- Konu Sahibi minikgelin
-
- #6.021
ben de kendimde sancı dinliyorum devamlı, yumurtlamam olsun diyebunu belki heray söylüyorum ama sanki bu ay farklı ve güzel şeyler olacakmış gibi geliyor bana Rabbim hayırlısını nasip eder inşallah
inşallah canım;inşallahh bu ay çok güzel yumoşların olur ve bebişle dolar....
inşallah canım yaaa, nasıl istiyorum Rabbim biliyor
akşam yumoş testi yapıcam, bakalım ne görücem
hadi bakalım kıpkırmızı bir test diliyorum....
sağol tatlım, bugün 12. günüm olduğu için kıpkırmızı olmayabilir, ben perşembe bekliyorum koyu olmasını...
Kızlar bişi sorucam ya
Bu ay neden bilmiyorum ama sanki daha bi rahatım içimdeki ses bu ay oldu diyor belki ondan bilemiyorum batıma 2 gün var yani 26 ocak çok hafif bi bel ağrım oluyo aradaki normalde ben bikaç gün önceden ağrılar başlayınca ağlardım bana garip geldi acaba olur mu ki ??
ayyy canımmm...İnşallah Allah bu ay bu güzelliği,mucizeyi sana nasip eder....Az kalmış...
evet çok az kaldı ama offf bu hafifte olsa bel ağrısı ne bileyim :26::26:
ben daha ovulasyondayımcanım hangi değrlerin referans değer olduğunu anlayabilmek için sordum. sanırım luteal faz seninki, ona göre de değerlerin de iyi görünüyor sanki
prrogestron yüksek olmazsa yumurta çatlamamış demek değilmi
prrogestron yüksek olmazsa yumurta çatlamamış demek değilmi
canını çok sıkma tatlım dediğin gibi rabbim verecek olduktan sonra sen anlamadan veriyor kendini çok dinleme aslında bunu yaparak kendimize de zarar vermiş oluyoruz eğer bebek yoksa bu sefer adetimizde gecikmeler oluyor buda dengemizi bozuyorkızlar kırmızılar hala gelmedi ama hiç ümidim yok ve kendi kendimin moralini bozup duruyorum. bu ay yumurtlama döneminde sadece 2 kez ilişki olduğu için içimden eşime çok öfkeleniyorum. sonra da oturup halime gülüyorum. yani Allah nasip edecek olduktan sonra bunlar engel olmaz diyorum. ne bileyim ya işte moralim bozuk. bugün tüm gün belirtilerimi dinleyip durdum.kendimi işe veremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?