Sabredenler Kulübü 2012 :)

benim durumumu biliyorsunuz kızlar, pek keyfim yok o nedenle... sohbete de katılamıyorum, gerçi işyerinde de yoğunuz biraz. ben geçmişe gidip listeme bir bakayım bari

bu tabloda değişen birşeyler var mı bir bakın bakalım, benim pek aklım yerinde değil, göremiyorum. yeni haber var mı kaçırdığım?

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 600, align: center"]
[TR]
[TD]isim
[/TD]
[TD]bat
[/TD]
[TD]durum
[/TD]
[TD]denemede kaçıncı ay
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ner19min
[/TD]
[TD]1 ocak
[/TD]
[TD]umutlar şubata
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD]7 ocak
[/TD]
[TD]umutlar şubata
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[TD]6-8 ocak
[/TD]
[TD]umutlar şubata
[/TD]
[TD]11
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AleyynA
[/TD]
[TD]12-14 ocak
[/TD]
[TD]hamileee
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[TD]15 ocak
[/TD]
[TD]umutlar şubata
[/TD]
[TD]15
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]vahsihatun
[/TD]
[TD]18 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]20 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]15
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duruca
[/TD]
[TD]21 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]famusay
[/TD]
[TD]23 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orkide2
[/TD]
[TD]23 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]3
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce
[/TD]
[TD]25 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus
[/TD]
[TD]27 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]8
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara
[/TD]
[TD]27 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]3
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86
[/TD]
[TD]28 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]azoo
[/TD]
[TD]28 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_BALIM_
[/TD]
[TD]29 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]everythingwillbegreat
[/TD]
[TD]29 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]medne
[/TD]
[TD]30 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]conqueror
[/TD]
[TD]31 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ddeerryya
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]umutlar şubata
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SaskinAnne
[/TD]
[TD]2 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55
[/TD]
[TD]3 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]2,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslisu
[/TD]
[TD]3 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fermi
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Anatolya20
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]3 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yesil33
[/TD]
[TD]6 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NewArch
[/TD]
[TD]6 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD]5-7 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]3
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]7 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]iden
[/TD]
[TD]7 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD]8 Şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]10 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]3
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love
[/TD]
[TD]11 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelinaksu
[/TD]
[TD]13 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orjinaz
[/TD]
[TD]15 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis[/TD]
[TD]16 şubat[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]22 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

tablo güncelleme için teşekkürler canımcım;hakkımızda hayırlısı olsun bakamm... iki kere yaptık biz...

iki kere yaptık biz kısmını anlamadım tatlım?
bir de bugün famusayın batı, hiç duyan gören var mı?
bu listede adı olup hiç sohbete gelmeyenler var aslında, batı geçip sesi çıkmayanları silelim listeden, kalırsam ben silerim eğer ayrılırsam topikten birilerine emanet ederim.

kız bebiş denemesi iki kez oldu bu ay.13. ve 14.gün oldu.Bu ay yine yok sanırım.Yumurtlama günlerim de karıştı o gün mü yumurtladım onu da bilmiyorum ki.:18::18:

bence de sesi çıkmayanlar büyük ihtimalle adet fln olmuştur ya da hamiş kaldığı için buralara uğrama gereği duymamışlardır.
famusay nerelerde acaba?

canım ya kusuruma bakma dedim ya pek aklım başımda değil... biz henüz 0 (SIFIR )dayız! bu ay ovu. testi almıştım bir sürü. hiç yapasım bile gelmiyor. bugün 11. günüm, ben de 14 gibi bekliyorum yumurtlamayı ama korunmamak konusunda tereddütlerim var bahsettiğim gibi.

famusay tataile falan mı gitti acaba, gittiği yerde net yoktur belki de...

gel anammm gel.....Biz sohbet edek ama ne edek...sıkıldım yaw...

