- Konu Sahibi minikgelin
-
- #4.321
cnm 2-3 gün içinde ovucan kırmızı olur sen 1 gün arayla dene bu sıalar boş gecirme:)kızlar ov. testini yaptım yine negatif görünüyor ama düne göre çizgi hem kalınlaşmış hem koyulaşmış sabaha ovulasyona girerim düşüncesi ile has odaya girdim :)))) testin resmini koyucam birazdan
aleyna canım çok sevindim
yok bebeğim benim sadece çok şiddetli kasık ağrım oluyor hala devam ediyor ama sanki bugün şiddeti biraz azaldı gibi :26:
batın allah ın 99 isminden biri canım,anlamı hem gizli hem aşikar olan demek,yani gözle görülemeyen ama varlığı kesin olan :)
Maşallahhhh
Çok teşekkür ederim canım sorumluluklarını çok güzel yerine getiriyosun maşallah.Burcun ne senin boğa mı?
Aminnnnn hepimizin inş çok teşekkür ederim
Koy da bi bakalım bakalım nasıl bişeymiş :44:
Ayyy canım çok saol gözlerim doldu valla.Aminnn hepimize inş.
Canımm bildiğim kadarıyla Allahın ismi insanlara konulmaz.Başına abdul yani Allahın kulu demekti sanırım getirerek koyabilirsin ancak Örnek:Abdul Rezzak
Aleyna aleykum selammmmmmmmmmmmmm
batın ne demek canım.bende şey uyandırdı çok ultrasona giriyorumda orda batın ultrason diyolar.farklı bi anlamı mı var[/QUO
aaa öylemi bende bikaçyerde duymuştum batın ahmet batın said isimleriydi..demek olmuyo bilmydm bak tşkr ederm :)
Arkadaşlar bugün dua eden edemeyen herkese çok teşekkür ederim.Allah hepinize iki katını versin inş.
Duamı tekrarlıyorum;
Rabbim çocuk hasretiyle yanıp tutuşan hepimize en hayırlı en tez zamanlarda;imanı kamil,ahlakı Peygamber Efendimiz (sav) gibi güzel,yumuşak huylu,akıllı,sağlıklı,edepli,neşeli,tatlı,güzel,ömürlü hayırlı evlatlar nasip etsin inş.
kız bugün nazımı geçtiği komşularımı eve topladım tam altı kişi olduk,toplam 11 yasin okuyup ilgili yerlere bağışladıktan sonra sana bol booooooool dua ettik:)Allah kabul eder inşallah
kız bugün nazımı geçtiği komşularımı eve topladım tam altı kişi olduk,toplam 11 yasin okuyup ilgili yerlere bağışladıktan sonra sana bol booooooool dua ettik:)Allah kabul eder inşallah
aaaa daha ne olsun ben burdayım sevgül burda vahşim hatunum burdaaa:)))[/Qah
aaaa daha ne olsun ben burdayım sevgül burda vahşim hatunum burdaaa:)))[/Qah
görün beni siz ozaman görrüüün görüüüüün :2:
aaaa daha ne olsun ben burdayım sevgül burda vahşim hatunum burdaaa:)))
Ben kendime türk kahvesi yaptım höpürdetiyorummmmnapıyosunuz kızlarrrrrrrrrrrrrr
ALLAH kabul etsin ablacııım :88:88
mşlhh allah kabl etsin bacımmmmmm :)bized yollasaydın duadan:)
Ayyyy çok mutlu oldum canım ya ne kadar da kısmetliyim ben maşallahRabbim sana da iki katını versin inş.Dün namaz kılarken senin lafın aklıma geldi sen bana ikizin olur inş dedin ya bende sana benimkinin 2 katı olur inş diye dua ettim ya.Seninde 4 üzün olurmuş düşünsene
yollamam mı annem hepimize dua ettik başta esra olmak üzere zaten bu komşularımda birinin de dokuz yıldır olmuyor ona da ettik
slm kızlar ögle arasındayım eve geldim yemek yedim birazdan çıkcam nslsınız bakim:)
bende bel agrısı ve gögüs agrısından başka hiç bşy yokofff bu ay bi mucize olsun bebiş gelsin artık çok yoruldum bu beklemelerden
cnm adet dönemini atlatırsan ilk ay ondan sonra o agrılarda geçiyormuşş 4 haftalıkmış bebişin 1 haftaya inş agrıların biter:)
Bugün 30.günüm normalde BATım bugündü de ender de olsa 32 günü de buluyor diye 18 Ocak yazdırdım. Belim ağrıyor sırtımı kalorifere yasladım sabırla bekliyorummmiki de bir göğüslerime bakıyorum büyüdü mü diye iki de bir adet olmuş muyum diye bakıyorum çıldırmama az kaldı doktorum nerde :18: :100::104::111::111::111::109::120::122:işte benim duygularımın özeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?