Sabredenler Kulübü 2012 :)

sağol canım ordan bakayım ben herkese iyi geceler çıkmam lazım yoksa herif zorla kaldıracak en iyisi tıpış tıpış kalkam ben

ne zaman ki kafamızda başka düşünceler olacak o zaman herhalde bebek olacak. benim bat 4 ocaktı tam 6 gün geçti. çok umutlanmıştım ama nasip değilmiş şimdi bat 5 şubat

Canım olmayınca birşeyler sebep oluyor.Doktora gidersin ptesi günü güzelce tedavi gerekiyorsa olursun.Rabbim tez zamanda yüzümüzü güldürsün inş. tüm bekleyenlerin

evet olmuyorsa var bir hayır. Bu gece en son bolca bir ağlama seasından sonra rahatladım. Sağolsun eşim çok rahatlıyor beni. Bu ay olmazsa oteki ay diyor :)

sevgul34 şimdi okudum yazdıklarını sagolasın. beklemiycem zaten. gelecek ay aynen devam edicez ne yapalım. Allah saglıklı olanından nasip etsin. Herkese hayırlı geceler diler, tüm bekleyişde olanlara sağlıklı,güzel ahlaklı,mutlu mesut hunicanlar ve huninazlar Rabbimden niyaz eylerim!

Amin cnm. İnşallah.

aha da konuşmuş arkamdan dedikoducuuuuuuuuuu,fitneeeeeee,fesaaaaaaaaaattt:)))))kız minikgelin seni öyle seviyorum ki sanki yolda görsem tanıyacakmışım gibi.

haram olsun ne diyim:))))

arayacaz canım arayacaz hepimiz cep telefonundan anamızı arayıp o haberi verecez emin ol,Rabbim emin kılsın

yazıyorum yazıyorum kimse cvp vermiyooooo,biyerde yanlışmı yapıyorum huuu kimse yokmuu :S:s

canım nasılsın daha iyi misin?yarın senin dua günün sabah namazından itibaren başlayacağım Allah izin verirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…