Sabredenler Kulübü 2012 :)

cadımm hoş geldın taze annemiz nasıllar bakalım nası gidiyor hamişlik cnm

cnm bişey sorcam dun konu gecti elle kontrol yöntemı vardıya sende bakmıştın top vardı cnm dimi yanlış hatırlamadım hatta hamiş değilim dedin demekkı o tez yanlışmı demi

slm kızlarrrr işten geldim öldümm öldüm ovulasyon testi pozitif çıkarsa çalışmaya gücüm yok o dereceyim şu an. neyse yarın son ders ara tatile giriyoruz :))) haftaya çarşamba sınav yapıcam onuda hallettimmi ohh yatıcam 2hafta. şimdide malzeme almaya gidicem otogara eve gelip yemek yapıcam çok yorgunummmmmmm

hg cnm bende yenı geldım kımsecıkler yok iyiyim sen nasılsın tatlım
Canımmm benimmm çok iyim canım çok şükürr..Üf işteyim sıkıldım hemen dedim gideyim kk arkilerime bakayım bi nasıllar

Aman canım okudum ben o yöntemi hiç te sağlıklı bişeymiş gibi gelmedi bana İnsan bilmediği deliğe çomak sokmamalı bence boşver şeker o bilgide eksik kalsın

Cadıcuk taze güzel anne nasılsın tatlım başladımı belirtilerin şeker

Oh canım ne güzel işte 2 hafta relax takılırsın kafana göre keyfini çıkar rahat ol ki bebeişin düşüversin göbüşüne

Aman canım okudum ben o yöntemi hiç te sağlıklı bişeymiş gibi gelmedi bana İnsan bilmediği deliğe çomak sokmamalı bence boşver şeker o bilgide eksik kalsın :

aaa kuzum benı senı evde sanıyordum ben evdeyım ya herkesı evde sanıyorum heralde yaww zaten ben deneyemem bile korkarım arkdşlar denerken okumuştum gecmışten sadece deneyen olupta üzülmesin boşuna diye o tezi çürütmeye calışıyorum kendı çapımda

cnm senın ovu.testini gördum bugun pozitif cıkmaz belkı yarın cunku ikinci çizgi bayağı 1 den bile koyu cıkması gerek dinlenebilirsin akşama yani

Oh canım ne güzel işte 2 hafta relax takılırsın kafana göre keyfini çıkar rahat ol ki bebeişin düşüversin göbüşüne
2. dönem daha yoğunum 2 hafta hep yatayım dimi ama:))) gerçi kpds üds var ona çalışcam pofff

ben yazın yapptım canım tavsiye edemiyorum bazılarına çok iyi geldi ama az daha beni öteki tarafa yolluyordu pcos hastasıyım ya ben yaptım ben kür zamanınımı tutturamadım çok mu içtim bilemiyorum i. saraçoğlunun kürler kitaplarını aldım ordan okudum yaptım ama 25 gün boyunca kanamam durmadıve sadece 4-5 gün yaptım kürü kürü bıraktım ama kanamam beni bırakmadı tansşyonum 2-5 düştü eğer küçük tansiyon 1 olsa ölürmüşüm kan kaybından doktorum ççok kızdı d. kontrol hapı verdi 2 günde zor durdu kanamam... ama bazılarıda soğan kürü yapıpı kistleri yok edip bebişine kavuşuyor... neyse bana kötü mal oldu günde 2 d. kontrol hapı içtim kananam dursun diye... umarım sana iyi gelir canım....[/QUOTE]

ooo cnm bir kür neler yapmış sana cok gecmış olsun aslında iyi bir örnek kafamıza göre uyguladığımız seyler bazen kaş yapim derken göz cıkartıyor.

Yok be bebüşüm sabah 8 akşam 5 mesaideyim ( valla o deneyenleride ayrıca tebrik etmek gerek ne cesaret bende olmadığı kesin

2. dönem daha yoğunum 2 hafta hep yatayım dimi ama:))) gerçi kpds üds var ona çalışcam pofff

bende Alese çalışacaktım vazgeçtim bu sene yi kendime armağan ediyorum sınav falan yok yatıştayım bende şeker ohhhh işte tam bebişin aradan çıkacağı harika bir yıl da yakalayabilirsek treni binicez datlum

canımcım ben göremedim seni demin yaaa nasılsın gittimi misafirlerin ewet tatlım bununla ilgili açılmış olan topiktede yazdım zaten bu işin ehli olan insanlar bu değişikliği anlayabilir ama biz anlayamayız o gün konuşulduğunda denemiştimde değmiştim tabi topa hem bu eskiden kullanılan yöntemde bizim gibi 10 gün önceden bakmıyolardı insanların günü geçince bakılıyodu elbet buna hiç bizim anlıcamız bişi diil yapmayın öle şeler

gitti tatlım haftasonu uğurladım :119: evet gunun gecmeden anlaşılacak sey değil hemde zararlı deneyenler bidaha denemesın dıye aklıma geldı sen yapmıştın top cıkmıştı biz o zaman makaraya sarmıştıkta iş ciddi yani nys deneyenler okur denemezler en azından üzülmez boşuna sen nasılsın kuzum mercimek nasıl doktor kontrolun ne zaman bak hamiş kalanlar genelde terk ediyorlar ya sen etme bizi arada gir yaz durumunu olurmu merak ederım ben seni

ben kaç gündür gelemedim sayfalar almış başını gitmiş asla okuyamam o kadar şeyi bi gelişme varmı kızlar ????

ayyy yok tatlım ben bırakamam sizleri daha bi zamanı gelsin beraber isimler bulacaz bebişimize mercimek iidir herhal değerim yükselsin die bekliyom bi ultrasyonda görükecek kadar olsa ama prş aldım randevumu bakalım o gün gösterecekmi bize kesesini..... o elle denemek işi yalnış ben zaten içerde ne var die bi bakım demiştim ve top vardı baya baya orda duruyodu haaa şimdi belki biraz değişmiştir bakmadım ama gecikme olmadan ordada bişi değişmez arkicim burdan duyuralım

Son düzenleme:
ben kaç gündür gelemedim sayfalar almış başını gitmiş asla okuyamam o kadar şeyi bi gelişme varmı kızlar ????

yok tatlım kırmızıları gelenler ovulasyonu gelenler regl bitip çalışmalara başlayanlar belirti arayanlar harıcınde bişey yok hamişimiz senle aleyna bacım o kdr bir çırpıda anlattım 50 sayfanın özetini

akşam erken çıkıyormuşun en azından cnm :119: ohh ya bende tek benmı korkuyorum denemeye diye kendımı sanıyordum sevındım tek değilmişim
Üzülme bebekim yanlız bırakmam seni

Çok haklısın canım bencede kimse denemesin

Canlarım ya benim kociş bu çarşamba tets yaptırmak için randevu almıştı.Tabi hal böyle olunca yayamazlık ta bikaç gün olmaması gerek benim de bu hafta yumoşlarımın oluşum haftası bu ay da boşa gitmemesi için ben şubat 3 gibi git dedim acaba ertelemesek mi ??? ayrıca bu testleri sadece özel hastaneler yapıyormuş sanırsam bilginiz varmı yawss

aleynaylada hiç denk gelemedik o nasıl gitmişmi doktora acep görmüşmü bişeler ???? hayıt tohumuna başlıcakmıydın canım sen bu ay

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…