Sabredenler Kulübü 2012 :)

merhaba cancan...
ben perşembe doktora gitcem kısmetse ne dicem ben ona şimcik...
Deniyoruz olmadı mı yoksa bebek düşünüyoruz kontrole geldim mi desem...
ikincisi daha bi klas durdu.

kuzum ne kadar olmuştu deneyeli? şimdi bebek öncesi kontrol dersen sadece bazı şeyleri atlayabilir. ben hiç denemeden gitmiştim ultrasonla baktı, smear alalı 2 ay olmuştu bir daha almadı o yüzden. İlişki programı önerdi o kadar. ve dedi ki 6 aydan önce seni görmek istemiyorum. demek ki 6 ayın sonunda gitsem başka tetkikler de yapıcak...(inşallah gerek kalmaz da...)

canım 4.denemem olacak fakat 1 ay da adet boşluğu olmuştu.5.ay sayılır herhalde.:18::18: ne demem lazım bilemedim.

selam baby^ler napıyosunuzzzzzz :13:

ne yapacak canım;derin mevzular meselesi..Akşama az kaldı,paydosa dakikalar kaldı...Karnım aç,başım ağrıyor,kafam karışık,günler bi değişik....bi napıyosun dedin;daha söyleyeceğim var da forum dolmasın şimdi.

canım 4.denemem olacak fakat 1 ay da adet boşluğu olmuştu.5.ay sayılır herhalde.:18::18: ne demem lazım bilemedim.

canım bence de ki 5 aydır korunmuyorum, ama bebek denemeye başlamadan önce de herahngi bir kontrole gitmemiştim. Doktor hem ultarsonla baksım, hem hormon tahlili istesin, gerekirse yumurta takibi yapsın, ilaçsız yani normal düzende. çünkü 4 aydır olmadığını söylemezsen, rutim muayene yapar gönderir. biraz daha ayrıntılı baksın bence gitmişken. dedim ya bana mesela 6 aydan önce gelme dedi. sana da deneyin biraz da sonra bakalım demesin.

ovulasyon zamanım gelmedi sanırım test hep negatif ama anlamadım daha. adetim 2 şubat

canım hafif kanlı akıntı ovu. zamanında oluyor, belki de test doğru göstermiyordur. ağrın falan var mı kasıklarda? tam 14 gün olmuş aslında

canım kasık ağrım var akıntımda berraklaştı iyice

haklısın canım;öyle diyeyim,çok teşekkür ederim,inşallah sorunum yoktur.
Dün akşam arkadaş arasında gırgır olsun diye fal baktırmıştım.Çocuk sordum gülerek;gayeet ciddi bir tedavi gözüküyo dedi,şaşıp kalmıştım.İnşallah faldaki doğru değildir,fala inanma ffalsız da kalma derler ama inşallah sadece saçmalamıştır.:18::18:

takibini akıntıya göre mi yoksa ovu günlerine göre mi yapıyosun canım?
ben daha çok akıntıya bakıyorum,ovu gününde de yapmıştık ama bknz ..fosssss..!!

cnm akıntıyı ilk defa bu ay gördüm daha önce hiç denk gelmemiştim o da 10.gün gelmeye başladı 11 12 de de vardı sonra değişmeye başladı rengi kıvamı fln..10 12 14 atlamadık zaten 2 günde bir giriyorduk ilişkiye 16 olmayınca 17de deneyelim dedik şansımızı bugün 18.gün bakalım.....

nerden görecekmiş iki telve kalıntısında canım!... inanma sen, Rabbim bilir... ama doktor herşeye baksın, rahat olsun kafan

hayırlısı inşallah canım;Tedbiri elden bırakmamak lazım,o günlerde denemek şansı yükseltiyorsa;tavan yaptıralım...

nerden görecekmiş iki telve kalıntısında canım!... inanma sen, Rabbim bilir... ama doktor herşeye baksın, rahat olsun kafan

inşallah ilgilenen bir doktor seçmişimdir canım;hayırlısı bakalım.Ben çalışyor olmama rağmen biraz utangaç,sıkılgan ve asosyalim,inşallh kendimi ifade edebilirim.

inşallah ilgilenen bir doktor seçmişimdir canım;hayırlısı bakalım.Ben çalışyor olmama rağmen biraz utangaç,sıkılgan ve asosyalim,inşallh kendimi ifade edebilirim.

konu bebiş olunca birden sosyalleşirsin merak etme :)
bu konularda utanmamk lazım, çok önemli konular. erkek mi bayan mı doktorun? gerçi farketmez ama

bnmki günaşırı önerdi cnm bilemiyorum ya her doktor farklı birşey söylüyor başka bi doktor da 11 den başla ve 17ye kadar sık sık gir demişti kafam karıştı iyice:) sık sık girmek de sakıncalı diye okumuştum sperm kalitesini etkiliyormuş sanırsam aslında saçma geldi biraz yani vücut üretiyor bunu aynı şekilde neden bigün sonra kalitesiz üretsin ki? yok valla yaşım genç olsa hırs yapıp jinekolok olucam sonra doğurtucam kendi kendimi:) ama nerde ben okuyana kadar yaş geçer....

konu bebiş olunca birden sosyalleşirsin merak etme :)
bu konularda utanmamk lazım, çok önemli konular. erkek mi bayan mı doktorun? gerçi farketmez ama
bayan canım;öyle istedim,erkek olursa benim için anlatım daha bi zorlaşır diye düşündüm.
İnşallah güzel ilgilenir.

canım benim doktorum 14-15-16 en kritik günler, hergün deneyin dedi, diğer zamanlar gün aşırı. hatta bata 3-4 kala bırak dedi bana. bi de şey dedi ya çok utandım, " bazı yeni evli çiftler heyecanlı oluyor, günde 1den fazla yapıyor, bebk isteyenlere kesinlikle önermiyoruz" dedi, ben de yok biz yapmayız dedim
sanırım biriken miktar azalıyor, öyle olunca da çok ileri atamıyor olabilir boş..lma esnasında. dediğin gibi doktorlar farklı şeyler söyleyebiliyor

geçen ay o yumurta akı kıvamını görmedim yumurtlama olmadı sandım ama yumurtlama olurmuş doktor dedi bakalım bu ay ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…