Sabredenler Kulübü 2012 :)

Arkadaşlar bugün dua eden edemeyen herkese çok teşekkür ederim.Allah hepinize iki katını versin inş.
Duamı tekrarlıyorum;
Rabbim çocuk hasretiyle yanıp tutuşan hepimize en hayırlı en tez zamanlarda;imanı kamil,ahlakı Peygamber Efendimiz (sav) gibi güzel,yumuşak huylu,akıllı,sağlıklı,edepli,neşeli,tatlı,güzel,ömürlü hayırlı evlatlar nasip etsin inş.

cnm 2-3 gün içinde ovucan kırmızı olur sen 1 gün arayla dene bu sıalar boş gecirme:)

yok bebeğim benim sadece çok şiddetli kasık ağrım oluyor hala devam ediyor ama sanki bugün şiddeti biraz azaldı gibi :26:

cnm adet dönemini atlatırsan ilk ay ondan sonra o agrılarda geçiyormuşş 4 haftalıkmış bebişin 1 haftaya inş agrıların biter:)

ufffffff kimse yok burda bu akşam yaa noliiiiiiiii herkes ovuyamı girdi yoksa işinizmi var huuuuuuuuuu 46

kız bugün nazımı geçtiği komşularımı eve topladım tam altı kişi olduk,toplam 11 yasin okuyup ilgili yerlere bağışladıktan sonra sana bol booooooool dua ettik:)Allah kabul eder inşallah

kız bugün nazımı geçtiği komşularımı eve topladım tam altı kişi olduk,toplam 11 yasin okuyup ilgili yerlere bağışladıktan sonra sana bol booooooool dua ettik:)Allah kabul eder inşallah

mşlhh allah kabl etsin bacımmmmmm :)bized yollasaydın duadan:)

Ayyyy çok mutlu oldum canım ya ne kadar da kısmetliyim ben maşallahRabbim sana da iki katını versin inş.Dün namaz kılarken senin lafın aklıma geldi sen bana ikizin olur inş dedin ya bende sana benimkinin 2 katı olur inş diye dua ettim ya.Seninde 4 üzün olurmuş düşünsene

o zaman senin başına ne gelir hi düşündün mü sen annneeeemmm?sen ölmeyi bayılmak mı sandınnnn canıııım:))))

yollamam mı annem hepimize dua ettik başta esra olmak üzere zaten bu komşularımda birinin de dokuz yıldır olmuyor ona da ettik

9 yılmııııııııııııııııııııı:
allahım nasip etsin inşş... ne zor bi durumdur 9 sene dile kolay of
bende 6. ayımda pes ettim ayıp bana beee

aaaaaa çalışıyor musun sen?:))) ne yazıııııııııııık:)))))ben raporluyum daaa senin yemeğe gittiğin vakitte ben daha uyanmamıştım :)))bi de kötü adam gülüşü yapayım mı?haahahahahahhaaa:))))))

Bugün 30.günüm normalde BATım bugündü de ender de olsa 32 günü de buluyor diye 18 Ocak yazdırdım. Belim ağrıyor sırtımı kalorifere yasladım sabırla bekliyorummm iki de bir göğüslerime bakıyorum büyüdü mü diye iki de bir adet olmuş muyum diye bakıyorum çıldırmama az kaldı doktorum nerde:18::100::104::111::111::111::109::120::122:işte benim duygularımın özeti

cnm adet dönemini atlatırsan ilk ay ondan sonra o agrılarda geçiyormuşş 4 haftalıkmış bebişin 1 haftaya inş agrıların biter:)

evet canım öyleymiş, ama geceleri daha çok oluyor sağa sola döndükçe daha çok sancı yapıyor uyutmuyor beni zilli veya kerata bir de idrara sık çıkma problemi oluyor bu gece bi uyandım sancıyla lavoboya gittim yattım uyuyamadım sabah ezanını duydum yani, hala uyumamıştım başım da çok ağırıyordu. Kelebeğim sağlıklı olsun da razıyım herşeye

canımın içiiiiiiiiiiiiiii hepimiz öyle iyi biliyoruz ki bu hisleri seni çok çok iyi anlıyorum biliyorsun ben de dört yıldır bekliyorum Allah daha fazla bekletmesin bu ay versin Rabbim bize merhametinle muamele et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…