Sabredenler Kulübü 2012 :)

selam kızlar,yine ben... iş yoğunluğuan göre gidip geliyorum buralara.
Şu an çok hedefsizim.Kırmızılar gitti,henüz deneme yaşanmadı.Bu ay şimdiden pes ettim.Bu akşam da olmaz,yarın yaparız herhalde.Of bu psikoloji çok kötü,birşeyler ters gidiyo,isteğim,arzum sönmüş gibi.:18::18::18:

KIZLAR akıntımın içinde açık pembe kan vardı

valla bence hedefsiz ol daha iyi..rahat rahat hiç düşünmeden yapmak lazım bu işi kafaya takıp yumurtlama takibiyle olmuyor cidden..akışına bırakabilmek lazım..dün kuzenim anlattı onların uzun süre olmadı çocukları eşinde problem vardı gitmedikleri doktor kalmadı hatta en sonunda kendiliğinden olmayacağı söylendi tüp bebek olabilirmiş ancak..sonra bnm şuanki doktorumla tanıştılar,bi tedavi sürecine başlandı kuzenin eşine sigara,alkol,kola,çay,kahve yasaklandı bol bol şalgam suyu iç demiş..birkaç ay sonra düzelmeler meydana gelmiş tabi bu arada kuzenin denemediği yol kalmadı adet düzenleyici kullandı,çatlatma iğnesiyle yumurtlama takibi yapıldı,aşılama oldu hepsi fos çıktı tam amaaaaan olmazsa olmasın dediği,bütün takipleri bıraktığı anda geldi bebekleri ve bi görseniz dünya tatlısı şimdi 4 yaşında..eğer o ayda gelmeseydi tüp bebek yaptırmayı düşünüyorlardı kısmet işte..
bunu niye anlattım şimdi..hepimiz zorlu yollardan geçiyoruz,hepimiz çok istiyoruz ama birazda ammmmaaaaannn demek gerekiyor sanırsam :)

tamamen haklısın canım;bu ay kendimi daha farklı hissediyorum,geçen aykiler gibi telaşım yok.Bu ay sadece Allah'a dua ederek geçireceğim;ve birkaç gün deneyerek.Yine olmaz belki ama olsun.Bu sayede Allah'a daha da çok yakınlaştığımı hissediyorum,şükürler olsun.Bebek denemesi ile bende eksik olan şeyleri farkettim.Sadece isteyerek değil,istemenin yanında bişeyler de yapmak gerekiyor,Dua gibi.

buarada şimdi kuzenimin geçtiği yollardan ben geçiyorum..adet düzenleyicimin son ayı..bu ay da olmazsa ki ümidim yok bu aydan yumurtlama takibi sonrası çatlatma iğnesi hiiç olmazsa aşılamaya kadar gidicek..çok zorlu bi yola giriyorum bakalım ben ne zaman amaaaaaaaaaan diyicem :)

kıalzr en kızsa zamnda bebişşşşşşşşşşşşşşşş istiyoruzzzzzz:):):)
ALLAH hepimize eli ayağı düzgün vatana millete hayırlı ugurlu bebişler nasip etsin İNŞALLAH aminnnnnnnnnnn:):):):):):)

aynen öyle cnm bende çok dua eden bir insan değildim aklıma geldikçe dua ederdim ama bunun eksikliğini şimdi farkettim..önce istemeyi bileceksin bunun için dua edeceksin ve isterken de hayırlı zamanda olmasını isteyeceksin..bebek sayesinde çok şey öğrendim allah affetsin isyan da ettim 2. bebeğimi kaybettiğimde..şimdi çok pişmanın hergün tövbe ediyorum,dua ediyorum ve sanırım şuan ettiğim isyanın cezasını çekiyorum..o acıyla anlayamıyor insan veren de allah alan da hatta vermediyse mutlaka bi hayır,zamanı vardır...ama işte yüreğim dayanmadı o an..şimdi sabrımın sınandığını biliyorum sadece sabır diyorum gücümün yettiğince......

Aynen canım,bu durum bizim için büyük bir sınav.Allah yazdığı gün olacak nasipse.
Onun için şu anda ihtiyacımız olan tek şey inanç ve dua.Allah bu uğurda dua eden,af dileyen,dileği olan herkesin duaların kabul eder inşallah.

Ben seviyordum tadını ki tatlıyı pek sevmem. 2 bardak klorsuz suya 7 - 8 adet atıyordum.

ben de öyle yaptım aslında...

belki böylesi daha içilebilir olur. bir de yumurtanın çatlaması lazım, asıl önemli olan o, çatlamazsa kist oluyor işte, atılamıyor. onun için belki 21 gün aralıksız yapmamak lazım, hani yumurtayı çatlatmak için havuçlu olan var ya, ondan yapmak lazım...

amin cnm inşallah hepimize yaşatır bu mutluluğu...yoksa benim adam beni boşayacak :) geçen gün tehdit ettim onu bu ay da o testte 2.çizgiyi görmezsem o testi yutturucam sana dedim :) şimdi adam beni her gördüğü yerde saldırıyo kaçıcak delik arıyorum resmen..en sonunda istemiyorum çocuk fln git başımdan diye geri püskürttüm :)))
şaka bi yana yardımınıza ihtiyacım var..adet düzenleyiciye başladığım ay çizelge yaptı doktorum 10 12 14 16 18 20..bu 4.ayım ama hep 16.günde birşey oluyor ve atlamak zorunda kalıyorum bu ay yine hastalandım ve çalışmalar askıya alındı tam 16.günde bu bi işaret galiba bana :) ve sanırsam bnm yumurtlama günüm 16.gün hamile kalamamamdan ve netteki hesaplayıcılardan yola çıkarak söylüyorum..

işaret mi bilmem ama hakikaten olabilir 16. gün... 17 de deneyin o zaman benim doktorumda, 28 günde adet oluyorum deyince 14-15-16-18-20 de ilişki olsun demişti bana. ama diyelim 15de yapamadım o zaman, 14-16-17-18-20 yap dedi, yani o 1 haftada 5 kez ilişki önerdi. 3 gün üstüste olsun dedi

takibini akıntıya göre mi yoksa ovu günlerine göre mi yapıyosun canım?
ben daha çok akıntıya bakıyorum,ovu gününde de yapmıştık ama bknz ..fosssss..!!

merhaba cancan...
ben perşembe doktora gitcem kısmetse ne dicem ben ona şimcik...
Deniyoruz olmadı mı yoksa bebek düşünüyoruz kontrole geldim mi desem...
ikincisi daha bi klas durdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…