- Konu Sahibi minikgelin
-
- #3.741
canım senin hamileliğine çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin inşallah:)küçük değilim işin aslına bakarsan yaşım 35.5 yaşında bir oğlum var hamdolsun Allah isteyen herkee nasip etsin ama ben salağım salak,niye söylersin millete çocuğunun olmadığını de mi ama?tutamadım çenemi işte
anaaaam ne susup kaldınız beeee gidip yatacam haaaa
canım senin hamileliğine çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin inşallah:)küçük değilim işin aslına bakarsan yaşım 35.5 yaşında bir oğlum var hamdolsun Allah isteyen herkee nasip etsin ama ben salağım salak,niye söylersin millete çocuğunun olmadığını de mi ama?tutamadım çenemi işte
anaaaam ne susup kaldınız beeee gidip yatacam haaaa
en büyük cvbı o küçücük bebiş rahmine düştüğünde verirsin cnm hiç üzülme:d ozaman hepsi susar sen konuşursun
Topiğin neşesi, iyi geceler :)
Önce Amin diyorum. İnşallah hamlesindir cnm. Belirtilere yorum yapamıyrum ben artık :) kendim yaşadığım onca belirti ve hayal kırıklıklarından sonra. Ama göğüslerinin normalin dışında sızlaması inşallah hayırlı haberlere işarettir :)) ilk ayda hamile kalıp bizim topiğede hız katarsın inşallah. :)
Tavsiye;
1- Folik Asit almaya başladın mı?
2- Bebek düşünüyoruz diye bir k.doğ. uzmanı ile görüşmediysen görüşmeni genel bir kontrol yaptırmanı öneririm. (smear vs.)
3- Kafayı yemen için hiç bir sebep yok henüz :) Paniğe kapılma. Her istediğimiz istediğimiz zamanda elde edebilme şansımız yok. Hayatta her şey öyle değilmidir? Rabbim biliyor vereceği zamanı. Önce tedbir sonra tevekkül diyorum.
Herşey gönlünce olsun inşallah.[/QUO
Aaaaaa sen neşenin önde gidenisin. Nereye ? Minikgelinde direksiyonu yanlış yöne çevirdi heralde gelemedi. Ya da kocişine kaptırdı direksiyonu
Şimdi ben anlamadım 32 mi ? 35 mi? .)
Topiğin neşesi, iyi geceler :)
Önce Amin diyorum. İnşallah hamlesindir cnm. Belirtilere yorum yapamıyrum ben artık :) kendim yaşadığım onca belirti ve hayal kırıklıklarından sonra. Ama göğüslerinin normalin dışında sızlaması inşallah hayırlı haberlere işarettir :)) ilk ayda hamile kalıp bizim topiğede hız katarsın inşallah. :)
Tavsiye;
1- Folik Asit almaya başladın mı?
2- Bebek düşünüyoruz diye bir k.doğ. uzmanı ile görüşmediysen görüşmeni genel bir kontrol yaptırmanı öneririm. (smear vs.)
3- Kafayı yemen için hiç bir sebep yok henüz :) Paniğe kapılma. Her istediğimiz istediğimiz zamanda elde edebilme şansımız yok. Hayatta her şey öyle değilmidir? Rabbim biliyor vereceği zamanı. Önce tedbir sonra tevekkül diyorum.
Herşey gönlünce olsun inşallah.[/QUO
amiiiiiiiiiiiiiiiiin inşallah bacım,ben cok sabırsızım ama rabbimi vereceğinede asi gelemeyiz.
