- Konu Sahibi minikgelin
-
- #5.441
kız du tek tek sorhavluyu ütü ile ısıtıp vajinaya koyuyorsun sonra ilişkiye giriyormuşsun hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş bu yöntem.
ben de ilk defa duydum canım hiiç bilmiyorum hikmeti nedir :26:bebekim ilk defa duydum bu yöntemi Allah Allah hikmeti neymiş acep bu sıcak havlunundur bi deneyeyim bende
madem öyle siz öyle istediniz en güzeli elisa di rivombrisa izleyin de görün erotiğ...Kaybol anam o diziyle...
kız yok taktik veriyom ama kayboladabilirim bu akşam
madem öyle siz öyle istediniz en güzeli elisa di rivombrisa izleyin de görün erotiğ...Kaybol anam o diziyle...
yaaa şu liseli kız nasıl biride onu anlatsın barii
Sen hamiş kal emiii canımcım geçen arkadaş anlattı. bu arkim az fantezi uzmanı olmuş hani petek dinçözün bi klibi vardı kuzum hatırlarmısın beatifull şarkısının ordaki liseli kız modeli bu işte şeker senin benim zamanımzdaki lileliler değil kısa mini etekler beyaz dar düğmeler göğüs dekoltesine kadar açık gömlek iki tarafı at kuyruğu saçlar file çoraplar falan onlarda çok tutmuş bu model genelde de severmiş kocişler bilemem artık denek görmek gerek
Sen hamiş kal emiii canımcım geçen arkadaş anlattı. bu arkim az fantezi uzmanı olmuş hani petek dinçözün bi klibi vardı kuzum hatırlarmısın beatifull şarkısının ordaki liseli kız modeli bu işte şeker senin benim zamanımzdaki lileliler değil kısa mini etekler beyaz dar düğmeler göğüs dekoltesine kadar açık gömlek iki tarafı at kuyruğu saçlar file çoraplar falan onlarda çok tutmuş bu model genelde de severmiş kocişler bilemem artık denek görmek gerek
kır zincirleri kuzum değişime geeeeeeeeeeellllllllllllhmmmm....benim için fantazim olmadı ki...:44::44::2::2:
HEM Sevmiyorum ben..Kendim olmayı tercih ediyorum,o zman da bebiş olmuyo,bi terslik var...
huniler nerde......:86::86::118:
iivveeeeeeeeetttttttttttt sapıttığımızın göstergesidir artıkım huniler çıktıysa ortaya topikçe kaybolduk demektir
hmmmm....benim için fantazim olmadı ki...:44::44::2::2:
HEM Sevmiyorum ben..Kendim olmayı tercih ediyorum,o zman da bebiş olmuyo,bi terslik var...
kır zincirleri kuzum değişime geeeeeeeeeeellllllllllll
kızlar alakasız olacak ama yarın iş görüşmem var özel bir bankada..bana dua edin lütfen sizin dualarınıza ihtiyacım var:)
deli gömleklerini aldım geldimhadi bakalım sıraya, elebaşı sendin fermi önce sana giydiricem
naçizane önerim masaj yağlarıdır arkideşler... deneyin pişman olmazsınız
nasıl olsa ilişki 3 gündür olmuyo,hiç halvet yaşamadan adeti bekleyeceğim herhal,biri kocama ilişki olmadan bebiş olmaz diye söyleyebilir mi??
kızlar alakasız olacak ama yarın iş görüşmem var özel bir bankada..bana dua edin lütfen sizin dualarınıza ihtiyacım var:)
deli gömleklerini aldım geldimhadi bakalım sıraya, elebaşı sendin fermi önce sana giydiricem
arkamdan kim gelcekdeli gömleklerini aldım geldimhadi bakalım sıraya, elebaşı sendin fermi önce sana giydiricem
hoopp hacııı ilişkiye girmeden bebe olmaz bilmiyon mu sen aaaaaaaaa cıks cıks cıkss yakışmadı bak bu sananasıl olsa ilişki 3 gündür olmuyo,hiç halvet yaşamadan adeti bekleyeceğim herhal,biri kocama ilişki olmadan bebiş olmaz diye söyleyebilir mi??
ya ben ilişkide bazaann adrenalinin olması gerektiğini düşünüyorum yapın görün herifiniz nasılda değişiyo değişim iyidir iyiiiiiiiiiiiisana katılıyorum fermicimm.. canım kır zincilerini bende sevmediğimden değilde üşendiğimden genelde kaçar bu tür değişimlerden ama gerekli şekerler :82:
geçen bi toplantıda buluşmuş kocişler ..aynen bizim yaptığımız gibi eşlerini çekiştirmişlercanım çoğu heyecan yokluğundan şikayet etmiş demekki önem veriliyor bu tür evlilikte küçük oyunlara heyecanlara
canııımmm inşallah olur işin dualarımız seninlekızlar alakasız olacak ama yarın iş görüşmem var özel bir bankada..bana dua edin lütfen sizin dualarınıza ihtiyacım var:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?