmmmmmmm hemen geldim napıyorsunuzzzzz fatoşşşşşşşşşşşşşş bırak kızım şu işi pofffffffff ne biçim iş bu face bile yasak

hangi arkadaşlarmış onlar acaba
sdtive ve sinhus

minikgeline diyolarki dua et kimlere betsele sinhusa sdtive .... birleri bağırıyor superii diğeri devam ediyor superiiii

minikgelin diyoreki deli olacam yarın 40 kişi giderik hastaneye ben diyomki merak etme hemşlire kovalar onları sdtive ve sinhuz aynılarını tekrarlıyor sonra sdtive bişi diyor ben ve sinhus tekrarlıyoruz ama en çok sinhus ve sdtive pişti oldu aralarında anlaşıp 5 er dk konuşma kararaı aldılar konuşunca aynı şeyleri diyip duruyolar diye heheheh

canım işe alışıyorum yavaş yavaş,ben işe girdikten sonra başka bi arkadaş bankaya geçiyormuş son dakka belli olmuş,şimdi o gidecek diye yanındayım sürekli sistemi öğreniyorum,gerçi dün izinliydi bütün işleri yaptım ama bi kaç önemli işlemi daha öğrenmem gerek,şu bi haftayı atlatırsam ondan sonra daha rahat girerim sanıyorum buraya

oh oh maaşallah...
zaten senin elinden ne kurtulmuş ki

aaaa egemn de gelmiiiiiiiiiiiiş

fatoş senden sonra iyi değilm kendımı işe temızlığe gezmeye verdim dun gece face girdim yoksun belkı girersin die şu whatzap işini hallet msj atıyorsun cvp bıle atamadım ama kızlar sğlunsun senın yokluğunu hissettirmediler bana

ohhh iyi vakit geçirmişsiniz anlaşılan,haber yok değil mi daha minikgelinden :18::18:

ee napalım o zaman hiö yoktan iyiyidir madem o gidicek sen rahatrahat burda olacaksın süper bu arada bu iş sana yarayacak bak gör düzenli besleniyorsun bizkivi kola yok yemekhanede yemek var değil mi ohh ne güzel sevindim senin adına en önemli yemek konusu oluyor çalışırken valla

ben fırsat bulabilsem seni bayaaa bi taciz etmeye niyetim vardı yokluğumu belli etmemek için ama fırsat bulamıyom,yoksaaa çekeceğin vardı benden hakkaten sinhus çayını alıp mı geldin sen

ya heyecan yaptım delü çıkacak die kızlar siz nasılsınız dicemde biz devam ederik birazdan şu hatun gitcek die size pas vermedim fatoş sen gittiğinden beri edayla benım doğumda yaklaştı bizde bekliyoruz işte

minikgelinden haber yok maalesef daha bekliyoruz gelirse haber sana yazarım ben ama sinhuzun dedii gibi whatsapı hallet süper olur face gibi hepbirlikte mesajlaşırdık aynı anda sohbet yapardık demi kzılarrrr bu arada ne iş yapıyon sen muhasebe vs falan mı ne program kullanıyordsun zorlanırsan muahsebede vs yardıme derim sen msj at araraımda seni haa herr daim yanındayız kuzu

ay öyle vallhi...kocalara da herşeyi tembihledik di mi sinhus?

ewt bacım yemekhaneden yemek yiyoruz,sabah kahvaltı yapıp çıkıyorum,yemeklerim düzene girdi çayım ayağıma geliyor mutfak yanı başımızda şimdilik iyi gidiyor maşallah diyeyim de inş daha da iyiye gider,bu arada hala maaşımı resmen öğrenmiş değilim :18::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…