Sabredenler Kulübü 2012 :)

çok sağol canım ya. beklentinin yazısını okudum tüylerim diken diken oldu valla:18:

demekki ilk aylarda herkes öyle oluyor bende aglıyordum böyle senin gibi orta dönemlerde aglamamaya başladım 1yıl dolunca tekrar başladım anlıyorumki ilk aylarda sabırsızlıktan aglamışım şimide olmayacak diye neden olmuyo diye aglıyorum zaten milleti hiç sorma patır patır hamile kalıp doguruyorlar allah bagışlasın herkese bizede nasibetsin cidden ne zormuş bilseydim içmezdim o dogum kontrol haplarını 2 ay kullandım ama allah razı olsun onuda ablam sayesinde bıraktım yoksa en az 6 ay kullanacaktım deli gibi bence bizim bukadar geciksemesinin sebebi evliligin ilk günleinde korunmamız yöntem ne olursa olsun korunmayana allah 2 . ayında falan nasibediyor baştan biz istemedik şimdide allah vermiyor

canım arkadaşın hergün ilişkiylemi hamile kalmış hani sperm kalitesi için 1 gün ara vermek gerekiyo deniyor of ne uygulayacagımı şaşırdım vallahi biz nadiren ara veriyoruz genelde hergün ama bizimde evliliğimizdeki tek yakınlıgımız bu bunun dışında kavga dögüş hiç bi konuda mutlu ve memnun degilim sanırım benim olmama sebebide sürekli yaşadıgım gerginlik tartışmalr ve sinir krizleri
fermicim bacım bnim batım 19 şubat oldu maleseeeeeeeeeeeeeef değiştirebilirmisin.

minikgelin bende ateş tablosu istiyorum ama ne yaptıysam beceremedim yardım

sdtive canım hiçmi birlikte olamadınız 1.5yıllıkmı evlisiniz sizde eger hiç dgilde arada bir ilişki oluyorsa lütfen bu kadar üzülme sanki bizim hergün oluyorda ne oluyor hamile kalan tek gecede hamile kalıyor olmadımı olmuyor rabbim ol ddikten sonra bu arada benim babacıgım derdiki el harisi kel mahrum bir indan birşeye nekadar harisse okadar mahrum kalır sanırım hepimizin sorun bu ben bebe bebek diye deli oldukça allah vermiyor 16 ay oldu azmı allah bize sabır versin ve anne olmayı bşran önce nasibetsin bende çok üzülüyorum önümüzdeki ay 30 olucam yaş ilerliyor 23 de tanıştık 27 de nişanlandım 30 oldum daha bebek yok diyorum bukadar gecikecegini bilseydim evlenmeyi taa tanıştıgımda kabul eder ve asla korunmazdım:)

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
bat
[/TD]
[TD]
dua günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[TD]6-8 ocak
[/TD]
[TD]12.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayşe
[/TD]
[TD]21 ocak
[/TD]
[TD]13.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AleyynA
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]14 ocak
[/TD]
[TD]14.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti (fatma)
[/TD]
[TD]15 ocak
[/TD]
[TD]15.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]vahsihatun (esra)
[/TD]
[TD]18 ocak
[/TD]
[TD]16.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duruca
[/TD]
[TD]21 ocak
[/TD]
[TD]21.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]famusay (ayşe)
[/TD]
[TD]23 ocak
[/TD]
[TD]18.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orkide2
[/TD]
[TD]23 ocak
[/TD]
[TD]18.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]27 ocak
[/TD]
[TD]19.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]azoo
[/TD]
[TD]28 ocak
[/TD]
[TD]20.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[TD]28 ocak
[/TD]
[TD]20.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]medne
[/TD]
[TD]30 ocak
[/TD]
[TD]21.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]conqueror
[/TD]
[TD]30 ocak
[/TD]
[TD]21.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ddeerryya
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]22.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SaskinAnne
[/TD]
[TD]2 şubat
[/TD]
[TD]23.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslisu
[/TD]
[TD]3 şubat
[/TD]
[TD]24.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55 (müjde)
[/TD]
[TD]3 şubat
[/TD]
[TD]24.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD]3 şubat
[/TD]
[TD]24.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fermi (selda)
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]25.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]25.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Anatolya20 (pelin)
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]25.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NewArch
[/TD]
[TD]6 şubat
[/TD]
[TD]26.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]iden
[/TD]
[TD]7 şubat
[/TD]
[TD]27.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD]5-7 şubat
[/TD]
[TD]27.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]7 şubat
[/TD]
[TD]27.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD]8 şubat
[/TD]
[TD]28.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love (özlem)
[/TD]
[TD]11 şubat
[/TD]
[TD]29.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelinaksu
[/TD]
[TD]13 şubat
[/TD]
[TD]30.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orjinaz
[/TD]
[TD]15 şubat
[/TD]
[TD]31.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[TD]16 şubat
[/TD]
[TD]1 şubat
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal[/TD]
[TD]19 şubat[/TD]
[TD]2 şubat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]22 şubat
[/TD]
[TD]3 şubat
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]4 şubat
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]27 OCAK
[/TD]
[TD]20.01.2012
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün neslisu, pdr55 (müjde), ay_she arkadaşlarımızın dua günü.

