- Konu Sahibi minikgelin
-
- #4.961
kızlar Allah nasip ederse yarım mübarek gün öncesi Meryem suresi okumayı düşünüyorum hepimiz için. Kuran-ı kerim okumayı bilen varmı yada okunuşundan okumak isteyen varsa o da okusa
canım bacımmm çok teşekkür ederim hemen de hatırlamışş tatlişimmm
lakin senin dostun beceriksiz sanırım yaptım ama o yüzleri göremiyorum hala( olsun kısmet çokkkk çooookkk teşekkür ederim canım benimmm
kızlar Allah nasip ederse yarım mübarek gün öncesi Meryem suresi okumayı düşünüyorum hepimiz için. Kuran-ı kerim okumayı bilen varmı yada okunuşundan okumak isteyen varsa o da okusa
Diğer aylarda olmayan iki şey idrarda koku ve göğüste ağrı. Hadi ya hayırlısı bakalım inş.Seni biraz sıkıştırdım amavalla olur gibi hiissediyorum çünkü değişik olgulardan bahsediyorsun canım benim olacaaaaaaaakkkkkkkkkkk
beceriklisindiirr sen canım arkadaşım benimyaparsın yapaaarrhem ben unuturmuyum hiiç sen dersin de
he anacım he aynen osenin nickine benzeyen demi bugun deiştircem kime sorayım diyen demü:) bugun nick deiştirme günümü yoksa bende deiştireyim:):):)
ben okurum canım meryemi olmasa da okurum yasinikızlar Allah nasip ederse yarım mübarek gün öncesi Meryem suresi okumayı düşünüyorum hepimiz için. Kuran-ı kerim okumayı bilen varmı yada okunuşundan okumak isteyen varsa o da okusa
Ben zaten en umutsuz anımda bile umutluyum,hepimiz öyleyizhayırlısı olsun bakalım.Yoksa aşılamaaaa
aynen öyle canım umut umut umuttt bizim diğer adımız
Kuran-ı Kerim'i eline almayınca bişey olmaz sanırım. Ben okuycam nasip olursa Allah kabul eder inşaallahişyerinde bende okurum canım meryem suresini abdestli olmak şartmı benim çok lavoba ihtiyacım var bugunlerde saat başı gidiyorummm wc yre... işyerinde abdest alamam lavabosu çok yüksekte boyum kısa pantolonla bacagımı kaldırmam imkansız:)abdestsiz günah olmuyorsa okurum ben bacım
kızlar allah nasip ederse yarım mübarek gün öncesi meryem suresi okumayı düşünüyorum hepimiz için. Kuran-ı kerim okumayı bilen varmı yada okunuşundan okumak isteyen varsa o da okusa
işyerinde bende okurum canım meryem suresini abdestli olmak şartmı benim çok lavoba ihtiyacım var bugunlerde saat başı gidiyorummm wc yre... işyerinde abdest alamam lavabosu çok yüksekte boyum kısa pantolonla bacagımı kaldırmam imkansız:)abdestsiz günah olmuyorsa okurum ben bacım
vahsihatun kuzum ne anlamı var bilmiyom o arkadaşın nickininhadi nicklerimizin anlamlarını yazalım herkes değiştirmeye başladı nickini yahu topiğimiz yenileniyor yavaş yavaş
eminmisin baıcm inş bişy olmas yaırn okuycam çıktı alırım pcden yavaş yavaş okurum okuyabildigim kdr:)Kuran-ı Kerim'i eline almayınca bişey olmaz sanırım. Ben okuycam nasip olursa Allah kabul eder inşaallah
bende yazdım cvp bacum:)minikgelin sana yazdım face den buradanda söliyim tatlım sen yumurtlamamışsın daha
Kız ben de okulda alıyorum pantolonla kaldırıyorum bacaklarımı tek ayak üstünde kalıp ayak kurulaması biraz zor oluyo o kadar.
benim nickimi herifimden çaldım benünlü bir fizikçinin adıymış
O kadar yüksekse Allah korusun bi yerine bişey olmasın dikkat et.Yakınlarda cami varsa ya da mescit ancak öyle alabilirsin.eminmisin baıcm inş bişy olmas yaırn okuycam çıktı alırım pcden yavaş yavaş okurum okuyabildigim kdr:)
bende yazdım cvp bacum:)
kıs ben bikere alam dedim düşüyordum bizim mermer çok yüksekte bacımmmm zaten bayanlaırn çogu alamıyor yüksek diye ögle arası eve gidip alıyrolar bidaha evi yakın olanlar:)
benim nickimi herifimden çaldım benünlü bir fizikçinin adıymış
yok be bacıım ne sıkışması heeç öyle şey olaaarrbu batma bende de var sağ tarafda hayırlı olsun inşallah ama yumurtluyom galiba ondan oluyo benimki kuluçkadan çıkınca belli olur
yavrular ben çıkıyorum benim laptop internetten güncellemeleri almış almış yüklemiş vınn'ın kotasını halletmiş yarın girerim yine öptümmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?