- Konu Sahibi minikgelin
-
merhaba bebeğim hoşgeldinnnnnnn :)hayirli olsun yeni topic minikgelin
burasi hep tanidiklarmis simdi gordum
herkese merhaba
azıcık kalmış kızz :)az kaldı canım 5 ocak
canım geçen ay bu akıntım varken hamilelerin daha bol olduğu bi topikte sormuştum hamileyken kesin olan bi akıntıdır demişti arkadaşlar hatta hala aynı şekilde akıntısı olanlar vardı valla bende ordan duydumla hamilelik belirtisidir demiştim... piskolojik olabilir doğrudur ama henüz o aşamada değilim yumurtlamam biteli çok olmamıştır kendimi beklemiyorum yani acaba hamilemiyim die zaten karar almışım artık belirti aramak yok çünkü bu beni çok yıpratıyo...
burada kardeş olduk değil mi?aynı anne babadan doğmayan kardeşleriz biz.benim öz kardeşlerim bile sizin kadar dua etmiyordur bana eminim.hepinizi ayrı ayrı seviyorum,dualarınıza içten amin diyorum.
minkgelinim hamdolsun Allah'a canım dermansız dert değildir inşallah bize verdiği.sabır bu derdin dermanı bence dua da ağrı kesicisi:))ben dua edince rahatlıyorum hepinize ediyoerum dua hepinize.Raabim en yakın zamanda kucaklarımıza akllı bebeklerimizi verecek
​gidiyorum ben cevap verende yok zati
nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz psikolojim bozuk zaten delüyüm delüüüü
ayşeeeee canım hoşgeldin kızzzz kiviyi aldım deniycem bakalım ama şu an bile ateşim 37,5
​gidiyorum ben cevap verende yok zati
istersen bi araştır sen benim bildiğim mantar...
hatta doktora gittiğim zaman doktorun sorduğu ilk soru...
sür kesiği gibi akıntımın olup olmadığını sormasıydı....
:26:
canım dur bakalım sabahki ateşin ne dicek bize..
şimdi ölçtüğün ateşi dikkate alma..
inşallah bebişin geliodur
kuzum sen cayır cayır yanıyorsunnnnnnnnnnnnn:)
nedemek cnm aramıza kabul etmek olurmu şeref duyarız sen gel sohbet ederiz görüşrüs yine:)
anam dur nereye hamilesin sen baksana sitem edip gidiyorsun duygusallaşırmış hamile olanlar :):):):):) gitme gitme:)
artık ya gribim diyorum ya hamileyim çünkü ateşim sabah düşükken gecede düşük oluyordu. anam okadar ateşliyim ama herif evde dğil :)))) ya valla başım ağrıyor ağzım kuruyor sürekli su sürekli wc :))))) işte yeni belirtiler heheheheuyyyyyyyyyyy ayşen yesin seni daaaaaa:))))kız ye y eşu kiviyi artık anaaaaaaaaam:)))delüüüüüüü yerim senin yükselen ateşini,ateşli karıııııııııı:))
herhangi bişey hissediyormusun canım..bide kaçıncı ayın??
aşk olsuuuuuuuuuuuuuuun ne yabancısı eğer sen de anne olmak istiyorsan demek ki yabancı değilsin gel canım gel burada bizimle kafayı ye:)))))))
canım yaa tedirgin oldum şimdi bak o zman o arkadaşlar öle dedi die üstünde durmadım yarın doktora gidim bari aslında şu an öle bi akıntım yok o zmanki gibi şimdi çok az beyaz bi akıntı var ama çamaşırıma bile değmiyo ama ihmal etmim bari :26:
sana kötü örnek olmak istemeyiz tatlım ama burada gördüğün herkes manyak azıcık ben görürsün bu ay sonunda nasıl hamilelik belirtileri yazıyoruz burayaİstemem mii çok istiyom hemideeTamam bacım
işin garibi canım hiç bir şey hissetmiyorum her ay hayali belirtilerim olurdu lakin şimdi onlar da yok
peki sen canım durumlar nasıl destek olalım birbirimize :13: canııımm
hamile kalmakk istiyorummmmmm artık
off offfffff
tedirgin olma rahat ol ama dediğim gibi netten bi araştır doktoru da ihmal etmee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?