- Konu Sahibi minikgelin
-
- #4.201
bugün kimse beni iplemiyorr(((((
6 haftalık hamileymişim kızlar
ayy canım bende hsg yolcusuyum.. Eşim önümüzdeki haftalarda test yapacak onda sorun yoksa (inşallah yoktur) bana yoğunlaşacak doktorum..bende hiç istemiyorum şu rahim filmini çektirmek..üf be ona buna göstere göstere yüzsüz olduk heeee ne zormuş kadınlık
6 haftalık hamileymişim kızlar :d
aminnn :) rabbim isteyen herkese nasip etsin...
aynen canım zor işçok zor hakaten kadınlık başa bella
İnşallah canım inşallah.Hayde bakem hop kızlar eller havaya "Bende isterem elma yanaklardan bende isterem kiraz dudaklardan eşsizmiyemm güçsüzmüyemm " tey tey tey hobaaaaŞekil 1-a Dils3 arkadaşımız (maşallah) ovulasyon dönemi hk. bilgi sahibi değildi. Ve yanlış hatırlamıyorsam 19 gün geçmişti adeti test yaptığında. :)))
Bize tavsiyede bulunabileceğin şeyler var mı cnm?
Darısı başımıza inşallah.
Canım sen havuçlu mu yaptın ? İnşallah kist değildirBenim kontrollerimde hiçbirşey çıkmamıştı. Bu yüzden oluşmuş olursa dediğin gibi kaş yaparken göz çıkartmak olacak..
Canım ben sabah akşam içtim aç karna.havuç da koydum çatlasın diye...doktor benim kiste de mühim değil dedi ama bilemiyorum artık.inşallah senin hiç olmaz.Ama bu kürü yaptığı ay hamile kalan bir sürü tanıdığım da var inanmamak elde değil yani....inşalllah sana da yarar.vesilen sebebin olur da Rabbim sana bebiş verirrrr...
Şekil 1-a Dils3 arkadaşımız (maşallah) ovulasyon dönemi hk. bilgi sahibi değildi. Ve yanlış hatırlamıyorsam 19 gün geçmişti adeti test yaptığında. :)))
Bize tavsiyede bulunabileceğin şeyler var mı cnm?
Darısı başımıza inşallah.
Canım sen havuçlu mu yaptın ? İnşallah kist değildirBenim kontrollerimde hiçbirşey çıkmamıştı. Bu yüzden oluşmuş olursa dediğin gibi kaş yaparken göz çıkartmak olacak..
Canım ben sabah akşam içtim aç karna.havuç da koydum çatlasın diye...doktor benim kiste de mühim değil dedi ama bilemiyorum artık.inşallah senin hiç olmaz.Ama bu kürü yaptığı ay hamile kalan bir sürü tanıdığım da var inanmamak elde değil yani....inşalllah sana da yarar.vesilen sebebin olur da Rabbim sana bebiş verirrrr...
ya ne diycem, ben de incir kürü yapıyım dedim, attım incirleri kaynattım 20 dakika... anam o ne tatlı o ne yoğun birşey oldu yaaa,aç karnına içmek çok zor. içim kalktı resmen, nasıl içtiniz siz?
İnşallah cnm. hepimize. Benim ilk kürde olmadı gecikmeyle sonuçlandı. Bakalım ikincisine başlayıp başlamamkta kararsızım. Zaten 7 gün ara diyordu. Ben gecikmeden dolayı 17 gün ara vermiş oldum. Bilmiyorum bal-çörek otu - tarçın deneyebilirim :)
ya ne diycem, ben de incir kürü yapıyım dedim, attım incirleri kaynattım 20 dakika... anam o ne tatlı o ne yoğun birşey oldu yaaa,aç karnına içmek çok zor. içim kalktı resmen, nasıl içtiniz siz?
Ben seviyordum tadını ki tatlıyı pek sevmem. 2 bardak klorsuz suya 7 - 8 adet atıyordum.
Canım ben netteki tarife göre yapmadım 3 su bardağı suya 6 incir falan attım kaynayan suya attım. 10 dk falan daha kaynattım.öle tatlı olmadı.iki bardakçıktı sabah akşam içtim. tadı iyiydi yani.ama bana faydası olmadı...inş. size olur ama benim şimdiki aklım olsaydı hiç yapmazdım.çünkü kist yaptı ben de 1 tane.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?