- Konu Sahibi minikgelin
-
- #3.801
inşallah dua et hamişlerin duası kabul olur
daha dur sana neler yapacak o :)))
kılzar günaydımmmmmmbugün beklenti arkadaşa dua edicez ama ismini bilen var mı?
etmezmiyim canıım :) rabbim isteyen herkese versin derim her zaman kızımı öğrendiğimde de demiştim doğurduğumda da hatta akkşam yataken bile hep söylerim ama şimdi artık daha bir gönülden söylüorum:) o kadar güzel bir duygu ki mutluluğun en güzeli heyecanın en coşkulusu acının n kötüsü nü yaşatıo bebeğimiz... bu duygu insanı nsan yapıo adeta allahın kudretini gösterio mucizelere tanık oluyorsunuz... önce allah inanın ona sığının o doğru zamanda verecek bebeğinizi içinize yerleştirecek :) herşey allahtan:)
Yaaa ne demezsin çok renkli ve bebişli rüyalar gördüm. Rüyamda (hayırdır inş deyin) sıkışmışım wc arıyorum en sonunda buluyorum ama mutlaka ya bir yer delik olur ya biri görürse.... hep böyledir benim rüyalarım.Neyse bol bol büyük tuvaletimi yapıyodum. Gördüğüm göreceğim bu işte benimİyi geceler cnm. Sanada tatlı,renkli ve bebişli rüyalar :)
Benimde 3-4 gün acayip ağrıdı bugün rahatladı sanki .Şu an itibariyle hiçbir hamilelik belirtim yok.Çaktırmadan adımı yanlış mı yazsam famusay gibi.Kendime hamilelik belirtisi üreteyimbir kaç gündür ağrı oluo ama adetim 19 gün gecikti benim. daha önce yoktu yani. öyle düşün yani .bir beden büyüdü zaten sütyenlerim sıkıo koluma değse acıo ya.. hele uçları birde benimkiler çok çıkık sağa sola değdikçe çok canım yanıo... hele kızımı kucağıma aldıım da gözleirmden yaşlar gelio valla 2 gündür...
Canım aynısı bana da oldu biliyomusun ben geçen sene bir okuldaydım.Hepimiz genceciğiz kimi hamile kimi yeni doğurmuş biz kalan 4 kişi de hamilelik için çıldırıyoruz.Neyse araya yaz tatili girmişti ki 2 kişi aynı anda hamile kalmış. Bana başkası söyledi ayyy niye bunlar arayıp da söylemediler benim ne kadar sevineceğimi bilmiyorlarmı dedim.Esra çekinmişler senden senin olmadı ya sen üzülürsün diye söylememişler dedi.Öyle şaşırdım ki onlarda kendince haklıydı. Onlara çok sevindim ağzım kulaklarıma vardı ama kendim için de üzüldüm tabi bir yandan da.canım sorma yaaaa ne geldi başıma hem de var ya benim salaklığımdan bi iki arkadaşıma söylemiştim çocuk çalışması yaptığımı ama olmadığını demek ki biri yetştirmiş.ve kadın bu lafı gerçekten demiş dedikodu değil yani lafın peşine düştüm 6-7 kişi şahit hepside duymuş aynen öyle demiş.
Ayyyy ben de yaşımı yanlış yazıyorum hamile olabilir miyim .Sen tecrübelisin 1 yaş büyük mü yazmak gerekiyor?gııızzzzzzzzzzzz Allah cezanı vermesin anlamayacak ne var?aaslında yaşım 32(1980 doğumluyum).ama hamileleik belirtisi olarak 35 yazmışım:)))))))ayyyy çok güldüm kendime bunu da hamileliğe bağladım ya aferin bana
Ayyy inşallah karınlarımızdadırlar.Bir kaç güne kadar huniciler patır patır müjdelerini versin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh aminnnnnnnnnnnn senin kaç günün kaldı Bat a.Dur listeden bakıyım seninkine.tamam canlar yatalım hadi,iyi geceler hepinize Allah!a emanet olun inşallah bebeklerimiz de karnımızda uyuyordur sabah görüşürüz
Ayy ben de 12 de uyandım bu kadar olmaz ki ama kendimi ben de camış gibi hissettim.Günün bereketi kalmadı yaaa:44:Günaydın kizlar camış gibi yattım simdi uyandı
Sabah nsl ise gitcem aşikar:)) kahvLti hazirliycam gelirim yine topikin yeri değişmiş hAyirli olsun :) hadi gorusenzi :)
kasık bel ağrım var yakızımda da çok eçkmiştim ama ikinci de olmaz bu ilkinde olan bir ağrı dediler ama bunda da var ben de saf saf 19 günlük gecikmeye bağlıordum meğer bebişim kendine yer ediyormuş kızım bebeişim ben kahvaltı yaptık kara karşı hatta 3 gündür canım limonlu kek istiyordu meğer yavrum istiyormuş kek yaptım yedik hep beraber anne kardeş yesin dio yio annecim o da diorum allah mutluluğumu daim etsin ya çok özlemişim bu duyguyu...
slm kızlar. Allah neşenizi arttırsın. şöylee bir geçmiş sayfaları okudum da süpersiniz yaaaaa koptum gülmekten
hay ağzun bal yesiiiinnnnnnnnn :::)
Yaaa ne demezsin çok renkli ve bebişli rüyalar gördüm. Rüyamda (hayırdır inş deyin) sıkışmışım wc arıyorum en sonunda buluyorum ama mutlaka ya bir yer delik olur ya biri görürse.... hep böyledir benim rüyalarım.Neyse bol bol büyük tuvaletimi yapıyodum. Gördüğüm göreceğim bu işte benimbakıyım bi tabirine merak ettim güzel bişey çıkacağını pek sanmıyorum ama....
