- Konu Sahibi minikgelin
-
- #4.481
Çok haklısın canım bencede kimse denemesin
Canlarım ya benim kociş bu çarşamba tets yaptırmak için randevu almıştı.Tabi hal böyle olunca yayamazlık ta bikaç gün olmaması gerekbenim de bu hafta yumoşlarımın oluşum haftası bu ay da boşa gitmemesi için ben şubat 3 gibi git dedim acaba ertelemesek mi ??? ayrıca bu testleri sadece özel hastaneler yapıyormuş sanırsam bilginiz varmı yawss
aleynaylada hiç denk gelemedik o nasıl gitmişmi doktora acep görmüşmü bişeler ???? hayıt tohumuna başlıcakmıydın canım sen bu ay
aleynaylada hiç denk gelemedik o nasıl gitmişmi doktora acep görmüşmü bişeler ???? hayıt tohumuna başlıcakmıydın canım sen bu ay
canım hayıt tohumuna ben başlayacaktım sormuştum sana ama başlamadımöyle devamlılık arzeden şeyler pek bana göre değil sanırım bi türlü olmuyor
canım hayıt tohumuna ben başlayacaktım sormuştum sana ama başlamadımöyle devamlılık arzeden şeyler pek bana göre değil sanırım bi türlü olmuyor
Üzülme bebekim yanlız bırakmam seni
Çok haklısın canım bencede kimse denemesin
Canlarım ya benim kociş bu çarşamba tets yaptırmak için randevu almıştı.Tabi hal böyle olunca yayamazlık ta bikaç gün olmaması gerekbenim de bu hafta yumoşlarımın oluşum haftası bu ay da boşa gitmemesi için ben şubat 3 gibi git dedim acaba ertelemesek mi ??? ayrıca bu testleri sadece özel hastaneler yapıyormuş sanırsam bilginiz varmı yawss
ben seni devamlılık arz eden dualarımla hamiş bırakacam inş
benıde benıdeee :119:
Ayyyy bebekimm benimm ağzın bal yesin emiii rabbim evladınla sağlıklı hayırlı mutlu bir şekilde kavuşmayı nasip etsin güzelimmben seni devamlılık arz eden dualarımla hamiş bırakacam inş
Canım benim doktorum istedi eşin test yaptırsın diye oda özel hastaneden almış randevu... amin canım rabbim aratmasın kimseyeöncelikle kader arkadaşım mrb...evet sperm testlerini özel hastanede kendin isteyerek ücretli şekilde yaptırabiliyosun ama devlet hastaneleride istiyo ama sen kafana göre yaptıramıyorsun kadın doğum doktoruna gitmen lazım senin onun istemesi lazım eşinden malesef böle oluyor allah hepimizin kucağını doldursun en kısa zamanda...
cnm benimde gecen ay yaptırdı eşim yumoş zamanı yaptırma 3 gun perhız lazım eşine ben regl dönemıne getirdim özelde yaptırdı ama 45 tl aldılar
kız anam herkes gitmiş bi sen kalmışın bi de ben:)))
Güzellerim herkese mutlu huzurlu sağlık dolu bir gün diliyorum..Nasılsınız bakim bu gün dua edilecek arkadaş sanırım elsal mış..Rabbim tez zamanda hayırlısını versin.Canlarım dua ederkende bu sözü unutmayalım rabbim hayırlı olamayacak bir gebelik nasip etmesin bizlere bebeğimiz önce sağlıklı , eli ayağı düzgün aklı beyni sağlıklı hayırlı bir evlat olsun...Bişeyde çok ısrarcı olmamak gerek nitekim Rabbim hayır olmayanı vermezmiş..Eğer bekliyorsak bunda da hikmeti görmek şükretmek gerek..Duaların açamayacağı kapı yokmuş güzel dualarda buluşuruz inşalahhhh
sağolun kızlar, burda sizinle dertleşmek iyi geliyor
eğer bu ay bebişim gelirse, görev zamanı 6-7 haftalık olacak...(inşallah Rabbim nasip eder) riskli bir gebelik olmadıkça ben de sorun olacağını sanmıyorum. eğer hamile kalırsam, ve herşey yolunda olursa giderim. ama doktorum bir tehlike var derse hayatta da gitmem. riske atmam. benimki biraz doğmamış çocuğa don biçmek oluyor ama ne yapayım... inşallah bebğim bu ay gelir de endişelerim haklı olur. belki onunla birlikte giderizhem kendimi yalnız hissetmem
kılzarrrrrrrrrrrrr.ben alternatif tıbba yönelmeye karar verdim.klomen tedavisi bende kist yaptı o kistleri acaba soğan kürü düşürür mü?daha önce hiç soğan kürü uygulayanınız var mı ?bana yardımcı olurmusunuz uyguladıysanız.
ooo balım sen zaten hep aklımdasın diğer topikten beri
çok iyiymiş hangi hastane o cnm bizim buralarda bildiğim kadarıyla 100 tl
Kız bacımmm ben senin albümü görmemiştim bu ne güzellik maşallahhhhh barbi bebek gibi olmuşsun canım ayyy çok beğendim beğen butonu yokmu burda
çok iyiymiş hangi hastane o cnm bizim buralarda bildiğim kadarıyla 100 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?