- Konu Sahibi minikgelin
-
- #4.701
valalhi çok erken gebelikte ultrasonda belli olmuyor.üstelik hamile olanları bile bir kaç hafatlıkken görebiliyorlar ultrasonda..
kan testi çözer senin işini ancak.ne kadar var adetine yada geçtimi..
kızlar bende çıkıyorummmm hazırlanıp işe gitcem görüşrüs akşam muck:)
akşam kaynanama gitcez yemege nefret ediyorum allahımm bu ara acaip snir olmuşum kaynama...
byes canım görüşürüz...
kaynanatörüne selam söle bizden de
yok canım geçmedi 5 6 gün var
bilemedim ama bekle biraz daha yaklaşınca bir kan testi veririsin.umutlandırmak istemem ama bence hamilesin sen
mrb kızlar benimde adetin 12.günü sol tarfafımda bacaklarıma doğru inen bi ağrı oldu lavaboya gittiğimde yumurtlama günü görünen uzayan akntıyı gördüm 4veya 5 gün sonra kanamam oldu adet gününde olandan az rengi daha koyu 4gün sürdü dün doktora gittim neden böyle oldu diye ultrasonla falan baktı çok temiz dedi yumurtalıklar temiz dedi sıvı var yumurtlamış olabilirsin dedi gebelik testide yaptırmak istemiyorum dedi neden öyle dedi anlayamadım gebelik olsaydı zaten ultrasonla çıkmazmıydı sormakta aklıma gelmedi sonradan geldi sol kasığımdada ağrı var neden öyle dedi acaba
kızlaarr öpüyorum hepinizi ben kaçar azcık ders çalışayım sonra yine gelirim
canım kanamanı yum gunu gorduysen yum çatladıgında da bazı kadınalrda az bucuk kan gelebılıyo ve kasık sızlaması batısması yasayabılırsın
sinlen ayaklarını az yuksege koy uzan ama gebe de oalbılırsın reglıne kaç gun var bi kan testı yaptır istersen kesınleşir
rahatlarsınnn
güle güle canım :) Allah zihin açıklıgı versın
keşke yaptıraydın ama dokotrlar hemen yapmak istemiyorlar canım .olsun bekle biraz daha bakalım.nasılsa pozitif çıkçak bak gör
mrb kızlar benimde adetin 12.günü sol tarfafımda bacaklarıma doğru inen bi ağrı oldu lavaboya gittiğimde yumurtlama günü görünen uzayan akntıyı gördüm 4veya 5 gün sonra kanamam oldu adet gününde olandan az rengi daha koyu 4gün sürdü dün doktora gittim neden böyle oldu diye ultrasonla falan baktı çok temiz dedi yumurtalıklar temiz dedi sıvı var yumurtlamış olabilirsin dedi gebelik testide yaptırmak istemiyorum dedi neden öyle dedi anlayamadım gebelik olsaydı zaten ultrasonla çıkmazmıydı sormakta aklıma gelmedi sonradan geldi sol kasığımdada ağrı var neden öyle dedi acaba
canım doktora gittim dün gebelik testi yaptırmak istemiyorum dedi halada kasığımda ağrı oluyor dediğin batma gibi bide akıntım var su gibi aynı doktor yumurtlama sıvısı olabilir dedi ultrasonlada gördü sıvıyı gebelik testide yaptırmak istemiyorum dedi keşke yaptırsaydım aklımda kalmazdı en azından
Cnm , arkadaşlarında dediği gibi hamilesindir belki. Erken olduğu için yapmak istememiş olabilir. Hamilelik olsa bile adet günü geçene kadar kesinleşmemiş oluyor ya onun içindir belki. Gebeliklerin % 50 si bir kaç günlük adet gecikmesiyle birlikte vücuttan atılırmış. (gelişmi sağlıklı olmayanlar) Bu da dr.ların çooğunda adet gecikmesi olana kadar hamile gözüyle bakmamalarını sağlıyor bence. İnşallah bebişin vardır, sağlıklı gelişir ve sıkı sıkıya tutunur. :)) hadi hayırlısı
Kızlaar çok fenasınız vallahi. Benimde canım kahve istedi yaptım. Oooohh afiyetle içiyorum. Hepinize afiyetler olsun.
canım develt hast mı gittin... olmadı baska bı hastaneye gıt direk danısmaya tahlıl yaptırcam de ödemeyı yap
kanını ver 2 saat sonra sonucunu al :) reglıen kaç gun var ama onu yazmadın reglıne daha cok varsa kan testıde dusuk cıkabılır
o zaman yıen kesın bişey sölenemezz havada kalır..
kızlar valla harikasınız ya çok bilgilenmişsiniz neredeyse doktorlar kadar bilgi sahibi olmuşsunuz hepiniz çok güzel inş.hamileyimdir canım
Canım inşallah senin en kısa sürede olurda bu kadar detaya girmeden bebişine kavuşursun :)) Rahat tut kendini.
Bak biz ne kadar rahatız:)) bir huni takıyorsun kafaya rahatlıyorsun. Bizde çıkrtıcaz inşallah yakında hunileri bebişlere kavuşunca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?