- Konu Sahibi minikgelin
-
- #4.341
9 yılmııııııııııııııııııııı:
allahım nasip etsin inşş... ne zor bi durumdur 9 sene dile kolay of
bende 6. ayımda pes ettim ayıp bana beee
aaaaaa çalışıyor musun sen?:))) ne yazıııııııııııık:)))))ben raporluyum daaa senin yemeğe gittiğin vakitte ben daha uyanmamıştım :)))bi de kötü adam gülüşü yapayım mı?haahahahahahhaaa:))))))
evet canım öyleymiş, ama geceleri daha çok oluyor sağa sola döndükçe daha çok sancı yapıyor uyutmuyor beni zilli veya keratabir de idrara sık çıkma problemi oluyor bu gece bi uyandım sancıyla lavoboya gittim yattım uyuyamadım sabah ezanını duydum yani, hala uyumamıştım başım da çok ağırıyordu. Kelebeğim sağlıklı olsun da razıyım herşeye
Ayyyy çok üzüldüm ismi ne o hatunun, bir de senin ismin nedir? Dua ederken famusay demek biraz garip oluyoryaaa 9 yıl,dediğin gibi dile kolay ne yapsın kadın resmen çıldırmış biliyor musun?benim oğlumu o kadar seviyor ki bazen gün içinde alıp alıp götürüyor evine sürekli hediyeler alıyor oğluma.Çok takva bir hanım tamamen Allaha sığınmış durumda çaresiz,kimsesiz tek kimsesi Allah
canımın içiiiiiiiiiiiiiii hepimiz öyle iyi biliyoruz ki bu hisleri seni çok çok iyi anlıyorum biliyorsun ben de dört yıldır bekliyorum Allah daha fazla bekletmesin bu ay versin Rabbim bize merhametinle muamele et.
yaaa 9 yıl,dediğin gibi dile kolay ne yapsın kadın resmen çıldırmış biliyor musun?benim oğlumu o kadar seviyor ki bazen gün içinde alıp alıp götürüyor evine sürekli hediyeler alıyor oğluma.Çok takva bir hanım tamamen Allaha sığınmış durumda çaresiz,kimsesiz tek kimsesi Allah
sen hala benim adımı öğrenemedin mi?ohooooooooooo!olmadı bak olmadıııı bas bas bağırıyorum dünyanın en güzel adı bende diye:)))))))adım AYŞEAyyyy çok üzüldüm ismi ne o hatunun, bir de senin ismin nedir? Dua ederken famusay demek biraz garip oluyorO hatuna da dua etmek istiyorummmmmm. Herşey bir imtihan önemli olan imtihanı geçmek değil mii
aminnnn hayırlısıyla inş hepimize
Allahım sabır versin bukdr beklemenin sonunda mükafatlandırsın inş.. bak senin bir evladın var annelik duygusunu tattın ikincisi er gec olur ama o arkadaşına üzüldüm gerçektennn rabbimmmmm daha fazla aratmadan nasip etsin..
be b ara acaip duygusal olmuşum aglamaya hazır moddayım bu yazdıgına bile aglardımda karşımda eşim oturuyor bizim karı delirdi diycek:)[/QUOT
Bu dönemler hepimiz duygusal oluyoruz ben de dokunsalar ağlayacak durumdayım
Ayyy adet olcam galiba karnım ağrıyor,bacaklarım da:18:
Ayyy adet olcam galiba karnım ağrıyor,bacaklarım da:18:
Bu dönemler hepimiz duygusal oluyoruz ben de dokunsalar ağlayacak durumdayım
bebek o bebek
aynen valaaaaa aynenn..hayırlısı hakkımıza.. bu ayın sonunda önemli iki habr alcam çalıştıgım yerden sözleşme alıp almadıgım belli olcak bide bebiş hberii olursa olcak.. inş ikisi birde olumsuz olmas.. ama ikisi biden olumlu olursa degmeyin keyfime bi elim yagda bi elim balda misali:)
kızlarrr ovulasyon hala negatif ama bugün diğer çizgiye yakın kalınlıkta gibi geldi rengi de biraz koyuydu nolur nolmaz diye çalışma yaptık minikgelinn burdaysan bakarmısın
ohhhh inşallah Rabbim güldürsün yüzünü kardeşim benim
minikgelin kuzum nerdesin
cnm sen 16-17-18 bu 3 ünden brinde yumurtlarsın gibime geliyor en sontestin hafifte olsa digerleirnden daha koyu:) yarın çift çizgi görmessin sanki.. sen yinede yaırnı boş geçir diger gün ilişki yap. zaten ovulasyonda çift çizgiyi gördügünün ertesi günü çatlıyor yumurta.. ama yarın olurda çift çizgi görürsen riske atma ilişki yap:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?