- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 41
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #5.421
valla okadarını bilmiyorum ama ben ütüyle ısıtıp koyucam. soğuyana kadar duracakmış sonra hemen ilişkiye gireceksino havlu koyma nasıl olacak yaa havluyu ütüyle ısıtıp bacakların arasına koyupmu bekleticez ve ne kadar bekleticez canım. anam testi salla madem akıntı vaar sende bu geceyi ii değerlendirkoş bakim çişini yap öle tutma boşver testi seni daha çok strese sokacak şeylerden uzak dur şekerim
kızzzzzz nasıl tanımadın ecn... diye başlıyordu nickim aaaaaValla kuzum bende hepsini tanıdım ama bi şaşkınanneyi tanıyamadım :44::44::44:
Dün fazla kalamadım canım işlerden o yüzden denk gelemedik özlettin kendini fıstık
wuuuuuu film işi olabilir bacımmhiç sevmem o tarz filmleri ama abartı olmayanı olabilir İFFETİ mi izlesek aceppp
canım tam anlamadım kaç gün geçti adetin yani 1-2 günmü ?? Bende iki defa yaptırdım iğne olmadı 2 aydırda ilaç falan kullanmıyorum dinlendirmeye aldım kendimi tatlım inşallah senin tutmuştur
kızlarrr ben çıkayım gelirim yine
ben de alışamadım yaa ama alışmak lazım toplu değişime gidicez çünkü
yaww ben cok cahil kaldım liseli kız ne yawwwayy kuşumm şimcik tanıdım seniii fazla geç kalma tatliş biz gitmeden gelll
bebeğim hemde spermleri haraketlendiriyor sen içmesende 1 saat öncesinden eşine içir
fermi sağol tatlım Allah gönlüne göre versin :)
kızlarrr ben çıkayım gelirim yine
hadi görüşürük yeni nickdaşım,eski başlıkdaşım..kızlarrr ben çıkayım gelirim yine
valla okadarını bilmiyorum ama ben ütüyle ısıtıp koyucam. Soğuyana kadar duracakmış sonra hemen ilişkiye gireceksin
kızzzzzz nasıl tanımadın ecn... Diye başlıyordu nickim aaaaa
valla ben bile nickime alışamadım henüz,yazdığım yorumu arıyorum gözümün önündeymişşş...
canım mecburiyetten değşti benim ki de alışırız hep beraber...
kıızz iffette öle şeyler mi varmıymıışşuyanık kalmak için sevmesende izlicen bacım net varsa evde sınırsızsa angelina jolie appamın öle filmleri var
hatta bulabilirsem adınıda yazarım
2 gun oluyor bugunle adetımın gectıgı ...
ben 2 ay serophene kullandım olmayınca 2 ayda serophene + ctlama ıgensı kullandım ılk ay tutmadı 2 ayım bu sefer gece seferde ıgneyı vuruldugum gunden 14.gun adet oldum ama busefer 16.gunum sadece akıntım var su gıbı kokulu
adet olucagımı sadece gogulerım agrıdıgında bılıorum gene agrıor ama bıraz gectıdun test ettım gene negatıf sılık bıle cıkmadı olsa cıkardı sanırım dıorum (
sen kimsin yaaa
kıızz senin adınıda listeden değiştirem listeyi güncellerken aklıma gelmişken bu nick daha iyi olmuş bu kolay söyleniyo diğerinini söyleyemiyodum ben yazamıyodumda kopyala yapıştır yapıyodum
hahaaatatlım araba sahnesi varya bitiriyor o sahne beni hele cemilin suratı kopuyorum müjde ablanın filmi çok öyle kadın 100 film çekmişse 99 da ırzına geçiliyor net var fıstık adını verde filmlerin izleyelim coşalımmm
hahaaatatlım araba sahnesi varya bitiriyor o sahne beni hele cemilin suratı kopuyorum müjde ablanın filmi çok öyle kadın 100 film çekmişse 99 da ırzına geçiliyor net var fıstık adını verde filmlerin izleyelim coşalımmm
canım çıkmaya bilir testte..bikaç gün bekle bence benimde iğneler 2-3 gün erken getirtmişti benim kırmızıları o düzen hala devam ediyor bende mesela daha önceleri benim mutlaka 30-35 günü bulurdu şimdilerde iğneyi bırakmama rağmen 27-28 gün sürüyor..ilaçlar çok etkiliyor regl dönemini tatlım az sabret
Ahanda bi kişiyi daha kaybettikk...günahkar filmin adı valla ancelina culinin ırzına geçmeyen kalmıyo bu filmde
ama faydalı olacağını düşünüyorum kop kop koooooooooppppppppp
kız du tek tek sorbacılarr banada anlatın yaaa ... Neden ütüyle ısıtıp ilişkiye hemen giriliyo .. Yaaa ne yapıyonuz neden yapıyonuz neye iyi geliyor bu uygulama banada anlatınnn acilll....
N'oluyo burda...İffet mi müjde mi...Anammm Kestanem şekerim kendine gel yavrum..dünyaya dön,Seni kaybetmeyelim bu halvetli günlerde.İzleme onları günah.....günahh...
N'oluyo burda...İffet mi müjde mi...Anammm Kestanem şekerim kendine gel yavrum..dünyaya dön,Seni kaybetmeyelim bu halvetli günlerde.İzleme onları günah.....günahh...
Ahanda bi kişiyi daha kaybettikk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?