- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 41
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #6.041
ama benim ovulasyon dün oldu dahabildiğim kadarıyla öyle canım yaa. çatlamadığı anlamına geliyormuş.
ama benim ovulasyon dün oldu daha
canını çok sıkma tatlım dediğin gibi rabbim verecek olduktan sonra sen anlamadan veriyor kendini çok dinleme aslında bunu yaparak kendimize de zarar vermiş oluyoruz eğer bebek yoksa bu sefer adetimizde gecikmeler oluyor buda dengemizi bozuyoro yüzden değişik şeylerle uğraş düşünme beklentinin paylaştığı yazıyı okudun mu gerçekten ibretlik onu oku belkim fikrin biraz değişir rahatlarsın belki
Rabbiö o durumlara getirmesin bizleri çok kötü bir durum mu iyi bir durummu bilmiyorum ama hayırlısını versin allah hepimizeçok sağol canım ya. beklentinin yazısını okudum tüylerim diken diken oldu valla:18:
normalde bende aglardım cncm ama bu son iki aydır alamıyorumm.ilk kez test yapmadan adet oldum garip ani o test sıkıntısı olmadn geçti bu ay aslında acelemiz yok daha 7. ayıma girdim 1 sene dolsun çatlama diyorum kendime.. ama sürekli hamile habrleri alıyorummm yada dogum ..canım sıkılıyor.. tüm herkese arkadaşlarım hariç yaz abebek düşünüyoruz dedik inş yaza kdr hamiş kalırımm yaaaaahepimiz hamiş olalım gerçekten gül gibi baarız bebeklerimize bukdr bekledik çok kıymetli olcak inş:)
valla bacım bizimkiler anormall miletin kocaları normal olan... ideal ilişki 1 gün ara ile olmalıdır zaten yani haftada 3-4 kez:) biz ise iki kez enfazla yapıyoruz...bebek içinn sıkı tutmak lazımmmm yoksa olmuyorrrr..benim kuzenimm evlendigi ilk sene günde 3 kez yapıyolarmışş.. zaten 2 kez üstüste dogum yaptııı okdr yapmaya normal hamile kalmasııı :) benim bu temuzda evlenen arkadaşım 2. ayında hamile kaldı düşük yaptı 3. ayında tekrar hamile kaldı.. hergün 1 kere kesin yapıyolarmış kimi zaman 2 kez oluyormuşş..eee hamile kaldııı oda.. bizim gibi haftada1-2 yapanda böle bebek yolu bekliyor:
fermicim bacım bnim batım 19 şubat oldu maleseeeeeeeeeeeeeef değiştirebilirmisin.[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]
isim[/TD]
[TD]
bat[/TD]
[TD]
dua günü[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[TD]6-8 ocak
[/TD]
[TD]12.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayşe
[/TD]
[TD]21 ocak
[/TD]
[TD]13.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AleyynA
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]14 ocak
[/TD]
[TD]14.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti (fatma)
[/TD]
[TD]15 ocak
[/TD]
[TD]15.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]vahsihatun (esra)
[/TD]
[TD]18 ocak
[/TD]
[TD]16.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]20 ocak
[/TD]
[TD]17.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duruca
[/TD]
[TD]21 ocak
[/TD]
[TD]21.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]famusay (ayşe)
[/TD]
[TD]23 ocak
[/TD]
[TD]18.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orkide2
[/TD]
[TD]23 ocak
[/TD]
[TD]18.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]27 ocak
[/TD]
[TD]19.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]azoo
[/TD]
[TD]28 ocak
[/TD]
[TD]20.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[TD]28 ocak
[/TD]
[TD]20.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]medne
[/TD]
[TD]30 ocak
[/TD]
[TD]21.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]conqueror
[/TD]
[TD]30 ocak
[/TD]
[TD]21.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ddeerryya
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]22.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SaskinAnne
[/TD]
[TD]2 şubat
[/TD]
[TD]23.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslisu
[/TD]
[TD]3 şubat
[/TD]
[TD]24.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55 (müjde)
[/TD]
[TD]3 şubat
[/TD]
[TD]24.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fermi (selda)
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]25.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]25.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Anatolya20 (pelin)
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]25.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NewArch
[/TD]
[TD]6 şubat
[/TD]
[TD]26.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]iden
[/TD]
[TD]7 şubat
[/TD]
[TD]27.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD]5-7 şubat
[/TD]
[TD]27.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]7 şubat
[/TD]
[TD]27.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD]8 şubat
[/TD]
[TD]28.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love (özlem)
[/TD]
[TD]11 şubat
[/TD]
[TD]29.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelinaksu
[/TD]
[TD]13 şubat
[/TD]
[TD]30.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orjinaz
[/TD]
[TD]15 şubat
[/TD]
[TD]31.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[TD]16 şubat
[/TD]
[TD]1 şubat
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]22 şubat
[/TD]
[TD]2 şubat
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 şubat
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]27 OCAK
[/TD]
[TD]20.01.2012
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Bugün SaskinAnne arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin. (amin)
Bacim 0,2 derece yükselmiş daha nolsunbiden yükselmesi şart deil kimisinde biden yükselip sabit kalıyor kimisi yavaş yavaş sürekli yükseliyor gayet iyi bence... Sen bugun de yap boş bırakma ok :) bu arada bu ay senden ben cok umutluyum ona gore:)
günaydın herkese,
son derece moralsizimi keyifsizim arkadaşlar... eşimle evliliğimizde cinsel yönden iyi gitmeyen noktolar var, eşimden kaynaklı, tıbbi problem vardı, ilaçla hormon tedavisiyle atlattık sanıyordum ama hep başa dönüyoruzbebek fikrimden de vazgeçtim ben. çok istiyorum anne olmayı, yaşım da ilerliyor zaten ama problemlerimizi çözmeden hamile kalırsam herşey daha kötü olucak sanki... günlerdir birlikte olmuyoruz aşığım seviyorum deli gibi ama yatak odası problemleri evliliğin tadını kaçırıyor gerçekten. üstelik benim elimden hiçbir şey gelmiyor. eşim kendini de yıpratıyor, daha biz yakınlaşmaya başladığımız anda aklı hep acaba e...ks..yon olucak mı olmayacak mı da... kendine baskı yaptığı için de problem yaşıyor. problem yaşadıkça da ilişkiye girmek istemiyor. ne cilveler, ne oyunlar, ne rahatlatmalar denediysem de olmadı...ilaç tedavisi görmesine rağmen psikolojik olarak rahatlamadı. artık ben de tükendim, 20 aydır evliyiz. bu sıkıntıyı aşmadıkça bendeki çabalama isteği de tükeniyor... bu koşullarda bebek ne kadar doğru olur bilemiyorum. eşime de söyledim ben vazgeçtim diye...
