Sabredenler Kulübü 2012 :)

canım tam anlamadım ondan soruyom şimdi senin adetin geçtimi yoksa varmı daha gününe

ben geldim caanlarrr!!!!
dün akşam misafirim vardı,öldüm bittim,bugun yorgunluktan elim ayağım mafiş...
Akşama çalışma lazm;yarın sabah da doktora gitcem;çok yoğunumm, çoookkk yorgunummm ama hayattt BENİ NEDEN YORUYOSUN....:26::26:

kızlar şimcik biz 2 günde bir deniyoruz hayırlısıyla,bugun deneme günü,yarın da doktora gitcem acep denemesem mi;muayene için eksi bir şey yaratr mı durum..

Son düzenleme:
kızlar şimcik biz 2 günde bir deniyoruz hayırlısıyla,bugun deneme günü,yarın da doktora gitcem acep denemesem mi;muayene için eksi bir şey yaratr mı durum..

yok canım ne olcak çalış çalışşş çalışmanı aksatma doktor ne bılcek kız

eheuehu düşünsene doktor şey dermiş hımm burda dün kşam bişiler olmuş sizi gidi sizi

bızde dun akşam çalıştık bu akşam boş geccez sonra yarın bi daha çalışcazz ınsallah :)

cuma gun son benım yum gunum senın ne zaman son

geçmedi canım 5 6 gün var daha

canım ondan yapmamış gebelik testi canım önceden yapmıyolar çünkü benimde başıma gelmişti bu dönemde bi gebelik varsa riskli oluyo yaaa ondan erken testi pek önermiyolar bekle tatlım günün geçsin bişede kalmamış zaten

evet canım kalmadı az kaldı bakalım hayırlısı sol kasığımdada oturup kalkarken baatma oluyo şu 5 günde bi geçsin bakalım ondan sonra test yaptırırım

canım soruna cevap verdim ama görmedin galiba rizeliyim canım sen samsunlumusun ?????

benim yumurtlama son günüm cumartesi 21'inde bitecek.İnşallah tutunur bebiş sana cnm.

işyerinde bir arkadaşım var, 1,5 yaşında bir oğlu vardı, bu öğlen öğrendimki ikinciye hamileymiş. üstelik plansız bir gebelik olmuş...Rabbim işte yazdıysa oluyor...onun adına nasıl sevindim ve öyle içten dua ettim ki inşallah bana da nasip eder diye...

ahhhh ahhhh canım ahhhh ....... Valla bende çevremde benden snra hamile kalanları duydukça içimiçimi yiyorrr....
Bide bu hamileliğim kaza oldu diyolar ya bende onu anlamadım gitti anam bu kazayı bide biz yaşasak yawwww... :))) gece gündüz didiniyozz gene olmuyorrrr...:26::26::26::26::26::26:

İnşalllah canımm;sen de bu güzel duyguyu yaşarsın tez vakitte...
Allah içten dua eden,dileyen herkesin duasını kabul eder;sen inancını yüksek tut;Allah verecektir mukafatını...mukafatımızı...

Son düzenleme:
Kizlar ruyamda inci küpe gördüm kulağımda teki kırılıyor cok uzuluyorum .internetten baktım tabirlere inci görmek cocuk sahibi olcagina Yada is yerinde iyi bı haber alçağına yorumlanır diyor .. Ben bu ayın sonunda işyerinde sözleşme alıp almiycagim belli olcak bide batım bu ayın sonunda:) sevindim sanki:) yalnız tabirlerde sadece inci,inci küpe ,küpe yorumları böyle inci küpenin kırılması diye bulamadım

doktor şey dermiş hımm burda dün kşam bişiler olmuş sizi gidi sizi
NE GÜLDÜM BU LAFAAA YAA... VALLA BİDE ANLAŞILSAYMIŞŞŞ ....:)))) FAZLA KURCALAMIŞSINIZ FALAN DERMİŞ DR

vallahi öyle, özellikle olsun diye uğraşıyoruz olmuyor. acaba yırtık prez.tifle falan mı ilişkiye girsek acaba. korunuyormuş havası yaratıp kaza süsü versek

İnşalllah canımm;sen de bu güzel duyguyu yaşarsın tez vakitte...
Allah içten dua eden,dileyen herkesin duasını kabul eder;sen inancını yüksek tut;Allah verecektir mukafatını...mukafatımızı...

amin kuzum yaaaa, aslında ben de uğraşmadan gebe kalmak isterdim. yani kendi haline bırakıp beklemediğim bir zamanda öğrenmek...ama öyle olmayacak artık. bizim ufaklık özel ilgi bekliyor demek ki

inş.canım sen ne kadır zamandır bekliyorsun bebişini

Evleneli 18 ay, bebişi bekleyeli 1 yıl oldu artık benim. Nasip.

Hayra yor, hayırlara çıksın inşallah..

AAAyyyyyy yine güldüm çoookkk. Ben diyorum size. Hepimiz başka birşey için toplanmışız gibi yapalım, kaygı yok, endişeleri atıyoruuuzz, henüz çocuk düşünmüyoruz modu :))

benim yumurtlama son günüm cumartesi 21'inde bitecek.inşallah tutunur bebiş sana cnm.

ınsallah canım benımde 20. De bitiyoo günlermiz yakın ınsallah ıkımızde hamış kalırısss :)

ne guzel hayırlısı olur ınsallah :) canım murphy kanunlarıı naparsınnn :)

şekerim ben 2 kere kazara hamıle kaldım ama şimdi isteyerek kalamıyorum
hoş bu daha ıkıncı denememız ama Olsun kazara amzara olaydı bu arada :d

doktor şey dermiş hımm burda dün kşam bişiler olmuş sizi gidi sizi
Ne güldüm bu lafaaa yaa... Valla bide anlaşılsaymışşş ....:)))) fazla kurcalamışsınız falan dermiş dr

eheueheu fazla kurcalamışsınzı da güzel eheueheuehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…