- Konu Sahibi minikgelin
-
- #5.481
ya sabahda bana oldu o takılma ne kötü bişi öyle durun hepiniz takılmışken ben namaz kılam geliyorum bekleyin beni sakın dağılmayın haa
evet evet bizimkileri aps ile yollar mısın acil lazım dakuzum sen akşam hazırlan bence süslen püslen ama bak adam gelir gelmez atlama üstüne paniklemesin noluyo lan falan olmasın ağırdan ağırdan odaya götürürsün
548.sayfa gözükmüyor 549'u gördüm canım..
Hadi git gel sen
acaba biz delirdik diye sadece bizim topikte mi oluyor bu takılma?
nasıl olsa ilişki 3 gündür olmuyo,hiç halvet yaşamadan adeti bekleyeceğim herhal,biri kocama ilişki olmadan bebiş olmaz diye söyleyebilir mi??
transparan yapıcam hepinizin deli gömleğini
kırmızı ve siyah olucak...içinize de hiç birşey giydirmeyip akşam kocalarınızın yanına yollıycam, onlar gelsin hakkınızdan
Merhaba kızlaaarr :) :) :)
bi söz var tembel adamın çocugu bile olmaz derlerhoş çalışanalrıdna olmuyo be bacım boşver bu ay da böle gecsın
belkı kocan da bişi denıyodur çalışınca olmuo bakalım calısmayınca nolucak dmeiştirannem hacdan bi meyve geırmsıtı
hahahahaha bana siyah yap bebemkocam kırmızı sevmeyen nadir erkekelrden
dün akşam polarlı eşofmanlı dagınık saçlı halımle bile tahrık ettıysem bu transparan şeysılerle adam beni yir valla
korktum şimdii
geldim geldimm
548.sayfa gözükmüyor 549'u gördüm canım..
Hadi git gel sen
hahaaa bi filmden hatırlıyorum delinin teki bornozuyla dolaşıyordu sonra karısı gelince süpriz açıyordu bornozu sonra ki kıyafeti söylemeyeyim :26:
bizimki şaşırmaz şeker arada yaparım ben ona süprizler benim deliliklerime alışıktır herüf
nazardır o nazaarracaba biz delirdik diye sadece bizim topikte mi oluyor bu takılma?
yavrum sen seksüüü bacıymuşsun demekkiher halinle adamı yakıyorsun vesselam
ah ah rabbim hep yüzümüzü güldürür inşallah
geldim geldimm548 de resmim vardı ama benim ya kisme görmedi mi şimdii
bu arada koptum fotoya bebekim çok hoşsun vallaa nirden buldun hunili çocuğu
kıızz azcık senlen benzeşiyoz mu neee
nazardır o nazaarracaba topiğe kurşunmu döktürseek :26:
e burdayız işte görünmüyoz mu
bencede kuzum az benzer gibüyük
bilmiom canım seksü müyümama gecen gun diom ki herife ben sarayda cariye olsam kesın temzılıkcı fln yaparlar benı
asla hünkara gidemem dedimşöle bi baktı dedim sen padişah olsan secer mısın beni bi bak bakım dedim şimdi ben padişah olsam
ayrımcılık yapmam saraydakı hatunalrı sıraya koayrım hiiç sülümanın düştüğü yanlışlara düşmem nolcak her gece başka eğlence yanı
niye kavga etsın millet dedi ya hu dön dön uyu valide sultana sölersem görürüsün haremin 100 yıllık düzenini bozuyosun didimmm
neyse ben en iyisi sesimi çıkarmayımadamı paylaşmak istemıom böle gözde olrk kalayım bi dene doğursaydık haseki flm olurduk belkim eheuehueheue
amiiinn inşallah :)
bu arada koptum fotoya bebekim çok hoşsun vallaa nirden buldun hunili çocuğu
yazıyı senin mesajının içine yazmışım bacımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?