Sabredenler Kulübü 2012 :)

bende gitmiştim sevmedım bıraktım bide zor haraketleride var aynen bende evdeyım hem hantallaşmım dedım hemde değişiklik olsun dedim de yapamadım ben sende bıkaçgun dinlen Allahın izniyle olmaz bişey cnm

kızlar söylemeden geçemıcem istanbulda cok guzell kar yağıyor cokk mutlu oldum herkes dışarda kar topu oynuyor ama dışarda kalanlarında düşünmeden edemıyorum Allah onlara yardım etsin inşallah

kızlar söylemeden geçemıcem istanbulda cok guzell kar yağıyor cokk mutlu oldum herkes dışarda kar topu oynuyor ama dışarda kalanlarında düşünmeden edemıyorum Allah onlara yardım etsin inşallah

eveet yaaa çok güzel kar yağıyor belim ağrımasa kesin çıkardım Rabbim dışarda kalanların yardımcısı olsun

eveet yaaa çok güzel kar yağıyor belim ağrımasa kesin çıkardım Rabbim dışarda kalanların yardımcısı olsun

bende gripten yenı cıktım çıkarsam tekrarlar diye korkuyorum cıkmıcam kahvemı aldım montumu giydim balkona cıktım
herkes yemeğe gitti heralde bende sofrayı kurum mahsur kalmazsa kociş gelir görüşürüz

canım merhaba nasılsınnn eski battaşım benim hala aynı günden devam ediyoruz senlee inşallah bu son olur diyelimmm

Merhaba battasim benim.. Simdi gördüm mesajini iyinin sen nasılsın.. Evet hala aynı günden devam..:)) inşallah hayırlısı ile bu sefer beklenmeyen adet tarihimiz olur bizim için

cnmmm nerdesın sen yahu hg nasılsın :119:
Hb canimcim.. İyinin sen nasılsın.. Çok fazla yazamiyorum sohbete katılamıyorum.. Ama sizi okuyup sizinle arka planda da olsa olmayı bırakmıyorum.. gecen ay ara verdik çalısmalara bu ay tam gaz devam olacak bakalım daha bitmedi adetim.. Bu ay inşallah hayırlısı olur hepimiz için..

ayy kızlar kar yağmasını gelin bana sorun yozgattayım ve acayip soğuk dışarda resmen diz boyu var ama okullar tatil olmadı.köyde çalışan arkadaşlar rezil oluyo kaç zamandır.bu arada kızlar sizler hangi şehirdesiniz yahu?

sen has odayı hazır et bu akşam, benden söylemesi

tamaaammm;ovuya girdin o zaman sen,berraklaşıp yumurta akı kıvamındaysa bu gece kesinlikle es geçme derim ben.
kızlar ov. testini yaptım yine negatif görünüyor ama düne göre çizgi hem kalınlaşmış hem koyulaşmış sabaha ovulasyona girerim düşüncesi ile has odaya girdim :)))) testin resmini koyucam birazdan
aleyna canım çok sevindim

yok bebeğim benim sadece çok şiddetli kasık ağrım oluyor hala devam ediyor ama sanki bugün şiddeti biraz azaldı gibi :26:

aleyna canım nasıl sevindimmm sana. inşaallah sorunsuz bir hamilelik geçirdikten sonra kucağına alırsın bebişini

dualarım seninle canımcım, Rabbim hayırlı bebişler kucağına almayı nasip etsin, sağlıklı, uzun ömürlü, tatlı mı tatlı olurlar inş. Dualarımdasın canıımmm Rabbim en hayırlısını nasip etsin tatlımm

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
bat
[/TD]
[TD]
dua günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[TD]6-8 ocak
[/TD]
[TD]12.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayşe
[/TD]
[TD]21 ocak
[/TD]
[TD]13.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AleyynA
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fdeda (eda)
[/TD]
[TD]14 ocak
[/TD]
[TD]14.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti (fatma)
[/TD]
[TD]15 ocak
[/TD]
[TD]15.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]vahsihatun (esra)
[/TD]
[TD]18 ocak
[/TD]
[TD]16.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]20 ocak
[/TD]
[TD]17.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]famusay
[/TD]
[TD]23 ocak
[/TD]
[TD]18.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orkide2
[/TD]
[TD]23 ocak
[/TD]
[TD]18.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]27 ocak
[/TD]
[TD]19.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus
[/TD]
[TD]27 ocak
[/TD]
[TD]19.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]azoo
[/TD]
[TD]28 ocak
[/TD]
[TD]20.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86
[/TD]
[TD]28 ocak
[/TD]
[TD]20.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]medne
[/TD]
[TD]30 ocak
[/TD]
[TD]21.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]conqueror
[/TD]
[TD]30 ocak
[/TD]
[TD]21.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ddeerryya
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]22.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecntrk
[/TD]
[TD]2 şubat
[/TD]
[TD]23.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslisu
[/TD]
[TD]3 şubat
[/TD]
[TD]24.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55 (müjde)
[/TD]
[TD]3 şubat
[/TD]
[TD]24.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fermi
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]25.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]25.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Anatolya20 (pelin)
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]25.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NewArch
[/TD]
[TD]6 şubat
[/TD]
[TD]26.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]iden
[/TD]
[TD]7 şubat
[/TD]
[TD]27.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eknhanifsay
[/TD]
[TD]5-7 şubat
[/TD]
[TD]27.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]7 şubat
[/TD]
[TD]27.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD]8 şubat
[/TD]
[TD]28.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love (özlem)
[/TD]
[TD]11 şubat
[/TD]
[TD]29.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelinaksu
[/TD]
[TD]13 şubat
[/TD]
[TD]30.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orjinaz
[/TD]
[TD]15 şubat
[/TD]
[TD]31.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]27 OCAK
[/TD]
[TD]19.01.2012
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Bugün vahsihatun (esra) arkadaşımıznz dua günü.

batın ne demek canım.bende şey uyandırdı çok ultrasona giriyorumda orda batın ultrason diyolar.farklı bi anlamı mı var

kızlaaaaarrrr kelebeğim tam 4 haftalıkmış, değerim 187.8 e çıkmış rabbime şükürler olsun
Maşallahhhh
Çok teşekkür ederim canım sorumluluklarını çok güzel yerine getiriyosun maşallah.Burcun ne senin boğa mı?
fermi listeyi iyi ki koydun yoksa ben unutmuştum dua etmeyi:)
inş esranın nur topu gibi bi evladı olur:) amin:)
Aminnnnn hepimizin inş çok teşekkür ederim

Koy da bi bakalım bakalım nasıl bişeymiş :44:
Ayyy canım çok saol gözlerim doldu valla.Aminnn hepimize inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…