Sabredenler Kulübü 2012 :)

kıslar neyapıyosunuz bakim ben çok yoruldumm ev temizle ütü yap baya iş yaptım annemler gelcek perşembe günü 3-4 gün kalcaklar :) azcıkk sizlere bakıp uzancam çok yoruldum vala:)

iyiyiz şeker senden naber nete pek giremiyorum bu aralar kafam dağılsın die geziyorum çokta iyi gelio :) kafam dağılınca unutuyorum herşeyi :)) ne güzel annenler geliyor :) güzel vakitler geçirirsiniz şimdi :) bende istanbula gidicem bir kaç gün sonra 20 gün kalıcam :)

bu arada bu gece enteresan rüya gördüm kızkardeşimin kadın doğum dr gitmişim kızkardeşimde yanımda dr. bakın sol yumurtalığımı elimle dokunca hissediyorum ve şişmiş bakın bakın görüyormusunuz ağrıyor dokununca diyorum dr yok yok rahat ol yumurtlucaksın ondan öle merak etme için rahat olsun diyor sonra bir anda dr. kendimi aynı yatakta grüyorum bana sarılıp beni öpüyor kızkardeşimde yan tarafında uyuyor görünce çıldırıyor surat asıp çıkıp gidiyor :S bu nasıl bir rüya yaa anlamadımmm yaaa TÖWBE TÖWBEE !

hayır olsun cnmmmm yazık bize nsl takıyoruz kafamıza rüyalarımızda garip artık çok yoruldum bende.. burayada normalde gelmiycemde kafam dagılsın diye ama sizleri çok sevdim sürekli bebekle ilgili konuşmuyoruz ondan çok düşünmüyorum:) bu hafta gelemem annemler gidince tekrar gelcem bende:)

Benim bat da 17 şubat eksik kalmayayım yine....

evet yaaa :)abuk subuk rüyalar görüyoruz walla .. Bende çok sevdim walla ama bir kaç akşamdır ev gezmelerine gidiyorum farklı konular konuşuyoruz muhabbetler herşeyi unutuyorum çok iyi gelioo cnm yaa :) annenlerinde gelmesi çok iyi olucak kafan ii ce dağılıcakk :)

selam bayanlar bu ay hamile kalmayı planlayanlardan biri de benim..benim SAT 2 ocaktı. adetim bittikten sonra düzenli ilişkiye giriyoruz. geçen hafta hamile kalma olasılığım en yüksek haftaydı. döllenme gerçekleşmişse acaba bu hafta erken gebelik belirtilerini yaşar mıyım? sonucu tam öğrenmek için ne kadar beklemem gerekiyor? biliyorum bir sonraki adet dönemi en belirleyicisi ama insan acayip meraklı ve sabırsız oluyor haliyle psikolojik mi bilmiyorum ama inanılmaz iştahım var ve ani duygusal değişimler yaşadığımı farkettim, hatta bu sabah eşim bile bende bir haller olduğunu söyledi.göğüslerimde şişlik hissediyorum ama hassaslık ya da ağrı yok, o mide bulantıları ya da sık tuvalete çıkma isteği , baş dönmeleri falan yok tabi..kendimi hiç bu kadar sabırsız hissetmemiştim..
bu arada benim de BAT yaklaşık 1-2 şubat

beklenti test sonucunu almışsın..
normal çıkmış herşey çok sevindim
Rabbim hakkında ne hayırlı ise onu versin..
bende birazdan iğnemi yapıcam..
yarında kontrolüm var bildiğiniz gibi
bide bağırsaklarımı bozması için ilaç içtim..
bağırsaklarımı temizleyip gidiyorum doktora..
kabbızlık problemi var bende.. eğer ölece gidersem hiçbişe görünmüyo..
o yüzden böle bi yönetm buldu doktorum..
böle işte heyecan ve sabırsızlıkla yarını bekliyorum..
gelişmeleri haber ederim..

canım ilk 2 hafta belli olmuyor 4. Haftadan sonra belli oluo bazı belirtiler hatta bazen hiç birşeyde anlamayabiliyoruzz herkezde farklı olabiliyor.. Ama kızkardeşim 2 doğum yaptı 2. Sindede insanın içi bir tuhaf oluyormuş bir heycan oluyormuşş evde bazen bağıra bağıra şarkılar söylüyormuş :d
adeti geçikince anlıyordu hamile kaldığını test yapıyordu pozitif çıkıyordu adetinden önce bişiler belirtiler yaşamıyordu ama göğüslerde doygunluk hissi sadece oluyor 4 haftalık olduktan sonra zaten yavaş yavaş belirtiler çıkıo idrarda koku kasıkta batmalar şişkinlik sık idrar mide bulantıları baş ağrıları dönmeler döllenemden 2 hafta sonra halsizlik yorgunluk oluyor birtek birde göğüslerde doygunluk hissi cnm
inş hamiş kalırsın kalmazsanda üzülme allah bilir ne zaman geliceğini

