- Konu Sahibi minikgelin
-
- #5.461
vallahi gömleğin düğmelerini sağlamlaştırmak lazım,malum günler geçtikçe daha da bir hırçınlaşabiliyoruz.Herşey fermi ve kestaneşekerimiz yüzünden oldu...Onlardan başla.Ben çıtçıtlı gömlek istiyorum.
benimki dantelli olsun şekerler bari işe yarasın gece :123:
evet canım o benim hehehehehe
canım o akıntıyı gördüm hala da sulu akıntım var ne kadar akıntılıyım :))) genç kızken gelirdi akıntı korkardım hep evlendim şimdi akıntı olmasa korkuyorum. ben yumurtladığı nereden anladım biliyormusun sol kasığımda ağrı vardı oradan. anammmmmmmmmmmmm çatlıycam tuvalet hayali kuruyorum valla şeyime kadar geldi yani.
heeee unutmadan ilişkiden önce sıcak havlu koyacakmışsın vajin üstüne hamile kalmayı kolayşlaştırıyormuş diğer topikte yazmışlar
o havlu koyma nasıl olacak yaa havluyu ütüyle ısıtıp bacakların arasına koyupmu bekleticez ve ne kadar bekleticez canım. anam testi salla madem akıntı vaar sende bu geceyi ii değerlendirkoş bakim çişini yap öle tutma boşver testi seni daha çok strese sokacak şeylerden uzak dur şekerim
kızlar alakasız olacak ama yarın iş görüşmem var özel bir bankada..bana dua edin lütfen sizin dualarınıza ihtiyacım var:)
süppersin canım;akşam söylerim...Tabi "bu gece de olmasın" demezse..Resmen kadın gibi bu erkekler canım;kendilerini naza çekiolar.Bebek onlarsız olsaydı hayatta eyvallahım yoktu.hoopp hacııı ilişkiye girmeden bebe olmaz bilmiyon mu sen aaaaaaaaa cıks cıks cıkss yakışmadı bak bu sanaakşam eşinlesin nasılda uyardım ama
wuuuuuuu bu daha iyimiş bebiş çelik korse yerine çelik gömlek fena fikir değil göbüş eritmek için çelik korse alacaktım vazgeçtim isteriz isteriz çelik gömlek isterizbak yine yaptı sdtive'cimmm kestanem şekerim yine hatalı harekette bulundu.Onun deli gömleği çelikten olsun....
vallahi gömleğin düğmelerini sağlamlaştırmak lazım,malum günler geçtikçe daha da bir hırçınlaşabiliyoruz.Herşey fermi ve kestaneşekerimiz yüzünden oldu...Onlardan başla.Ben çıtçıtlı gömlek istiyorum.
bak yine yaptı sdtive'cimmm kestanem şekerim yine hatalı harekette bulundu.Onun deli gömleği çelikten olsun....
aman allahım deli gömleklerimizi bilem fantastik istiyozzzz
benimkide ımmmm nasıl olsaki acaba sırt dekolteli olsun taam mıı
eveet ele başıyım itiraf ediyorum
wuuuuuuu bu daha iyimiş bebiş çelik korse yerine çelik gömlek fena fikir değil göbüş eritmek için çelik korse alacaktım vazgeçtim isteriz isteriz çelik gömlek isteriz
transparan yapıcam hepinizin deli gömleğini
kırmızı ve siyah olucak...içinize de hiç birşey giydirmeyip akşam kocalarınızın yanına yollıycam, onlar gelsin hakkınızdan
bu kdr yazışmadan sonra sen bu akşam uyuyakalmazsan iyidir
kırmızı ve siyah olucak...içinize de hiç birşey giydirmeyip akşam kocalarınızın yanına yollıycam, onlar gelsin hakkınızdan
bu kdr yazışmadan sonra sen bu akşam uyuyakalmazsan iyidir
üşürüm kız ben....Valla kanım çekilir.Kociş de bayılır zaten öyle görünce,alışık değil.Bu sen değilsin "ŞEYTAAANNN ÇIK KARIMIN İÇİNDEN " diye bağırır.Sonra uğraşmayayım bi de onla.
üşürüm kız ben....Valla kanım çekilir.Kociş de bayılır zaten öyle görünce,alışık değil.Bu sen değilsin "ŞEYTAAANNN ÇIK KARIMIN İÇİNDEN " diye bağırır.Sonra uğraşmayayım bi de onla.
ayyy renk seçiminde süpermişş bebişimmm hemen yolla bugünden fermicimnle benimki bolll dekolteli olsun hayalimduamın canım arkiminde bizden daha çok olsun dekoltesi hatta onun gömleği şeritlerden oluşsun onun kocaya az ayar gerekmiş sen ordan ver gazı bacımmm
ay bebekimmm valla haklısın kuzum inşallah uyumam göz kapaklarıma bant takıcam yada hemen gider gitmez moda girmek için geceliğimimi giysem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?