- Konu Sahibi minikgelin
-
- #4.741
kızlarr ben karar verdim korunacam bide böle denicemmm... Belkide kazara tutası var benim bebişiminınsallah canım benımde 20. De bitiyoo günlermiz yakın ınsallah ıkımızde hamış kalırısss :)
ne guzel hayırlısı olur ınsallah :) canım murphy kanunlarıı naparsınnn :)
şekerim ben 2 kere kazara hamıle kaldım ama şimdi isteyerek kalamıyorum
hoş bu daha ıkıncı denememız amaOlsun kazara amzara olaydı bu arada :d
eheueheu fazla kurcalamışsınzı da güzel eheueheuehe
kızlar yırtık pr.tf. durumuna katılıyorum...Öyle yapalım..
bi de sonra etrafa KORUNUYODUK;OLUVERMİİŞ deriz.MUCİZE GİBİ HAMİLE KALDIM..VE BAŞLIĞIMIZ DA ŞÖYLE OLUR;"BU BİR MUCİZE."
herkese iyi oglenler hanımlar!
ben bu ay pas geçtim ama artık bir de doktor arayışı var. Ankara'da özel doktor tavsiyesi olan? bayan istiyorum. aslında benim etrafımda cok saglıkcı var. baba,abi, eşim hep doktor. ama ben onların çalıştıkları hastanede falan olsun istemiyorum. o yuzden boyle tavsiye ile doktor soruşturuyorum işte.
allahım yaa ne güldüm kızlar fikirlere bayıldııımm yırtık şeyler hatta herifler bize çaktırmadan yapsın ki tam beynimize yer edelim korunuyoruzu
kuzum topiğin adıda süper olmuş yaa
ay canım yaa;"bebiş olsun" diye denedik olmadı;"olmasın" deyip sakınalım kendimizi,en azından psikolojimiz açısından iyi gelecektir.bu ay deniyim bari ben şaka maka, heyecan olur belki :)
evet daha yaratıcı başlık da bulabilirdim ama yorgunluktan braz konsantrasyon bozukluğum mevcut.:83::83:allahım yaa ne güldüm kızlar fikirlere bayıldııımm yırtık şeyler hatta herifler bize çaktırmadan yapsın ki tam beynimize yer edelim korunuyoruzu
kuzum topiğin adıda süper olmuş yaa
inasssssmıyorummmm;müthiş bir öneri..e bu sürece biraz yaratıcılık katalım dedikbir sonraki de geri çekmeye çalışıp son anda içeri kaçıran koca
inasssssmıyorummmm;müthiş bir öneri..
"hmmm şeyy oldu;tam çekecekken içine girdi herbişey...Sonracığıma korktuk biz olaacak diye.Çünkü bebiş beklemiyodum.Bir ay sonra adetim gelmedi.Bi de baktım hamileyim.inanın hiç beklemiyodum.Çekmişti oysaki dışarı."
DEMECİM NASIL??
inasssssmıyorummmm;müthiş bir öneri..
"hmmm şeyy oldu;tam çekecekken içine girdi herbişey...Sonracığıma korktuk biz olaacak diye.Çünkü bebiş beklemiyodum.Bir ay sonra adetim gelmedi.Bi de baktım hamileyim.inanın hiç beklemiyodum.Çekmişti oysaki dışarı."
DEMECİM NASIL??
yumurtlamaya az kaldı.Ama hiç belirtim yok yumurtlamayala ilgili.
ne kadar az kaldı? hem hamilelik mi ki bu belirti arıyorsun, kasıl ağrısı olur en fazla... kendine psikolojik baskı uygulama hemen yaaa
bi de geçen gün utanmadan rahatım diyordum;anaam kişilik bölünmesi var bende.:111::111:İşin şakası sıkıntıdan kendime sardım yine.:95::95:
sarma kuzum ya ne gerek var... ben de akşama has odayı hazırlasam diye plan yapıyorum, hayırlısıyla sezzon açılışını yapalım artık değil mihaftasonu k.validemlere gidicez, izmite...akşam eve gitmeden önce biraz alışveriş yapıyım diyorum. eşimin ablası ve yeğenleri de orda olacak, birşeyler alıyım ufaklıklara
aç kuzum aç sezonunu...
Ben de pazartesi başladım;bu akşam;sonra cuma-cumartesi derken bu kadane.Sonrası olsa da olur olmasa da..bak şimdi de RAHAT TAKILIYORUM ruh haline büründüm resmen.Bişiler var bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?