tşk ederim cnm...gerçekten bunu sabredip beklemeye calışmak cok farklı bir duyguymuş..:) 4.hafta dediğin döllenmeden itibaren değil mi cnm? cünkü bazı hesaplar son adetin ilk gününden itibaren yapılıyor ya ondan sordum. tecrübesizlik böyle bir şey işte

bu ay tek yapcagım şey 1 gün arayla ilişki olcak onun haricinde bşy düşünmek istemiyorum çok yorgun hisediyorum bu ara kendimi.. sürekli yatıp uyanmamak istiyorum.. normalde neşeliyimdir işyerimdekiler bile noldu bi sorun yok deilmi diyip soruyorlar çünkü masama oturuyorum eve gelcegim sırada kalkıyorum o sıra konuşmuyorum ..boşluk dedikleri şey tamda böle olmalı:)aslında hiç kk ya gelmesem diyroumda yapamıyorum düşünmeyince cidden zaman daha iyi geciyo:)

selam kızlarr benim sol yumurtalığım çok ağrıyor belimde öyle...
adet olcakmışım gibi aynı yaaa..

cnm bize göre adetimiz geçince biz 2 haftalık olduğunu düşünüyoruz yumurtlama gününden itibaren hesaplıyoruz ama dr. Son adetin ilk günü hesaplıyorlar bize göre 2 haftalıkken çıkıo belirtiler ortaya oda adete bir iiki yada 3 5 gün kala çıkabiliyor halsizlik yorgunluk ve göğüslerde duygunluk hissi ile cnm :)

yok öle deme bebiştir inş o..
hamilelik belirtileirnle aynımı cnmm..inşşş bu sefer rabbim kucagına almayı nasip eder cnm bnm

canım daha yumurtla zamanlarında sayılırım 15. günüm..
gece halvet etcem her ihtimale günaşırı devam ediyorum anlayacağın.
bilmiyorum bu aya ne olacak...

evet cnm anladım ... peki sende durumlar nasıl şuanda

selam kızlarr benim sol yumurtalığım çok ağrıyor belimde öyle...
Adet olcakmışım gibi aynı yaaa..

tatlımm benimde adetime 2 hafta var ben 35 günde bir adet oluyorum ve 3 gün önce eşimle gezerken belim kasıklarım sol taraf özellikle adet olucakmışım gibi ağırdı ay dedim adetime daha çok var yaaa die şaşırdım meğersem yumurtlama belirtisiymiş yumurtlama belirtiler 1 hafta kadar sürebiiliyormuşş benim o adet olucakmışım gibi belirti şuanda yok ama sol kasıkta kramplar varr cnmm

canım daha yumurtla zamanlarında sayılırım 15. günüm..
gece halvet etcem her ihtimale günaşırı devam ediyorum anlayacağın.
bilmiyorum bu aya ne olacak...

bende 12-13-14-15-16-17 da hergün yapmayı planlıyorum eşim oyunbozanlık yapmassa:)onun haricinde 1 gün arayla yapcaz.. çok azimliyim bu ay çok:)
inşş bebişin konmuştur göbegine baacımm bak hamile kalıyorsun spermlerdede sorun yok eninde sonunda gelcek melegin:)

sanırım öyleee...
bu gece kocişin yanına gitmek lazım o zamaan :))))))))
günaşırı devam ediyorum ben halvete.
12. gün olmuştu. 13 . gün akıntıyı görünce yine oldu.
bugünde olsun bari...

evet cnm anladım ... Peki sende durumlar nasıl şuanda

cnm biz 2 aydır korunmayı bıraktık geride bıraktığımız 2 ay boyunca hamiş kalamadım 2 sene kadar korunduk çünkü 2 aydır istiyoruz bu 3. Ay denememiz oluyor yanlız geçen ayla bu ay tek fark yumurtlama belirtileri hissediyorum bu ayda adetimden 2 hafta önce resmen adet olucakmışım gibi kasık bel ağrıları yaşadım bir gün sürdü birde kaç gündür göğüslerim kaşınıo artık kıyafetleden mi başka bir sebep mi bilemiyorum ara ara kaşınıo birde bir kaç gündür sol kasıkta damar seyirmeleri var :s ama damar seyirmeleri hamişliğin 3 aylarında ortaya çıkıo bilemiyorum yanlız yeni doğum yapan bir arkadaşım gecen ay sol kasıkta ağrılar olunca bana sol kasığın üstüne yan tarafına doğru uzan bakalım pıt pıt atmalar olucakmı dedi adetimede daha vardı biliyordu denedim yok dedim hım.. Ben öle anladım dedi bende yok o zaman hamiş değilim dedim galiba cnm dedi ama bu ay o pıt pıtları duyuyorum bilemiyorum artık acaba psikolojik olarakmı yaşıyorum bilemedim acaba mı diyip durdum resmen :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…