neyse işte insan oğlu işteama ben olsam varya bana o laflar gelecek çıkarım karşısına kibarca cuk sokarım lafımı döner giderim... sen gene büyüklük etmişsin senin dengin değilmiş bacım o kadın... hayır bir de allah bağışlasın 5 yaşında aslanlar gibi oğlun da varmış... bence onda böyle bir yara varmış çok uğraşmış çocuk için kem gözlü kadın:) akşam akşam günaha soktu beni:) :) rabbim yazgısı ne zamansa o zaman gönderir iknci yavrunu işlh... hiç dert etme canım benim... bak benim kızım 2 yaşında ve geçen ay adet tarihim sıralarında kardeş demeye başladı ama adet tarihimden önce dayanamadım test yaptım negatif çıktı kızıma kardeş yokmuş vs dedim 2 gün ağladı kardeş yok diye ama şimdi bugün var bak büyümüş dedim çünkü test yaptım ve pozitif günüm 19 gün geçti... ve kızım gelip gelip kardeşine sarılıo ve sevio odasına koyacakmışız yatağını anlatıoda anlatıo en çok o kardeşe sahip olsun die istedim onun için yani :) rabbim kızımın gözyaşlarını gördü:) şükürler olsun rabbime... şimdide erkek kardeş deyip duruo bulduda bunuo :)
gııızzzzzzzzzzzz Allah cezanı vermesin anlamayacak ne var?aaslında yaşım 32(1980 doğumluyum).ama hamileleik belirtisi olarak 35 yazmışım:)))))))ayyyy çok güldüm kendime bunu da hamileliğe bağladım ya aferin bana
canım yazışmalarınızı okudum. o kadar densiz insan varki... hiç kafanı takma. ben birinde ay ateş basıyo sürekli bana dedim arkadaşın biri demezmi MENEPOZAMI GİRİYON diye....
daha 7 aylık evliyim. insan bi hamilemisin falan der. o kadar kıskançlarki anlatamam canım... heleki senin açığını bi bulsunlar. bende öğretmenim canım. kimseye iyilik etmeyeceksin ben bunu öğrendim...
Anacıımmm nerden çıktı 32 ya. 31 aşkolsun :)
yaşdaşız öyleyse. Ama 32 diye ısrar ediyorsan benden 1 yaş büyüksündür o zaman :))
canım hele bi olsun da bebeğim vallahi intikam peşinde falan değilim,herkes kendine yakışanı yapar.ona da bu yakışırdı zaten ben de salağım ya bi sevinçle gittim oturduğu masaya oturdum.çok sevindiğimi hayırlı bebek olmasını dilediğimi falan filan işte bilirsin böyle şeyleri dile getirecektim.öyle suratını asıp "hamile misiniz hoca hanım"diye sorduğumda "hıhı"dedi başını çevirdi ya yer yarılsa da içine girsem dedim.duramadım okulda zaten izin aldım sağolsun müdür yardımcımız git dinlen dedi halin iyi görünmüyor ddedi eve geldim eşim eve gelene kadar ağladım.çok gücüme gitti"ayşenin haberi olmasın onun olmuyor ya nazarı değer"demiş.[/QUO
Bende dün gece uykuda sürekli
- Teşekkür ederim, Teşekkür ederim, Teşekkür ederim diyormuşum. Eşim uyandırdı.
Heralde size diyordum. Tebriklerimi kabul ediyordum artık napıyorsam :)))
bak işte hamileliğim kesinleşti matematiği de unutmuşum:))))kız 32'den gün almaya başladım ya ondan 32 diyorum yoksa tam olarak 31 yaş 4 ay.
canım hele bi olsun da bebeğim vallahi intikam peşinde falan değilim,herkes kendine yakışanı yapar.ona da bu yakışırdı zaten ben de salağım ya bi sevinçle gittim oturduğu masaya oturdum.çok sevindiğimi hayırlı bebek olmasını dilediğimi falan filan işte bilirsin böyle şeyleri dile getirecektim.öyle suratını asıp "hamile misiniz hoca hanım"diye sorduğumda "hıhı"dedi başını çevirdi ya yer yarılsa da içine girsem dedim.duramadım okulda zaten izin aldım sağolsun müdür yardımcımız git dinlen dedi halin iyi görünmüyor ddedi eve geldim eşim eve gelene kadar ağladım.çok gücüme gitti"ayşenin haberi olmasın onun olmuyor ya nazarı değer"demiş.[/QUO
birde hoca olmuş !!! hiç gözyaşını akıtmaya değermi ya bak oğlunda varmış..demekki bebek yapamamak gibi bi problemin yok..zamanı var sadace..rabbim en hayırlı zamanda vercek hepimize inşallaaaaaaah.
canım benimmmmm geçmiş olsuuuuuuuun.pardon şey soracaktım sen huni rengi seçmiş miydin:))))))
ha şööylee. Tamam anlaştık o zaman yaşdaşız. Allah oğluna sizlerle birlikte sağlıklı uzun ömür versin. Takma kafana onu bunu Allah' ın aşkına. Evet hassaslaşıyoruz konunun üzerine yoğunlaştıkça. Dangalak insanda çok. Gereksiz boşveeer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?