- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 41
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #4.181
ayy canım bende hsg yolcusuyum.. eşim önümüzdeki haftalarda test yapacak onda sorun yoksa (inşallah yoktur) bana yoğunlaşacak doktorum..Bende hiç istemiyorum şu rahim filmini çektirmek..üf be ona buna göstere göstere yüzsüz olduk heeee ne zormuş kadınlık
çok korkuyorum bende yaaa. klomenle denicez 3 ay. bu ilk ayım.olmassa geriye bi tüpler kalıyor dedi. doktorum...allahım hayırlısı nasip etsin aratmasın ...
ama okuudklarım kadarı ile hsg de bayağı ağrılı bir olay sanırım...
kadın olmak çok zor gerçekten tüm derdi acısı bizde ....işşlh yotur canım benimde yumurtalar tembel...eşiminde önceden sperm sayısı azdı ama sigarayı bıraktık 8 ay önce %100 artış oldu:)çok mutlu olduk.şimdi sıra bana geldi tedavide
Ve bir çoğumuzda aslında içimizden "ya olmazsa" endişesi yaşadığımızı düşünüyorum. Bilinçaltı "korku, kaygı". Böyle olunca da korkularımızla kasıyoruz kendimizi. Ya da her ay bir başarısızlık hüsranı yaşıyoruz sanki. Sizlerde yoksa böyle birşey lütfen sadece kendi adıma konuştuğumu kabul edin. Ben böyle hissediyorum diyelim.
Aslında itaat ediyoruz. Dua ediyoruz. İnancımız her şeyi yenmeye yeter. Rabbimin izini ve Ol demesi yeterli. Fakat engel olamadığım kaygılarım önüne geçiyor bence.
Bir kaç gündür iyice kafa yordumda bu konuya :) )
famusaayy geelll. Bana tek huni yetmiyoor anacım. Huni rengini değiştirmek istiyorum ara sıra.
yok cnm aynen benı anlattın ya olmazsa diyodum önceden esım sigara içiyor senden dolayı olmuyor adam gitti sperm testı yaptırdı normal cıktı bu ay 8.ayım 12.ay bitene kdr da doktora gitmicem korkuyorum cunku doktordan ama içimi simdi ya benden dolayı olmazsa korkusu sardı atmaya calışıyorum bu düşünceyi daha 5 ay var olcak kızım diyorum ama bi yere kdr pardon fazla hunıniz varmı
yok cnm aynen benı anlattın ya olmazsa diyodum önceden esım sigara içiyor senden dolayı olmuyor adam gitti sperm testı yaptırdı normal cıktı bu ay 8.ayım 12.ay bitene kdr da doktora gitmicem korkuyorum cunku doktordan ama içimi simdi ya benden dolayı olmazsa korkusu sardı atmaya calışıyorum bu düşünceyi daha 5 ay var olcak kızım diyorum ama bi yere kdr pardon fazla hunıniz varmı
Ben artık derine iniyorum. İşin özü bu kaygıda yatıyor ve her ay olumsuz sonuçlandıkça artıyor. Çocukluğuma inicem, araştırıcam :) çözücem bu kaygı meselesini.
İsterseniz herkes cevaplasın kendisine sorup. Ortak noktamız bu olabilir mi?
kızlar size bir taktik vereyim bana da karşı komşum vermişti. Eşiniz boşaldıktan sonra iki elinizle belinizi tutup komplee yukarı kaldırın sadece sırtınız yerde olsun ben bu ay bu taktiği denedim tesadüf mü yoksa gerçekten faydası mı oldu orası malum. Umarım pozisyonu anlatabilmişimdir :26:
Kız alemsin sevgul34 ; canım ya burda kendini tam moda sokmuşsunVerecek olan Allah. Vermeyecek olanda Allah. İsterse verip alacacak olanda Rabbim. Evleneceğimiz kişiyi ya da seneyi biliyormuyduk sanki? Tabii ki tercihler yaptık hepimiz bir şeyleri seçtik ama hep bir vesileler ya da zamanı uzatan engeller veya çabuklaştıran olaylar olmuştur yaşamımızda. Belki henüz evlenmemiş, eş adaylarını değerlendiriyor bile olabilirdik. Bunuda öyle düşünücem artık. "İstediğim zaman olmuyor" demekki demeyi bilmem lazım düşünüyorum. Bunu inancımızla hepimiz söylüyoruz ama beynimizde farklı düşünüp gidişatı değiştiriyoruz bence.
Bak şimdi.. Bu ayki çalışma takvimimde bunuda denemeden edemem :))
bugün kimse beni iplemiyorr(((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?