Sabredenler Kulübü 2012 :)

kıs hele i gelsinnnnn şuanda leptopu kucagıma aldıgım gibi onu indirmiycem kucagımdan ayaklarını ellerini yiycemmm o elerinin bogumlarını öpcem kokluycam ah ah bi gelse sıpacıklar::)

inşallahh canım benim o günleride görürüz hepimizzz burda bebişlerimizin fotolarını paylaşırızzzz hayallere başladım yineeee

az sonra dönecem kızlar bi yere kaybolmayın bacılaaaaaaar minikgeline de sahip çıkın arkamdan konuşmasın:))))

canım sana okadar çok yazdım ki görmedin herhalde tekrar yazayım hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla kucağına alırsın inşaallah

canım benim bugün herkese cevap yazacaktım ama elektrikler gitti saatlerdir yoktu.. İnşallah canımm Çookk teşekkür ederim rabbim tez zamanda sizlerinde yüzünü güldürür inşallah

Ahhh ablacıımm ahhh inşallah olumsuzluk olmaz güzel düşünelim herşey güzel olsun dimi pozitif enerjiyi çekelim üstümüze

iste benim adetlerim biraz düzensiz yani 5 gün hep ileri atıyor yani 13 ocakta olmam lazım daha olmadım insallah hamileyimdir tabi hayırlısıysa ama belirtilerim senle suan aynıbir sag kasıgıma kramplar giriyor bir sola sanki birsey geriliyor gögüsuclarımda cok azbir hasasiyet var yalnız adetime yakın dönemde bende hic belirtiolmazdı sadece olacagım gün belim agrır hepsi bu simdi bambaska belirtiler yasıyorum umarım yanıltmaz tabi yine hayırlısı allahtan

Ben de 2 ay ilaç kullandım çok korktum kist olacak diye doktor baktı temiz dedi şükür .Bazen oluyo bazen olmuyo bir de üstüne doğum kontrol hapı kullan diyolar.Ben de her gittiğim de iltihap var deyip fitil veriyolar daha bir kere bile kullanamadım çünkü fitili kullanırken ilişkiye girilmiyor.Doktorlar bilmiyor bizim bir ay beklememizin ne kadar zor olduğunu.
haaa tamam şu "hunim nerede" avatarı kız bence var yaaaaaa onlar fikri bizden çaldılar.hırsız vaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr!

Evet evettttt görünce çok şaşırdım yaaaaaa

az sonra dönecem kızlar bi yere kaybolmayın bacılaaaaaaar minikgeline de sahip çıkın arkamdan konuşmasın:))))
bu famusay var bu famusayyyyyy pis kokmuş bi karuu:)
bende çıkıyorum kıslar kocam istiyor pc yi gelirm yine ay lav yu hepinizi emi:)

Bebeğimmmmm iyiyim canım benim sen nasılsın

bende iyiim çok şükür bacım acaba hamile kalmışmıyımdır diye düşünmeye başladımmm yine geçmiycek 2 hafta beklemeyle:)

Benim göğüslerim acıdı ama regl günüme yakın geçti sadece sağ göğsümün yan tarafı biraz acıyor okadar. Bir de benim sol kasığıma vuruyor sancı sonra aşağı doğru yanma şeklinde iniyor o an ter basıyor ve bütün vücudum uyuşuyor resmen ama çok kötü birşey yaa acayip canım yanıyor bağırıyorum resmen aaaaaaa aaaaa aaaaaaa diye canım benim hakkında hayırlısı olsun inşallah hamişsindir

insallah resmen hızla gecen zaman biz bebek bekleyenler icin hic gecmiyor gibi resmen birgünü bile zor ediyoz hayırlısı allahtan hamilesin duaet olurmu bana ve bütün isteyenlere hamilelerin duaları kabul olur:))

insallah resmen hızla gecen zaman biz bebek bekleyenler icin hic gecmiyor gibi resmen birgünü bile zor ediyoz hayırlısı allahtan hamilesin duaet olurmu bana ve bütün isteyenlere hamilelerin duaları kabul olur:))

Ediyorum zaten canım merak etmeyin. Ay çok tuhaf yaaa aynı şeyi bir kaç gün önce ben söylüyordum. Rabbime şükürler olsun... Allahım herkesin gönlündeki güzellikleri alnına kader diye yazsın

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
bat
[/TD]
[TD]
dua günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[TD]6-8 ocak
[/TD]
[TD]12.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayşe
[/TD]
[TD]21 ocak
[/TD]
[TD]13.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AleyynA
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fdeda (eda)
[/TD]
[TD]14 ocak
[/TD]
[TD]14.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[TD]15 ocak
[/TD]
[TD]15.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]vahsihatun (esra)
[/TD]
[TD]18 ocak
[/TD]
[TD]16.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]20 ocak
[/TD]
[TD]17.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]famusay
[/TD]
[TD]23 ocak
[/TD]
[TD]18.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orkide2
[/TD]
[TD]23 ocak
[/TD]
[TD]18.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]27 ocak
[/TD]
[TD]19.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus
[/TD]
[TD]27 ocak
[/TD]
[TD]19.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]azoo
[/TD]
[TD]28 ocak
[/TD]
[TD]20.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86
[/TD]
[TD]28 ocak
[/TD]
[TD]20.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]medne
[/TD]
[TD]30 ocak
[/TD]
[TD]21.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]conqueror
[/TD]
[TD]30 ocak
[/TD]
[TD]21.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ddeerryya
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]22.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecntrk
[/TD]
[TD]2 şubat
[/TD]
[TD]23.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslisu
[/TD]
[TD]3 şubat
[/TD]
[TD]24.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55 (müjde)
[/TD]
[TD]3 şubat
[/TD]
[TD]24.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fermi
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]25.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]25.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Anatolya20 (pelin)
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]25.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]iden
[/TD]
[TD]7 şubat
[/TD]
[TD]26.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eknhanifsay
[/TD]
[TD]5-7 şubat
[/TD]
[TD]26.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]7 şubat
[/TD]
[TD]26.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD]8 şubat
[/TD]
[TD]27.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love (özlem)
[/TD]
[TD]11 şubat
[/TD]
[TD]28.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelinaksu
[/TD]
[TD]13 şubat
[/TD]
[TD]29.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]27 OCAK
[/TD]
[TD]19.01.2012
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

haaa tamam şu "hunim nerede" avatarı kız bence var yaaaaaa onlar fikri bizden çaldılar.hırsız vaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr!

Ya siz bide bana deli deyiverin geçin ben size çadır çekelim demiştttttttttttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmm al işte çaldılar fikirlerimiz
abla bu işe bir el at yaaa bir çözüm bul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…