- 6 Aralık 2011
- 2.225
- 560
- 363
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #4.921
bizde kocacıkla aynı memleketteniz kızzgittikçe ortak noktalar çoğalıyor anacığınlara gidince denk gelmezsekde iki kelam et yoksam özlerim ben seni yaaa güzel bir tatil olur inşallah şöyle keyfin yerinde bomba gibi gelirsin geri buraya inşallah
Aminnn tatlı bacımmçok seviyorum ben bacımııı
evet evethastasıyım resmen ya bayılıyorummm hürrem yüzüğümü de taktım oh oh oh
adet dongun 35 gunse eger
35-14=21.gun tahmini yumurtlama gunun diyebiliriz
ben de korunmayi biraktigimda 2 ay oyle seyler oldu ama kist falan yoktu
bazen bir yere uzanirken anlik acima batma falan oluyordu.
Icin rahat etsin istersen doktora da gorun ama her batma, bu tur kasilmalar illa kist anlamina gelmiyor. Ben doktoruma sordugumda bana oyle demisti, donem donem olabilir demisti. Bir de iltihap ya da usutme oldugunda da batmalar olabiliyor yumurtaliklarda
kızlaar ben kaçtım hepinizi öpüyorum görüşürüz60gelsin canıım öptüm byyy
Ben bayılıyorum 1 hafta bekliyorum heyecanla
Amin canım bugün dualarımız siizn için yatsıyı kıldıktan sonra kuran okuyup dua etcem hepimize ama özellikle Ayşeye ve Sana
Canım dün çok ağrım oldu kesin olurum dedim hatta doktora gitmek için hazırlık bile yaptım o halimle.Bugün sanki hiçbişey olmamış gibi.Doktor adetin 1.günü gel dedi aşılama deniycez de olmazsa bakalım.Sen hasta olmuşsun ama kırmızılar gelmediği için yine de umudun var dimi.Ah bu düşünceler bırakmıyoki yakamızı
inşallah hamilesindir canım,inşallah hiç gelmesinler.yok canım kırmızı kara mor farketmez de bi şekilde oldum artık regl ama acaba diyorum böle bi tuhaf geliyor ya ben de başka bir sıkıntı var da doktorlar göremiyor mu??? Gerçi ilaç da kullandım bu ay ondan da olabilir...umut sen de artık hadi bakalım ya yüzümüz bir gülsün artık yaaa bi sevinelimmm hiç iyi haber alamıyoruz yaaaaa yakında bırakacam topiğiiiiiiiii:))) nasıl tehdit ama herkes hamiş kalsın diye tehdit ediyorummmm....herkes hamiş kalmazsa gelmeyeceğim topiğeee ona göreeeeeee
nerdesin bacım bi göründün gittin.
pargalı ölcek mi yahuu heycanla sürüklüo diiiziii beni :)
kızlar nickim değişti benim. değiştirdim bazı özel durumlardan dolayı. vahsihatun sana msj da yazdım. kendimi tanıtıcam ama nasıl becericem bilmiyorum. minikgelin, famusay birde ben huni grubundaydık. eski nickin başı ecn... diye başlıyordu anlayın işte:)))
kuzu bende düşünüyordum sana msj atıcam 10 dak. da atılıyormuş atamadım. ayyy hoşbulduk. bende çocuk istiyorumda aranıza ondan geldim hehehehe ama nick güzel olmuş dimiefenim hoşgeldiniz aramıza eminim en kısa zamanda alışacaksınız bize ve kaynaşacaksınız bizimleiyi oldu dediğin hemen listemde değiştirem senii
kuzu bende düşünüyordum sana msj atıcam 10 dak. da atılıyormuş atamadım. ayyy hoşbulduk. bende çocuk istiyorumda aranıza ondan geldim hehehehe ama nick güzel olmuş dimiefenim hoşgeldiniz aramıza eminim en kısa zamanda alışacaksınız bize ve kaynaşacaksınız bizimleiyi oldu dediğin hemen listemde değiştirem senii
kuzu bende düşünüyordum sana msj atıcam 10 dak. da atılıyormuş atamadım. ayyy hoşbulduk. bende çocuk istiyorumda aranıza ondan geldim hehehehe ama nick güzel olmuş dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?