- Konu Sahibi minikgelin
-
- #3.841
ayyyy Allah hepimizze nasip etsin inşallah..ben bu sabah kırmızıları gördüm yineşubata kaldık artık..
kız herkese çaktırıyorum kız:)))
günaydııın ::::::::::::::::::::::::::::::::::::) bende uyuyablsem keşke 2 gün tatilim var ama 9a kadar anca uyuyabildim,yarn yine erkn kalk işe pfffff
kırmızıyı görmüşsün hayy göremez olaydın inşallah şubattan itibaren 9 ay görmezsin
kırmızıyı görmüşsün hayy göremez olaydın inşallah şubattan itibaren 9 ay görmezsin
huu huu kızlarrr ben de sizi arıyordum yahu
taşınmışız
tıbben bi problem varmı peki? yani ben düşnmeye başlayalı 1 ay oldu ilk deneme bşarısız sence bi doktora başvurmam gerekirmi yoksa beklemelimiyim?
tıbben bi problem varmı peki? yani ben düşnmeye başlayalı 1 ay oldu ilk deneme bşarısız sence bi doktora başvurmam gerekirmi yoksa beklemelimiyim?
aaaaaaaaaa!ne acı sabah kalkıp işe mi gideceksiniz vah vah vah!ben bir hafta raporluyum sizin de yerinize bol bol uyurum:))))
Selam canımmmmmnbr?
Şimdi burda var ya ipe takar oynatırız heaaaaKız daha bir ay olmuş dur hele bir.Hiçbir problem olmayan normal çiftlerde(inş siz de böylesinizdir) bile 6 ay çok normaldir.Hatta doktorlar bir yıl bekle öyle gel gayet normal derler sana hiçbirşey yapmadan gönderirler.Ben yine 6 ay diyorum.Sen şimdiden böyle yaparsan Allah korusun olacağı varsa da stresten olmaz.Demek ki napıyomuşuz 6 ay sabırla hiç kafaya takmadan bekliyormuşuz.Doktor bana öyle söyleyince ben gerçekten ilk 1 yılım çok rahat bir şekilde geçmişti.Yapma böyle.
Kızlar bişey sorcam benim avatarımı beğendiniz mi, haraket ediyor görünüyor mu size
vahsihatun
kız Allah bebişini versin ( çok tuttum bu lafı) bostan demek hahahahaah
heyyttttttt!hocam benim nasılsın?
Kızlar bişey sorcam benim avatarımı beğendiniz mi, haraket ediyor görünüyor mu size
bakıyorum da bir veciz sözüm daha hakettiği üne ulaşmış:))))Allah hepinizin bebişini versin,aminnn.ATA gibi kadınım valla ne desem tutuyo:)))
ooo kimler gelmişş
hay seninde agzun bal yesuuuuun inşallah hepberber görürüzzzz54:54
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?