Sabredenler Kulübü 2012 :)

bebekimmm nerdesin sen bakimmm kuzum benim saolll kesmiş kadar oldun datlummm fazla boş bırakma topiğimizi kuşumm yokluğun belli oluyor

canımmm sormuşsun ya bana kaçıncı gün yaptırdın testi diye 21. gün yaptırdım bir bilgin varsa cevaplarmısın kafayı yiycem doktora ulaşamıyorum şehir dışındaymış

canım hangi değrlerin referans değer olduğunu anlayabilmek için sordum. sanırım luteal faz seninki, ona göre de değerlerin de iyi görünüyor sanki

geçen günlerde ben de gittiğimde etrafımda bi sürü karnı burnunda bayanlar vardı...Ayyy bi özendim ki sormayın.Benden sonra muayene olacak bayanla ayaküstü sohbet ettik,kaynaşıverdik.Altı haftalık hamişmiş,yemek yiyemedii için gelmiş...Çoook özendim,hamileliği haşerdim...Kötü anlamda bir kıskanma olmadı ama ben de hamile olarak muayene olmak isterdim.

canımcım napıyosunn bakim fıstık battaşım benim bat marta kaldı gibi sende durumlar nasıl
iyiyim canım n'olsun.;İş-ev-forum üçgeninde gidip geliyorum.
valla bana da öyle geliyo gibi...:13::13: mart ayı bereketlidir canım;kediler bile...kemkümkem...
Hiçbi şey hissetmiyorum şu an,adete çok var (11-12 gün),beklemekten de sıkıldım.yine adet gelecek,yine denemeler olcak,yoruldum daha şimdiden.offf bak yine ruhum bedenime büyük geldi.

sorma canımm bende akşam eşime sitem ediyorum oda büyütüyorsun kafanda problem yaratma dedi bende sen biliyormusun ben çocukluğumdan beri 25 imde anne olmak istemişimdiri hep söylemişimdir çevreme sevdiklerime ben bugün 25 oldum sen ne konuşuyorsun dedim duygusala bağladım bajımmmm

ben de genç anne olmak istiyorum dedim ama kısmet bakalım...Allah ne yazdıysa o oluyor.Unutanlar için(benm için) çok büyük bi ders oldu bu durum.Şimdi her cümlede,kelimede onu anıyorum."kısmetse.Allah izin verirse...."
Kız dur daha yeni 25 oldun,önünde 12 ay var.

bir baş dönmesi bende de sormayın gitsin...bütün gün bilgisayar başında çalışmaktan oluyor herhalde akşam olsa da evime gitsem

bir baş dönmesi bende de sormayın gitsin...bütün gün bilgisayar başında çalışmaktan oluyor herhalde akşam olsa da evime gitsem

tansiyonun mu düştü kız acaba??Geçmiş olsun..
Benim de değişmeli olarak sağ ve sol bacağımın diz kısmı ağrıyor.Yağmur yağacak herhalde,romatizmalarım azdı nemden.

ben de isterdim 25te anne olmayı ama kariyer planlarımız izin vermedi şimdi 27 yaşımı bitirdim ve 28. yaşıma girdim. dilerim bu sene Rabbim "ol" der de gelir bebişim...

bebişim ağzım açık kaldı hakikaten rabbimin büyüklüğü işte Allahım' sen hiçbir zaman bu hayattaki sınavımızı yavrularımızla sağlığımızla sınama (Aminnn)

Amiiiinnnn canım bugün bu olaya tanık olmamda bile rabbimin bir takdiri var bana bu olayı gösterdi....Ve bana yine hatırlattı istediğini sana ben vereceğim boşuna çırpınma dedi resmenn.Rabbime inancım sonsuz zaten hep o'ndan istedim ama bazen neden neden neden dediğim de olmuyor değil.................

evet canım daha 12 ayım var veee ben de dee büyük azim var Rabbiminde izniyle yehuuuuu gelsin bebişlerrrrrr

kız hayra yor bebiş çıksın altından bu baş dönmelerinin

öpüldünüz fıstıklar ben kaçar az gözlerimi dinlendiricem sonrada evime gidicemmmm herkese cikss akşamlarrrr

bu ay 3 gün fln kasık ağrım,göğüs ağrım oldu.iştahım kapandı,sürekli tok gibiydim.Sanırım yumurtlama günlerim böylece geçti gitti.şimdi sol belimde ara ara saplamalar oluyor,bacağıma kadar iniyor.bugün butür bi ağrı var.Islaklık devam ediyor ayıptır söylemesi.
N'OLUYO BANA ACEP??

Son düzenleme:

ne kadar oldu canım yumurtalaman biteli? yani tabi bu batmalar falan gebeliğe yorulabilir ama henüz erken de olabilir bunları konuşmak için...

ne kadar oldu canım yumurtalaman biteli? yani tabi bu batmalar falan gebeliğe yorulabilir ama henüz erken de olabilir bunları konuşmak için...

işte canım bana da çok çok erken geldi bu durum.Üşüttüm herhalde;şimdi hala sol kasığım ağrıyor,gazım var sanırım,sancı yaptırıyor.Belki de ondandır.Sol ayağım ağrıyor.kalçadan itibaren.:18::18:
ek----- ovulasyon tahminime göre 21'iydi.Ama bilemiyırum yine de.

Son düzenleme:

canım yaa inşallah döllenme olmuştur tabi ama sancılarını buna yormak için henüz çok erken...dediğin gibi üşütmeden ya da gazdan kaynaklanıyor olabilir bence. ayaklarını sıcak tutmaya çalış bu aralar

haklısın canım;belirti arayacak günlerimi geçtim diye düşünüyorum sadece ağrının sebebi yumurtlamadan mı kaynaklı merak ediyorum.:18::18::18:
Gaz-üşütme olabilir.tıpkı adet ağrısı gibi.Hayırlısı olsun ama hamilelikm belirtisi mi diye sormak gelmedi içimden.Sadece meraktan.

ben de kendimde sancı dinliyorum devamlı, yumurtlamam olsun diye bunu belki heray söylüyorum ama sanki bu ay farklı ve güzel şeyler olacakmış gibi geliyor bana Rabbim hayırlısını nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…