Benimde 3-4 gün acayip ağrıdı bugün rahatladı sanki .Şu an itibariyle hiçbir hamilelik belirtim yok.Çaktırmadan adımı yanlış mı yazsam famusay gibi.Kendime hamilelik belirtisi üreteyimayyy yok napıyım yokkkk
Canım aynısı bana da oldu biliyomusun ben geçen sene bir okuldaydım.Hepimiz genceciğiz kimi hamile kimi yeni doğurmuş biz kalan 4 kişi de hamilelik için çıldırıyoruz.Neyse araya yaz tatili girmişti ki 2 kişi aynı anda hamile kalmış. Bana başkası söyledi ayyy niye bunlar arayıp da söylemediler benim ne kadar sevineceğimi bilmiyorlarmı dedim.Esra çekinmişler senden senin olmadı ya sen üzülürsün diye söylememişler dedi.Öyle şaşırdım ki onlarda kendince haklıydı. Onlara çok sevindim ağzım kulaklarıma vardı ama kendim için de üzüldüm tabi bir yandan da.
Ayyyy ben de yaşımı yanlış yazıyorum hamile olabilir miyim .Sen tecrübelisin 1 yaş büyük mü yazmak gerekiyor?
Ayyy inşallah karınlarımızdadırlar.Bir kaç güne kadar huniciler patır patır müjdelerini versin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh aminnnnnnnnnnnn senin kaç günün kaldı Bat a.Dur listeden bakıyım seninkine.
Ayy ben de 12 de uyandım bu kadar olmaz ki ama kendimi ben de camış gibi hissettim.Günün bereketi kalmadı yaaa:44:
Aminnn canım Rabbim tamamına erdirsin inş.
ahhh bende nasıl istiyorum ama bu ay bir garip hala ovulasyonum olmadı 13. gündeyim poffevet tatlım henüz bunlar daha başlangıçyerini yapıyor işte daha neler edicem al sana al sanaaa diyor
ahhh bende nasıl istiyorum ama bu ay bir garip hala ovulasyonum olmadı 13. gündeyim poff
benim ağzumu bal yesunnnnnnnn senin rahmini bebeiş kemürsunnnnnnnnn
öldüm gülmektenallah seni ahanda bu ay güldürsün inşalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ( aminnn)
Rüyamın tabiri;
Tuvalet, rahatlik, fikir, temizlik ve yalnizlik evidir. Rüyada tuvaletin tasmasi, rüya sahibinin haniminin hamile olduguna veya bir hizmetçiye sahip olmasina isarettir.
Ayyy kızlar yalnızlık evi diyor yabir keresinde de camide boş bir tava yıkıyordum.Anlamı neymiş biliyor musunuz çocuğu olmadığı için sürekli ağlayan kadın.
inşallah hamileyimdir .Bekleyen herkes hamiledir inş.Benim de işte normalde hiç acımaz küçücükler zaten küçücük fıçıcık içi dolu turşucuk ne bu hadi bil.Cevap veriyorum :limontatlım göğüslerdeki şişkinlik bende hiç olmaz ama şuan varya bir beden büyük doldu taşıoama çok acıo adet olmadığın için vücudun bir refleksiymiş bu hani hamileliğin ilk belirtilerindenmiş göğüsler.... ay bak adını yanlış yazdın kız yoksa sen hamişmisin haydin inşallah ( amin)
vahsihatun
kızz o ne rüya öyleee . sen gece yatarken çok mu su içtin de rüyana girdi acep?
ağsun yesuuun beişine gitsiiiin :: oyyyy yeterki bebişim yesin göbişimiiiiiii amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin ama bu ay gecti bugün kırmızı kartı yedim ya şubata artık :
inşallah hamileyimdir .Bekleyen herkes hamiledir inş.Benim de işte normalde hiç acımaz küçücükler zaten küçücük fıçıcık içi dolu turşucuk ne bu hadi bil.Cevap veriyorum :limonBen hamile kalıyım da bu limonlar portakala dönüşsün inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Ayyy sorma hani derler ya gökten... yağsa bize ..... düşer diye.Millet rüyasında neler görüyo bizde ancak tuvalet görüyozYalnız tabirinde tuvalet taşınca hamilelik falan diyo bilseydim anlamını rüyamda biraz daha uğraşır taşırırdım tuvaleti.Töbeee töbeee ne hallere düştük görüyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?