- Konu Sahibi minikgelin
-
- #3.761
birde hoca olmuş !!! hiç gözyaşını akıtmaya değermi ya bak oğlunda varmış..demekki bebek yapamamak gibi bi problemin yok..zamanı var sadace..rabbim en hayırlı zamanda vercek hepimize inşallaaaaaaah.
aslında var kuzum var okumuşsundur 7 yıl olmadı benim çünkü eşim azosperm.son dört yıldır da yine olmuyor işte.anaam nasip işte ne biliyim.beklerim ben yeter ki sağlıklı hayırlı olsun
Benimki milenyum rengi olsun. Ben orda kaldım :) 2000 ne güzel yıldı? geri dönsem o yıla hemen evlenip çocuk yapardım.
huni diyom huniiiiiiiiiiiii!hani geceleri sayıklıyormuşsun yaaaa seçmediysen derhal seç hem de en koyu renginden:)))))seni ön sıralara alalım:)))
Anacıım az önce dedim ya. Milenyum rengi olsun :) Hay Allah ya hamilemiyiz neyiz ?
kız daha bi de soruyon mu gözümüz aydın gözümüzzzzzz!bak rüyan çıktı:))))hamileyiz"teşekkür ederiz":))))
Gece tebriğe kalabalık gelmeyin. Yoruluyorm çok. :)))
yatılıyormu bende gideyşm madem hayden ii geceler
manyaaaaaaaaaaaaaak öldüm gülmekten deliiii kocam uyandı diyor ki "hayrola geldiler mi" dedim "bna değil sevgül'e gidiyorlar" "o kim" diyor ayy adamı da delirttim:))))))))
aaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyy bende öldüm şimdi. Sevgül' e gidiyorlar ha. Ay ben hazırlık yapayım o zaman. Hadi şekercim grşrz. oyalama beni. Allah' a emanet ol sende.
kız altıma kaçırdım valla Allah bebeğini versin e mi?
Amiin. Hepimize, hepimize. :)))
Gecenin bu vakitlerine kadar burda kalırsak Allah bize ne bebeği verecek? Eldeki kocayı almazsa iyidir. Bak kimse kalmadı bu gece :) Akıllılar anladı koca gidecek :) Biz ? Hâla :)))
Kallkkk çok güldük başımıza bi gelcek var ! :))
Tamam gittim. Hadi cnm görüşürüz. Allahta hep seni güldürsün inşallah :) Neşen ve huzurun hiç eksik olmasın.
Herkese iyi geceeler. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?