Sabredenler Kulübü 2012 :)

günaydııın ::::::::::::::::::::::::::::::::::::) bende uyuyablsem keşke 2 gün tatilim var ama 9a kadar anca uyuyabildim,yarn yine erkn kalk işe pfffff

aaaaaaaaaa!ne acı sabah kalkıp işe mi gideceksiniz vah vah vah!ben bir hafta raporluyum sizin de yerinize bol bol uyurum:))))

tıbben bi problem varmı peki? yani ben düşnmeye başlayalı 1 ay oldu ilk deneme bşarısız sence bi doktora başvurmam gerekirmi yoksa beklemelimiyim?

Şimdi burda var ya ipe takar oynatırız heaaaaKız daha bir ay olmuş dur hele bir.Hiçbir problem olmayan normal çiftlerde(inş siz de böylesinizdir) bile 6 ay çok normaldir.Hatta doktorlar bir yıl bekle öyle gel gayet normal derler sana hiçbirşey yapmadan gönderirler.Ben yine 6 ay diyorum.Sen şimdiden böyle yaparsan Allah korusun olacağı varsa da stresten olmaz.Demek ki napıyomuşuz 6 ay sabırla hiç kafaya takmadan bekliyormuşuz.Doktor bana öyle söyleyince ben gerçekten ilk 1 yılım çok rahat bir şekilde geçmişti.Yapma böyle.

aaaaaaaaaa!ne acı sabah kalkıp işe mi gideceksiniz vah vah vah!ben bir hafta raporluyum sizin de yerinize bol bol uyurum:))))

cıxxxxxxxx bak şindiiiikkkk oldumu ağlarım bööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö :2:

Selam canımmmmm nbr?

vahşim hatunuuuuuuuuuuuuuum özledim seni kız hunili deli:)))23 ocak kız sorma heyecan başladı tabi canım adını yanlış yazdıysan yaşını bir yaş büyük dediysen kesin hamilesin:)))ama bak mühim bir ayrıntı var eğer bir yaş küçük dediysen yaşını asla hamile olamazsın olsan olsan adet olursun:)))

öylemi diyosun ama benm elimde değil kiiii,hiç anlamıyorum millet ilk atışta kalıyo o nası oluyo pekiiiiiiiiiiiiiiii 54:54 he nası beklcem ben okadar stresten ölürüüm :2:2:2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…