Sabredenler Kulübü 2012 :)

aha bi iş daha çıktı bize şimdi parmaklarımız duracak şeyde töbe töbe estağfurullah

amin inşallah bacum sen artık top ararsın alıştın nasılsa ya bişey merak ettm off utanıyom:26::26: ama yazıcam banane eee halvette o top ne oluyor

orda duruyoda elbet bunu kocişlere bi sormak lazım hem sen parmakla yapamadın yaaa bu vazifeyi kocişine ver o zaman o dikkat etsin top varmı yokmu die :26:

herzaman yapın demediimmm
ben de sadece merak edip yapmıştım nasıl bir şey olduğunu paylaşmak istedim

yok bacım sen dedin die yapmıcazki biz zaten bunu öğrendik yaaa allaaahh kim tutar bizi artık :111: şaka bi yana ben ölesine bi baktım bunu yapmak zararlıda olabilir bence yapmamak lazım...

yok bacım sen dedin die yapmıcazki biz zaten bunu öğrendik yaaa allaaahh kim tutar bizi artık :111: şaka bi yana ben ölesine bi baktım bunu yapmak zararlıda olabilir bence yapmamak lazım...

bencede oda geldı aklıma elimi dezenfekte ettımde yapamadım o ayrı da mıkrop falan kapar Allah muhafaza baktınız gördunuz yiiterrrr

aynen tatlım ya ne sacması evet bana bundan 7 ay önce deseydın sacmaydı belkı ama uğraşan bilir daha ne saçma seyler yaptığımızı

valla maalesef öyle canım, ama şunu da söyliyim eğer yaptıysanız ya da yapmaya niyetiniz varsa karbonat ya da çamasırsuyu testlerini boşuna yapmayın ve inanmayın

ben herşeyi test edip onayladım

Son düzenleme:
bebeğim dun yazını okudum bende ovulasyon yapmıştım ve 2 cizgi bayağı koyuydu ama yok bugun teste cıkmadı eee sende kan testı yaptırmadın mı cnm

canım bugün kan testi yaptırdım ama ne gatif çıktı...
birkaç saat önce yine ovulasyon testiyle bakayım dedim ve ikinci çizgi yine çıktı...
internette yapılmış yazılara yorumlara baktım bu şekilde gebeliğini öğrenen çok insan var....
kırmızıları görmeden umudumu yitirmemeye çalışıyorum...

canım inş hamişsindir ama kanda çıkmadıysa ovulasyona hiiç güvenme derim :26:

valla maalesef öyle canım, ama şunu da söyliyim eğer yaptıysanız ya da yapmaya niyetiniz varsa karbonhidrat ya da çamasırsuyu testlerini boşuna yapmayın ve inanmayın

ben herşeyi test edip onayladım

çamaşır suyunu yapmıştım ben ilk ay köpürdü nasıl sevdnm sonra annemde yaptı onunda köpürdü dedim anne hem torun hem bebğin geliyo:D: tabı annem menopoza girmişti anladım o hıkaye

çamaşır suyunu yapmıştım ben ilk ay köpürdü nasıl sevdnm sonra annemde yaptı onunda köpürdü dedim anne hem torun hem bebğin geliyo:D: tabı annem menopoza girmişti anladım o hıkaye

karbonat çamaşırsuyu falan ilk defa duyuom valla ne tuhaf işler

ya bebeğim seni üzmek istemem ama bende o yazıları okudum daha sonra kan testlerinde gebe olduğu garantılenıyor yanı gebelık testı gibi kullanmışlar ama kan en garantı tatlım off bunu yazmak zor oldu ama guvenme ovulasyon testıne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…