- Konu Sahibi minikgelin
-
- #4.941
evet evet süper olmuş :))) ya eşime deşifre oldum özelim kalmadı ayyyy:))))))))çok güzel yaa süper olmuş nickin diğer listeden de değiştirem fdeda ya mesaj atarım acaba oda nickini değiştirdi mi :26:
kızlar nickim değişti benim. değiştirdim bazı özel durumlardan dolayı. vahsihatun sana msj da yazdım. kendimi tanıtıcam ama nasıl becericem bilmiyorum. minikgelin, famusay birde ben huni grubundaydık. eski nickin başı ecn... diye başlıyordu anlayın işte:)))
slm kızlar ben geldim:) azcık durup yatcam...
listeye baktımda vahşihatun ile elsal bacım adet zamanları gelmiş durumlar ne alemde belirti falan varmı kıslar
evet evet süper olmuş :))) ya eşime deşifre oldum özelim kalmadı ayyyy:))))))))
pudra pembe hehehehehekıs snein hunin fuşyamıydı hangi renkti:):):) aslaıdm cnm kim oldugunuuuu:)msjını okudum:)
evet evet süper olmuş :))) ya eşime deşifre oldum özelim kalmadı ayyyy:))))))))
inşallah canım inşallaaaaaaahhhhhhhhhhh. Olur gibi geliyor bana bebeğin artıkım seni bekletmicek inşallah canım benimCanım inş benim adımın karşısına da hamişi koyarsın. Ne doğuyo içine söyle eğer negatif bişeylerse de söyle...
şimdiki daha güzel olmuş boşveer
inşallah canım inşallaaaaaaahhhhhhhhhhh. Olur gibi geliyor bana bebeğin artıkım seni bekletmicek inşallah canım benim
cnm ateşin çok iyi bide sürkeli sabitse umutlandırmayayımda seni ateş tablolarını çok inceledimmm bata yaklaştıkca ateşi sabit olanlar hep hamiş oluyo seninde öle:)Dün ağrım vardı tamam dedim gittim ama bugün sanki bişey olmamış gibi. Göğüslerim acıyor, bide sanki mentollü peçete koymuş gibi bir his var bunun dışında bişey yok.Ha bide ateşim 6 gündür aynı 36.8
pudra pembe hehehehehe
canım benim şu hareketli ifadeleri nasıl mesaj panelinde gösreceğim bilmiyorum dedindi yaa aklıma geldi yazam da kuzum burdan görürse yapsın dedimşimdiiiiiiiii kontrol paneline tıkla sol tarafta seçenekleri düzenle diye bir yazı var onuda tıkla açılan sayfada aşşaya doğru inceleyerek konu görünüm seçenekleri diye başlık görücen orada avatarları göster ve grafikleri göster seçeneklerine tıkla vee konulara cevap verirken rahatça bana ifadeler yollaaaaaaaa
kızlaaaarrrrr diğer listenin sahibi olan arkadaşımız varyaaaaaaaaaaaaaaaa onun yeni nicki sdtive bilginizeeeeeeeeee
Ben zaten en umutsuz anımda bile umutluyum,hepimiz öyleyizcnm ateşin çok iyi bide sürkeli sabitse umutlandırmayayımda seni ateş tablolarını çok inceledimmm bata yaklaştıkca ateşi sabit olanlar hep hamiş oluyo seninde öle:)
yerim senin pudra pembenin emi:) niyeyse fuşya diye kalmış aklımda
kızlaaaarrrrr diğer listenin sahibi olan arkadaşımız varyaaaaaaaaaaaaaaaa onun yeni nicki sdtive bilginizeeeeeeeeee
Ya olmasını istediğini değil de içine doğanı söyle
canım bacımmm çok teşekkür ederim hemen de hatırlamışş tatlişimmm
lakin senin dostun beceriksiz sanırım yaptım ama o yüzleri göremiyorum hala( olsun kısmet çokkkk çooookkk teşekkür ederim canım benimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?