Sabredenler Kulübü 2012 :)

canım yumurtlamanı bi geçir ondan sonra yaptırsın eşin testi denk getirmeyinde bacım diğer konuyla ilgilide bi bilgim yokki

aleynaylada hiç denk gelemedik o nasıl gitmişmi doktora acep görmüşmü bişeler ???? hayıt tohumuna başlıcakmıydın canım sen bu ay

canım hayıt tohumuna ben başlayacaktım sormuştum sana ama başlamadım öyle devamlılık arzeden şeyler pek bana göre değil sanırım bi türlü olmuyor

aleynaylada hiç denk gelemedik o nasıl gitmişmi doktora acep görmüşmü bişeler ???? hayıt tohumuna başlıcakmıydın canım sen bu ay

yok gitmemiş cnm sadece 160 180 arası bişey yazdı değerini 4 haftalıkmış kasık ağısı cokmuş hahaha ayaklı gazete oldum yaww
yaww bebeğim ben kürlerden korkuyorum kist olmayanda kist yapıyor falan 2 sayfa öncede incir kürü yapmış neler gelmiş başına kımseye bişey olmaz gelır gelır beni bulur
benım adetım düzenlı 3 aydır ovulasyon kullanıyorum 13 yada 14 dunde yumurtluyorum Allahıma şükür şimdi ters gider diye korkuyorum

gittim doğum öykülerini okudum birazcık.. yaaa bende istiyorum bebek
rabbim sana nasıl yalvarsam dua etsem bilemiyorum,inşallah bana hayırlı kıldığın zaman yakındır, inşallah bizi bebek hasretiyle uzun yıllar sınamazsın...

yok gitmemiş cnm sadece 160 180 arası bişey yazdı değerini 4 haftalıkmış kasık ağısı cokmuş hahaha ayaklı gazete oldum yaww
yaww bebeğim ben kürlerden korkuyorum kist olmayanda kist yapıyor falan 2 sayfa öncede incir kürü yapmış neler gelmiş başına kımseye bişey olmaz gelır gelır beni bulur
benım adetım düzenlı 3 aydır ovulasyon kullanıyorum 13 yada 14 dunde yumurtluyorum Allahıma şükür şimdi ters gider diye korkuyorum

öncelikle kader arkadaşım mrb...evet sperm testlerini özel hastanede kendin isteyerek ücretli şekilde yaptırabiliyosun ama devlet hastaneleride istiyo ama sen kafana göre yaptıramıyorsun kadın doğum doktoruna gitmen lazım senin onun istemesi lazım eşinden malesef böle oluyor allah hepimizin kucağını doldursun en kısa zamanda...

cnm benimde gecen ay yaptırdı eşim yumoş zamanı yaptırma 3 gun perhız lazım eşine ben regl dönemıne getirdim özelde yaptırdı ama 45 tl aldılar

ben seni devamlılık arz eden dualarımla hamiş bırakacam inş
Ayyyy bebekimm benimm ağzın bal yesin emiii rabbim evladınla sağlıklı hayırlı mutlu bir şekilde kavuşmayı nasip etsin güzelimm

Canım benim doktorum istedi eşin test yaptırsın diye oda özel hastaneden almış randevu... amin canım rabbim aratmasın kimseye
benıde benıdeee :119:

Kız bacımmm ben senin albümü görmemiştim bu ne güzellik maşallahhhhh barbi bebek gibi olmuşsun canım ayyy çok beğendim beğen butonu yokmu burda

Kız bacımmm ben senin albümü görmemiştim bu ne güzellik maşallahhhhh barbi bebek gibi olmuşsun canım ayyy çok beğendim beğen butonu yokmu burda [/QUOTE]

cnm arkadaşım çok sğl :26: dun bende boş bulundum beğen butonu arıyordum evet yorumların altında olması güzel olurdu

kız anam herkes gitmiş bi sen kalmışın bi de ben:)))

Canımcım bende burada gözüktüğüm bazı zamanlarda burda olmuyorum aslında :)) Açık bırtakıyorum ben genelde. Bak şimdi de ben varım ama sen yoksuuunn (

İnşallah cnm inşallah.

Gönlünden geçenleri hepsi olur inşallah. :))

Ben incir kürü yaptım direk. Fakat kisti olanlara, pcos lara soğan iyi geliyor diye çok yerde okudum. Aslında adet düzensizliği ve kist tedavisi için başlamış fakat incir kürüne geçmeden hamile kalmış olanlara rastladım. Bende çörek otu, bal, tarçın yapmak istiyorum. Hakkımızda hayırlsıı olsuunn. :))

ooo balım sen zaten hep aklımdasın diğer topikten beri

sğl cnm Allah razı olsun san bişey anlatım mı diğer topikte sen tanışalım hemde isimlerimizi söleyelim birbirimizr dua edelım demiştin ben cok etkilenmiştim hep ağzımda elif elif butun ezanlarda ilk senın isimmini sölerdım sonra fatmagulun sucu ne dizisini izliyordum bebeğe isim düşünüyolaardı ne olsun ne olsun diye bende birden elif dedim ve onlarda elif koydular : eşimde ddiki fragmandamı izledin bende yok dedım topikten arkadaşım ismi öyle içime işlemiştin :119: aklıma geldı anlatım dedım

Kız bacımmm ben senin albümü görmemiştim bu ne güzellik maşallahhhhh barbi bebek gibi olmuşsun canım ayyy çok beğendim beğen butonu yokmu burda

cnm arkadaşım çok sğl :26: dun bende boş bulundum beğen butonu arıyordum evet yorumların altında olması güzel olurdu [/QUOTE]
ayyy sen yıldızlı beğendim say bebüşümm peki canım sen hiç gitmişmiydin doktora ? gitmedin diye hatırlıyorum ben

çok iyiymiş hangi hastane o cnm bizim buralarda bildiğim kadarıyla 100 tl

bizim burda da 50 demişler cnm sizin orasıda pek kazıkçıymış yaws

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…