- 9 Mart 2011
- 2.136
- 454
- 363
- 41
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #4.461
yoo rahim filminden sonra korunmak falan gerekmiyo.hatta sonrasında çabuk hamile kalanlar oluyo.bende geçen ay çektirdim daha faydasını görmedim:))))
Canımmm benimmm çok iyim canım çok şükürr..Üf işteyim sıkıldım hemen dedim gideyim kk arkilerime bakayım bi nasıllarhg cnm bende yenı geldım kımsecıkler yokiyiyim sen nasılsın tatlım
cadımm hoş geldın taze annemiz nasıllar bakalım nası gidiyor hamişlik cnm
cnm bişey sorcam dun konu gecti elle kontrol yöntemı vardıya sende bakmıştın top vardı cnm dimi yanlış hatırlamadım hatta hamiş değilim dedin demekkı o tez yanlışmı demi
kılzarrrrrrrrrrrrr.ben alternatif tıbba yönelmeye karar verdim.klomen tedavisi bende kist yaptı o kistleri acaba soğan kürü düşürür mü?daha önce hiç soğan kürü uygulayanınız var mı ?bana yardımcı olurmusunuz uyguladıysanız.
ben yazın yapptım canım tavsiye edemiyorum bazılarına çok iyi geldi ama az daha beni öteki tarafa yolluyordu pcos hastasıyım ya ben yaptım ben kür zamanınımı tutturamadım çok mu içtim bilemiyorum i. saraçoğlunun kürler kitaplarını aldım ordan okudum yaptım ama 25 gün boyunca kanamam durmadıve sadece 4-5 gün yaptım kürü kürü bıraktım ama kanamam beni bırakmadı tansşyonum 2-5 düştü eğer küçük tansiyon 1 olsa ölürmüşüm kan kaybından doktorum ççok kızdı d. kontrol hapı verdi 2 günde zor durdu kanamam... ama bazılarıda soğan kürü yapıpı kistleri yok edip bebişine kavuşuyor... neyse bana kötü mal oldu günde 2 d. kontrol hapı içtim kananam dursun diye... umarım sana iyi gelir canım....
slm kızlarrrr işten geldim öldümm öldüm ovulasyon testi pozitif çıkarsa çalışmaya gücüm yok o dereceyim şu an. neyse yarın son ders ara tatile giriyoruz :))) haftaya çarşamba sınav yapıcam onuda hallettimmi ohh yatıcam 2hafta. şimdide malzeme almaya gidicem otogara eve gelip yemek yapıcam çok yorgunummmmmmm
slm kızlarrrr işten geldim öldümm öldüm ovulasyon testi pozitif çıkarsa çalışmaya gücüm yok o dereceyim şu an. neyse yarın son ders ara tatile giriyoruz :))) haftaya çarşamba sınav yapıcam onuda hallettimmi ohh yatıcam 2hafta. şimdide malzeme almaya gidicem otogara eve gelip yemek yapıcam çok yorgunummmmmmm
2. dönem daha yoğunum 2 hafta hep yatayım dimi ama:))) gerçi kpds üds var ona çalışcam pofffOh canım ne güzel işte 2 hafta relax takılırsın kafana göre keyfini çıkar rahat ol ki bebeişin düşüversin göbüşüne
Aman canım okudum ben o yöntemi hiç te sağlıklı bişeymiş gibi gelmedi bana İnsan bilmediği deliğe çomak sokmamalı benceboşver şeker o bilgide eksik kalsın :
aaa kuzum benı senı evde sanıyordum ben evdeyım ya herkesı evde sanıyorum heraldeyaww zaten ben deneyemem bile korkarım arkdşlar denerken okumuştum gecmışten sadece deneyen olupta üzülmesin boşuna diye o tezi çürütmeye calışıyorum kendı çapımda
2. dönem daha yoğunum 2 hafta hep yatayım dimi ama:))) gerçi kpds üds var ona çalışcam pofff
Yok be bebüşüm sabah 8 akşam 5 mesaideyim( valla o deneyenleride ayrıca tebrik etmek gerek ne cesaret bende olmadığı kesin
cadımm hoş geldın taze annemiz nasıllar bakalım nası gidiyor hamişlik cnm
cnm bişey sorcam dun konu gecti elle kontrol yöntemı vardıya sende bakmıştın top vardı cnm dimi yanlış hatırlamadım hatta hamiş değilim dedin demekkı o tez yanlışmı demi
canımcımben göremedim seni demin yaaa nasılsın gittimi misafirlerin ewet tatlım bununla ilgili açılmış olan topiktede yazdım zaten bu işin ehli olan insanlar bu değişikliği anlayabilir ama biz anlayamayız o gün konuşulduğunda denemiştimde değmiştim tabi topa hem bu eskiden kullanılan yöntemde bizim gibi 10 gün önceden bakmıyolardı insanların günü geçince bakılıyodu elbet buna hiç bizim anlıcamız bişi diil yapmayın öle şeler
gitti tatlım haftasonu uğurladım :119: evet gunun gecmeden anlaşılacak sey değil hemde zararlı deneyenler bidaha denemesın dıye aklıma geldı sen yapmıştın top cıkmıştı biz o zaman makaraya sarmıştıkta iş ciddi yani nys deneyenler okur denemezler en azından üzülmez boşuna sen nasılsın kuzum mercimek nasıl doktor kontrolun ne zaman bak hamiş kalanlar genelde terk ediyorlar ya sen etme bizi arada gir yaz durumunu olurmu merak ederım ben seni
ben kaç gündür gelemedim sayfalar almış başını gitmiş asla okuyamam o kadar şeyibi gelişme varmı kızlar ????
Üzülme bebekim yanlız bırakmam seniakşam erken çıkıyormuşun en azından cnm :119: ohh ya bende tek benmı korkuyorum denemeye diye kendımı sanıyordum sevındım tek değilmişim
canımcımben göremedim seni demin yaaa nasılsın gittimi misafirlerin ewet tatlım bununla ilgili açılmış olan topiktede yazdım zaten bu işin ehli olan insanlar bu değişikliği anlayabilir ama biz anlayamayız o gün konuşulduğunda denemiştimde değmiştim tabi topa hem bu eskiden kullanılan yöntemde bizim gibi 10 gün önceden bakmıyolardı insanların günü geçince bakılıyodu elbet buna hiç bizim anlıcamız bişi diil yapmayın öle şeler
yok tatlım kırmızıları gelenler ovulasyonu gelenler regl bitip çalışmalara başlayanlar belirti arayanlar harıcınde bişey yok hamişimiz senle aleyna bacım o kdr bir çırpıda anlattım50 sayfanın özetini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?