kesin kararımı verdikten sonra kendimi listeden çıkartırım. topiğe de gelmem heralde. fermi devam eder listeye...
canım 21. gün ovulasyon oldu 22. gün test yaptırdım ateşimde yükselmedi dahacanım peki 21. günün müydü dün? çünkü 21. gündeki değere bakıyorlar bu yorumu yapmak için.
prrogestron yüksek olmazsa yumurta çatlamamış demek değilmi
neden kimseden ses çıkmıyor :26:
canııımmmmm bennn geldim kısacık selam vereyim dedim
: 54:tatill keyifli gidiyor şükür özlem gideriyoruz her şey yolunda inş güzel haberler duyarım tatlişim çok çok öptüm balım görüşürüz tatlım benim
canım bilmiyorum 21. gün ovulasyonu olanlarda bu durumu belki farklı değerlendiriyorlardır belki. çünkü yeni çatladıysa progesteron hemen yükselmemiştir tabi.canım 21. gün ovulasyon oldu 22. gün test yaptırdım ateşimde yükselmedi daha
demekki ilk aylarda herkes öyle oluyor bende aglıyordum böyle senin gibi orta dönemlerde aglamamaya başladım 1yıl dolunca tekrar başladım anlıyorumki ilk aylarda sabırsızlıktan aglamışım şimide olmayacak diye neden olmuyo diye aglıyorum zaten milleti hiç sorma patır patır hamile kalıp doguruyorlar allah bagışlasın herkese bizede nasibetsin cidden ne zormuş bilseydim içmezdim o dogum kontrol haplarını 2 ay kullandım ama allah razı olsun onuda ablam sayesinde bıraktım yoksa en az 6 ay kullanacaktım deli gibi bence bizim bukadar geciksemesinin sebebi evliligin ilk günleinde korunmamız yöntem ne olursa olsun korunmayana allah 2 . ayında falan nasibediyor baştan biz istemedik şimdide allah vermiyor
canım arkadaşın hergün ilişkiylemi hamile kalmış hani sperm kalitesi için 1 gün ara vermek gerekiyo deniyor of ne uygulayacagımı şaşırdım vallahi biz nadiren ara veriyoruz genelde hergün ama bizimde evliliğimizdeki tek yakınlıgımız bu bunun dışında kavga dögüş hiç bi konuda mutlu ve memnun degilim sanırım benim olmama sebebide sürekli yaşadıgım gerginlik tartışmalr ve sinir krizleri
fermicim bacım bnim batım 19 şubat oldu maleseeeeeeeeeeeeeef değiştirebilirmisin.
minikgelin bende ateş tablosu istiyorum ama ne yaptıysam beceremedim yardım
sdtive canım hiçmi birlikte olamadınız 1.5yıllıkmı evlisiniz sizde eger hiç dgilde arada bir ilişki oluyorsa lütfen bu kadar üzülme sanki bizim hergün oluyorda ne oluyor hamile kalan tek gecede hamile kalıyor olmadımı olmuyor rabbim ol ddikten sonra bu arada benim babacıgım derdiki el harisi kel mahrum bir indan birşeye nekadar harisse okadar mahrum kalır sanırım hepimizin sorun bu ben bebe bebek diye deli oldukça allah vermiyor 16 ay oldu azmı allah bize sabır versin ve anne olmayı bşran önce nasibetsin bende çok üzülüyorum önümüzdeki ay 30 olucam yaş ilerliyor 23 de tanıştık 27 de nişanlandım 30 oldum daha bebek yok diyorum bukadar gecikecegini bilseydim evlenmeyi taa tanıştıgımda kabul eder ve asla korunmazdım:)
şükür kavuuşturanaaaaa
eşim sabah pc yi işe götürdü..
valla ne zormş kızlar yaa..
koskocamaaaaannn bi boşluk oldu bugün..
neler oldu bu gün ben hemen çabucak bi bakim geliom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?