- Konu Sahibi minikgelin
-
aslında herzaman eline bişeyler değiyor tabiki öyle sonsuz bir boşluk yok
ama o top gibi olan şeyin artık olmadığını yada çok daha yukarda olduğunu zor değdiğinizi farkediyosunuz.
ben bir kaç ay reglime yakın baktım hep gelirdi parmağıma artık anlamaz oldum saçma bişey bu dedim, bu nasıl yok olur ki diye düşündüm.
ama hamileyken bakınca baya bir aradım o topuçok çok yukarı çıkmıştı, yok oldu desem yeridir
haahhaaahaaabalsında canom yaaa utansın kız biz bulduk rabbim topsuz günler nasip etsin inş :111:
offf benm cnm cok tatlı ya Allah sizi kahretmesin sizden gaz aldım gidip bakım dedimde tırnağım bile girmedı o derece yanı siz nerdeyse kurcalanız yeter bırakın artık:
aha bi iş daha çıktı bize şimdi parmaklarımız duracak şeyde töbe töbe estağfurullah
amin inşallah bacum sen artık top ararsın alıştın nasılsa ya bişey merak ettm off utanıyom:26::26: ama yazıcam bananeeee halvette o top ne oluyor
bazı insanları bu tarz şeyler saçma geliyor, aslında gerçekten eskiden ebeler bu yöntemle anlarlarmış.
bir de yıllarca bebek için uğraşınca insan artık her duyduğunu yapmaya başlıyor
aynen tatlım ya ne sacması evet bana bundan 7 ay önce deseydın sacmaydı belkı ama uğraşan bilir daha ne saçma seyler yaptığımızı
herzaman yapın demediimmm
ben de sadece merak edip yapmıştım nasıl bir şey olduğunu paylaşmak istedim
amin inşallah bacum sen artık top ararsın alıştın nasılsa ya bişey merak ettm off utanıyom:26::26: ama yazıcam bananeeee halvette o top ne oluyor
orda duruyoda elbet bunu kocişlere bi sormak lazımhem sen parmakla yapamadın yaaa bu vazifeyi kocişine ver o zaman o dikkat etsin top varmı yokmu die :26:
hahahaha bacum adama gelde topu anlat
yok bacım sen dedin die yapmıcazki biz zaten bunu öğrendik yaaa allaaahh kim tutar bizi artık :111: şaka bi yana ben ölesine bi baktım bunu yapmak zararlıda olabilir bence yapmamak lazım...
aynen tatlım ya ne sacması evet bana bundan 7 ay önce deseydın sacmaydı belkı ama uğraşan bilir daha ne saçma seyler yaptığımızı
bencede oda geldı aklıma elimi dezenfekte ettımde yapamadım o ayrı da mıkrop falan kapar Allah muhafaza baktınız gördunuz yiiterrrr
bebeğim dun yazını okudum bende ovulasyon yapmıştım ve 2 cizgi bayağı koyuydu ama yok bugun teste cıkmadı eee sende kan testı yaptırmadın mı cnm
olurmu olur korksada hakkıdır yani
4bencede oda geldı aklıma elimi dezenfekte ettımde yapamadım o ayrı da mıkrop falan kapar Allah muhafaza baktınız gördunuz yiiterrrr
canım bugün kan testi yaptırdım ama ne gatif çıktı...
birkaç saat önce yine ovulasyon testiyle bakayım dedim ve ikinci çizgi yine çıktı...
internette yapılmış yazılara yorumlara baktım bu şekilde gebeliğini öğrenen çok insan var....
kırmızıları görmeden umudumu yitirmemeye çalışıyorum...
valla maalesef öyle canım, ama şunu da söyliyim eğer yaptıysanız ya da yapmaya niyetiniz varsa karbonhidrat ya da çamasırsuyu testlerini boşuna yapmayın ve inanmayın
ben herşeyi test edip onayladım
çamaşır suyunu yapmıştım ben ilk ay köpürdü nasıl sevdnm sonra annemde yaptı onunda köpürdü dedim anne hem torun hem bebğin geliyo:D: tabı annem menopoza girmişti anladım o hıkaye
canım bugün kan testi yaptırdım ama ne gatif çıktı...
birkaç saat önce yine ovulasyon testiyle bakayım dedim ve ikinci çizgi yine çıktı...
internette yapılmış yazılara yorumlara baktım bu şekilde gebeliğini öğrenen çok insan var....
kırmızıları görmeden umudumu yitirmemeye çalışıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?