Sabredenler Kulübü 2012 :)

yok canım öyle birşey demedi ultrasonla baktı çok temiz dedi sıvı var yumurtlamış olabilirsin dedi gebelik testide yaptırmak istemiyorum dedi bende onu anlayamadım ultrasonla gözükmezmiydi acaba gebelik olsaydı

kızlar bende çıkıyorummmm hazırlanıp işe gitcem görüşrüs akşam muck:)
akşam kaynanama gitcez yemege nefret ediyorum allahımm bu ara acaip snir olmuşum kaynama...

valalhi çok erken gebelikte ultrasonda belli olmuyor.üstelik hamile olanları bile bir kaç hafatlıkken görebiliyorlar ultrasonda..
kan testi çözer senin işini ancak.ne kadar var adetine yada geçtimi..

bilemedim ama bekle biraz daha yaklaşınca bir kan testi veririsin.umutlandırmak istemem ama bence hamilesin sen

ayy inş.öyledir canım ya su gibi akıntım var şeffaf su gibi aynı doktora söledim bunuda ultrasondada gördü sıvıyı yumurtlamış olabilirsin yumurtlama sıvısı olabilir dedi gebelik testide yaptırmak istemiyorum dedi keşke ısrar etseydim yaptırsaydım

canım kanamanı yum gunu gorduysen yum çatladıgında da bazı kadınalrda az bucuk kan gelebılıyo ve kasık sızlaması batısması yasayabılırsın
sinlen ayaklarını az yuksege koy uzan ama gebe de oalbılırsın reglıne kaç gun var bi kan testı yaptır istersen kesınleşir
rahatlarsınnn

kızlaarr öpüyorum hepinizi ben kaçar azcık ders çalışayım sonra yine gelirim

güle güle canım :) Allah zihin açıklıgı versın

keşke yaptıraydın ama dokotrlar hemen yapmak istemiyorlar canım .olsun bekle biraz daha bakalım.nasılsa pozitif çıkçak bak gör

canım doktora gittim dün gebelik testi yaptırmak istemiyorum dedi halada kasığımda ağrı oluyor dediğin batma gibi bide akıntım var su gibi aynı doktor yumurtlama sıvısı olabilir dedi ultrasonlada gördü sıvıyı gebelik testide yaptırmak istemiyorum dedi keşke yaptırsaydım aklımda kalmazdı en azından

Cnm , arkadaşlarında dediği gibi hamilesindir belki. Erken olduğu için yapmak istememiş olabilir. Hamilelik olsa bile adet günü geçene kadar kesinleşmemiş oluyor ya onun içindir belki. Gebeliklerin % 50 si bir kaç günlük adet gecikmesiyle birlikte vücuttan atılırmış. (gelişmi sağlıklı olmayanlar) Bu da dr.ların çooğunda adet gecikmesi olana kadar hamile gözüyle bakmamalarını sağlıyor bence. İnşallah bebişin vardır, sağlıklı gelişir ve sıkı sıkıya tutunur. :)) hadi hayırlısı

Kızlaar çok fenasınız vallahi. Benimde canım kahve istedi yaptım. Oooohh afiyetle içiyorum. Hepinize afiyetler olsun.

canım develt hast mı gittin... olmadı baska bı hastaneye gıt direk danısmaya tahlıl yaptırcam de ödemeyı yap
kanını ver 2 saat sonra sonucunu al :) reglıen kaç gun var ama onu yazmadın reglıne daha cok varsa kan testıde dusuk cıkabılır
o zaman yıen kesın bişey sölenemezz havada kalır..

kızlar valla harikasınız ya çok bilgilenmişsiniz neredeyse doktorlar kadar bilgi sahibi olmuşsunuz hepiniz çok güzel inş.hamileyimdir canım

yok canım özel hastaneye gittim doktor hatta ilaç verecekti ben kanamam oldu deyince ilaç verebilirim düzene sokar dedi ilaç bitince 3 gün sonra adet olursun dedi olmazsan gebelik vardır tekrar gel bakarız dedi heralde oda şüphelendi gibi ama umut vermemek için söylemiyorlar heralde sizin dediğiniz gibi sonra adet günüme az kaldı deyince ilacı vermektende vazgeçti ilaçla kafanı karıştırmayım dedi

kızlar valla harikasınız ya çok bilgilenmişsiniz neredeyse doktorlar kadar bilgi sahibi olmuşsunuz hepiniz çok güzel inş.hamileyimdir canım

Canım inşallah senin en kısa sürede olurda bu kadar detaya girmeden bebişine kavuşursun :)) Rahat tut kendini.

Bak biz ne kadar rahatız:)) bir huni takıyorsun kafaya rahatlıyorsun. Bizde çıkrtıcaz inşallah yakında hunileri bebişlere kavuşunca.

inş.canım sen ne kadır zamandır bekliyorsun bebişini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…