geldim bacım geldimmm

Kız dur durduğun yerde nereye gidiyorsun

Canım bende kendimden örnek vereyim eşinin yaşadığı psikolojik sorunu bende evliliğimizin ilk aylarında yaşadım ama sorun bendeydi...Çok kötü zamanlardı canım gerçekten istek dışı kasılıyordum berbat bikaç ay geçirdik mutsuz ama saolsun eşim çok anlayışlıdır benim.. bikaç ilaç ve psikolojik destekle atlattım Çok şükür şimdiii daha iyi hissediyorum kendimi.. Bazen bizdede aynı problemler olabiliyor ama genelde kafa çok meşgul ve yoğunsa canım insanın kafasının içinin rahat olması lazım stresli dönem illaki oluyor hepimizin hayatında. Siz biraz daha sabredin 1,5 yıl uzun bir zaman değil bence tatlım az daha zaman tanıyın herşeyin başı konuşmak konuşarak birbirinizle sorunları aşın eşlerden biri içine kapanınca işler içinden çıkılmaz hal alıyor...:44::44:

şekerim, derdime ortak olmuşsun, sağol... eşim zaten konuşmayı sevmez, başlarda bu durum yokmuş gibi davranmamı istiyordu ama takdir edersin ki bu mümkün olmuyor. önceleri yardımcı olmak için konuşuyordum ama değişen birşey olmadıkça ve bende de sabır tükendikçe daha çok şikayet eder gibi konuşmaya başladım, böyle yapmasam daha iyi tabi ama benim de psikolojim bozuldu artık. bana kim destek olucak?! erkeklerin zayıflığı kızdırıyor beni, kabullenemiyorum. benim gibi bir kadını karım diye taşıyacak adamın bu tür zaafları olmamalı diye geçiriyorum hep içimden...nasıl bir sıkıntıdayım anlatamam. hakkımzıda hayırlısı artık.

canım olsun daha 11.gün.Ben geçen günlerde bu ay iç kasmadım demiştim.Gördüğün gibi kasmadığım belli.Koca bir ay;bi de bu akşam olsa 3.kez olacak.Önemli olan yumurtlama deyip o 3 günde arka arkaya.Kısmet artk canım;Sen de umudunu kesme.Olacak kısmetse.

bu ayda eşim akıl almış birinden,günlerce olmadı,bi kere yapın,sonra yine bikaç gün bekleyin demiş.Onu denedik sayılır.Toplancak mış,kalitelencekmiş.Eşim sabırsızlanmaya başladı.Olcak mı bakalım.

Son düzenleme:

hahaaa canım benimkide diyorki aşkım sapıkların çocuğu hemen oluyor bizde hız verelim ama canımcım valla yoruyor bu mevzu beni saldım çayıra mevlam kayıra hesabı bekleyişe aldım tutar elbet birgün

e bu ay da onu denemiş olun bakalım, bakarsın tutar
haftasonu k.validemlerdeydik. dün gece geldik. zaten çalıştığım için bütün işlerimi haftasonu yapabiliyordum, bu haftasonu olmayınca ev aldı başını gitti, akşama en azından bir süpürge açmam lazım. çamaşır atmam lazım, etrafı toplamam lazım. üfff eve gitmek de korkutuyor beni bu akşam

çok yoruldum canım bende ya...O öyle sadece yumurtlama günlerinde daha önemliymiş.biriktrelim demişti.Öyle uyguladık bilmiyorum artık.Saf sevgilim derelere gittn sussuz mu döndünnn misali...

ben dün yaptm o işleri canım.rahatım...

hiç denemediğim için umudum yok ,ssüpper...

Birlikte psikolağa gitmenizi tavsiye ederim canım. Mutlaka faydası olur tabi eşininde istemesi gerek ama sadece onu gönderme birlikte gidin daha verimli sonuçlar alırsınız kuzucum inşallah bian önce halledersinz sorunlarınızı datlum

çok yoruldum canım bende ya...O öyle sadece yumurtlama günlerinde daha önemliymiş.biriktrelim demişti.Öyle uyguladık bilmiyorum artık.Saf sevgilim derelere gittn sussuz mu döndünnn misali...

Susuz dönmezsiniz inşallah canımcım cansuyunuzu alır dönersiniz valla aynı dert bendede var şekerlerim ev işlerini yemeği düşününce eve gidesim gelmiyor ayy bi kopyam olsaydıda önden gönderseydim ben onu yapıverseydi tüm işleri ben öyle gitseydim eve offf line offf

Neyse kızlar ben bugün çok mutluyum doğum günüm benim ayrıca pilates setimde geldi azönce spora başlıyorum artık spora adıycam kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…