- Konu Sahibi minikgelin
-
- #4.141
ayyy eşin de ne biçim konuşmuş öyleeeşime diyorum bu sefer yumurtlarken sancım oldu diyorum.kasıklarımda bi hareketlenme var diyorum.çok fena bozdu beni yaaa.aman dedi sende her ay bu sefer başka diyosun.artık inanmıom sana dedi....bende korkuyom şimdi belirti söylemeye kendime bile
hadi kızlar inşallh size dua ettim şimdi bu çalışmalarınızda en süper şöyle güçlü kuvvetli spermcik sizin kaliteli mi kaliteli yumoşunuza kadar ulaşşsın ve oradan bir çatlak bulup dalsın içeri:)
kızlarrrrr böreği ısıttım çay demledim sofra hazır hadi gelin artık
Başkasına dua ettiğimizde melekler de bize dua edermiş.hepimize dua ediyorum inşallah rabbim hayırlara çıkarsın
benim eşimde diyor kk de adın ne senin söyle de bi okuyayım neşler yazıyosunuz siz orada diyor
Canlarım bişey sorucam enfeksiyon yada mantarlar için kullanılan vajinal kremler veya fitiller bebeğin döllenmesini engellermi acaba :44: :44: :44: bu konu hakkında pek bi bilgim yok fikri olan söylesin kuzucuklarım
Canlarım bişey sorucam enfeksiyon yada mantarlar için kullanılan vajinal kremler veya fitiller bebeğin döllenmesini engellermi acaba :44: :44: :44: bu konu hakkında pek bi bilgim yok fikri olan söylesin kuzucuklarım
benim eşimde diyor kk de adın ne senin söyle de bi okuyayım neşler yazıyosunuz siz orada diyor
canım ilaca göre değişir.
ama benim bildiğim engeller çünkü doktorlar korunma veriyolar.
ama gebelikte de kullanılan fitiller var onlar da bi engel teşkil etmez sanırım
ay ne bileyim canım ya aslında ben de daha yeni başlar gibi oldu ben tedbir olsun diye kullanmaya başladım ilacı çünkü 2-3 ay önce çok ilerlemişti bende başta anlamadım düzenli ilaçla geçti.Şimdide korkumdan belirti hiseder hissetmez başladım ilacaAy üff üstelik yumurtlama haftam benim bu hafta yaws hay ben böyle şansa
slmmm kızlarrr din dan don cok şükür dostlarrrrr artık misafirlerim gitti :119:
slmmm kızlarrr din dan don cok şükür dostlarrrrr artık misafirlerim gitti :119:
slm cnm gözün aydın
Gözünaydın kuzum Şöyle derin bir ohhhhhhhhhhh çek bacım yupppiiii hemen kutlama programı hazırlayın kendinize :119:
sğl cnm senınde calışmalar başlıcakmış hadı kolay gelsın cnm son olsun bu ay inşallah
krem varsa krem kullan ama öyle kaşıntı olduğunda falan..
bende akıntı oldugu zaman azcık krem sürüyom geçiyo
sğlll tatlım cektım cekmem mi hemen sinemaya koştum alışveriş yaptım kendıme geldım sonrada bişeyler yaptık ama söleyemem :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?