neslisu, pdr55 (müjde), ay_she
arkadaşlarımızın dua günü.

RABBİM SİZLERLE BERABER BİZLERE DE HAYIRLI SAĞLIKLI ELİ AYAĞI DÜZGÜN EVLATLAR VERSİN İNŞALLAHH

neden kimseden ses çıkmıyor :26:

canııımmmmm bennn geldim kısacık selam vereyim dedim
: 54: tatill keyifli gidiyor şükür özlem gideriyoruz her şey yolunda inş güzel haberler duyarım tatlişim çok çok öptüm balım görüşürüz tatlım benim

keyfini çıkart tatlım inşallah birbirimize güzel haberler veririizz ben de öptüm kuzuummm

kuzum nasılsın bugün kimi düşünsem yavaş yavaş giriyor topiğe nasılsın iyi misin görmüyorum uzun zamandır herşey yolundadır inşallah

cnm arkadaşımmmmm hergün yapmışlar ama evliligin ilk ayları oldugundan normal yanii bizde öleydik 1.5 sene gecince haftada 1-2 anca oluyor..
biz kondomla korunduk 1 sene... bana herkes ilaçla korunma demişti zaten hiç düşünmedim ilaçla korunmayı.. doktorlarda 1 bebek yapana kdr ilaçla korunmayın diyorlar zaten..benim kuzenim 17 yaşında evlendi 30 yaşında menepoza girdi dogum kontrol hapı yüzünden..kondomu dikatli kulanınca hamile kalmak çok zor bence..
ateş tablosununun ilk yapılışını bilmiyorum cnm bana arkadaşlar yardım etmişti.. ilk üyeligini yapabilirsen geri kalanını tabllo oluşturmayı falan ben yaparım:)

kıslar neyapıyosunuz bakim ben çok yoruldumm ev temizle ütü yap baya iş yaptım annemler gelcek perşembe günü 3-4 gün kalcaklar :) azcıkk sizlere bakıp uzancam çok yoruldum vala:)

şükür kavuuşturanaaaaa
eşim sabah pc yi işe götürdü..
valla ne zormş kızlar yaa..
koskocamaaaaannn bi boşluk oldu bugün..
neler oldu bu gün ben hemen çabucak bi bakim geliom

şükür kavuuşturanaaaaa
eşim sabah pc yi işe götürdü..
valla ne zormş kızlar yaa..
koskocamaaaaannn bi boşluk oldu bugün..
neler oldu bu gün ben hemen çabucak bi bakim geliom

pc siz internetsiz hayat düşünemiyorum yaf bagımlılık yapmış önceden ne yapıyomusuz valla bilmem:) 1 sene çalışmadım evdeydim resmen ikinci kocamdı:) hayat arkadaşımdı:):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…