- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 173
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #4.281
Evet tatlım orda tanışmıştık battaştık seninleinşallah canım sıra sendedir bütün dualarım seninle bebeğime söleyeceğim teyzelerine o da dua etsin
QUOTE]
sağol tatlım ya, inşallah kabul eder Rabbim...
kızlar doktordan konu açılmışken ben ilk hamilelik için muayenede erkek doktora gittim alttan muayene edecem yat dedi elim ayagım birbirine dolandı neredeyse aglıycaktım panik oldum.. öyle oldugumu görünce ultrassondan bakarım korkma dedii..sonra eve geldimmm dedim bayandan başka doktora açmam:)
ama herkes bayan doktordan şikayetci arkadaşım var yeni dogum yaptı dediki ben bayan doktora gittim de noldu ameliyathanede 1 hemşire bide doktorum bayandı geri kalan hepsi erkekti dedii...erkekten şaşma diyor ama ben çok utanıyorum kıslarrrr..sizdede böle oluyormu
bende de oldu hep bayan doktor aradım...ama bu aralar kafam karışık. okumuş muydun bilmiyorum, 3 gündür kahverengi lekelenmem vardı, doktoru aradım doğumdaydı ve sekretere söylememe rağmen gelince aramadı. acaba gebelik var mı diye gitim kan verdim. sonucu almadan regl oldum. ve aramadım. o da beni aramadı. yani gebe değilsen pek sallamıyor gibi. bir de klinikte doktor. yani hastanede değil. doğumlar anlaşmalı özel hastanede yaptırıyor. o yüzden tedirginim yani. eğer hamile kalabilirsem (inşallah) başka doktor arayacağım gibi
fermi listeyi iyi ki koydun yoksa ben unutmuştum dua etmeyi:)
inş esranın nur topu gibi bi evladı olur:) amin:)
çok kızdım hepinize çookksöylemiştim bugün akşama kadar olmicam güncel tutun listeyi diye kisme ilgilenmemiş neyse geldim güncelledim hemen
6 haftalık hamileymişim kızlar
Canım naberrrrr görüşemiyoruz hiçççç ne var ne yok var mı bir değişiklik...bat ne zamandı senin???
ya cnm bmm ben bugun 10 dk anca baktım okuyamadım yazıları demek adet oldun üzüldüm inş şubat annesi olursun üzülme sakınEvet tatlım orda tanışmıştık battaştık seninleinşallah canım sıra sendedir bütün dualarım seninle bebeğime söleyeceğim teyzelerine o da dua etsin
QUOTE]
sağol tatlım ya, inşallah kabul eder Rabbim...
bende de oldu hep bayan doktor aradım...ama bu aralar kafam karışık. okumuş muydun bilmiyorum, 3 gündür kahverengi lekelenmem vardı, doktoru aradım doğumdaydı ve sekretere söylememe rağmen gelince aramadı. acaba gebelik var mı diye gitim kan verdim. sonucu almadan regl oldum. ve aramadım. o da beni aramadı. yani gebe değilsen pek sallamıyor gibi. bir de klinikte doktor. yani hastanede değil. doğumlar anlaşmalı özel hastanede yaptırıyor. o yüzden tedirginim yani. eğer hamile kalabilirsem (inşallah) başka doktor arayacağım gibi
çok kızdım hepinize çookksöylemiştim bugün akşama kadar olmicam güncel tutun listeyi diye kisme ilgilenmemiş neyse geldim güncelledim hemen
bebişkom valla ben bu ara zor bela giriyorummmmm yoksa güncellerdim :)
yemek yiycez gelirim yine muck hepinizi:)
özür dilerim kendi adıma
ayy önemli değil canım sen de benim gibi çok giremiyosun zatenaffettim gitti
kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr slm nasılsınız hepiniz iyisiniz inşallah. Ben bişi soracam sizlere bugün belimi acayip ağrıttım eğilip kalkarken iğne batıyo gibi oluyor dün de plates yaptım onda zorlamış olabilir diye düşünüyorum ama birşey aklıma takıldı yumurtlama döneminde bel ağrısı oluyor mu o dönem dikkat etmek mi gerekiyor?
cnm mrb bundan 10 gun önce bu elle muayene konusu gecmişti arkadaşlarla ve yanlış hatırlamıyosam cadıcuk elle muayene etti ve bende top gibi bişey var hamıle değilim yani dedi ama nazar değmesin cadıcuk hamiş o yüzden o tez çürüdü heralde gelınce kendıne sorun bi ama ben öyle hatırlıyorum
Bu elle muayeneyi ben de yaptım yanılmıyosamda cadicukla konuşmuştum bu konuyu ikimizde top gibi bişi geliyo dedik o hamile ben değilimtabi konuştuğum cadicuksa eyer çünkü bir arkadaşda doğru olduğunu denediğini söylemişti :44:
evet cnm ya cadıcuktu hatta alışır heray yaparız falan diye makara yaptık sonra mıkrop kapar diye vazgecti ama top var dediğini hatırlıyorum hamıle değilm dedi
top olayını ben de hatırlıyorum var demişti ben de aynısını demiştimbelki ilerleyen safalarda kayboluyor olabilir o top neysede en sağlıklısı kan tahlili yaptırmak
llah tamamına erdirsin canım.. Sağlıkla kucağına aal inşallah..
kusura bakma akadaşım yaa geçmişi okuyorddum o yüzden geç gördüm..
vallabende dğişik hçbişi yok.. Hayla beliyorum kırmızıları..
valla beim bat olursa eğer17-18 gibi yarın yada yarından sonra..
ve olucak gibi sanki.. çünkü elle muayenden yaptım ve o top gibi şey geldi elime.
zaten ümitsizdim de.. dotora gidicem işte 3. gün onun için bi an önce gelmsini bekliorum işte böle..
tatlım bende bazı aylar bel ağrısı oluyor ama bana kalırsa bebiş düşünürken plates iyi bir spor değil nefes alıp vermeleri doğru yapman gerek ve hocanın birebir senınle ilgilenmesı gerek ters bir harakette yapmış olabılırsın dikkat et kolay haraketler yapmaya calış cnm zorlama kendını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?