Sabredenler Kulübü 2012 :)

hatırladım hatırladım şimdiii...ama annenle ilgilenebilecek birileri vardı, öyle demiştin...sen eşinin yanında ol, eşim biraz toparlanınca gidersin annene..

evet allaha şükürki annemin yanında kalabilecek kişiler var teyzemler sonuçta onlarda kardeşleri ben bakmak isterdim elbette ama işte hayırlısı olsun ikisininde ameliyatı iyi geçer inş öyle yapcam mecbur eşimi bırakıpta gidemem benden başkasını istemiyor yanında zaten... ameliyatı zor değil ama psikolojik olarak zor bi durumda oda

selam kızlar;
size bişey danışcam..ya ben kendimi psikolojik olarak ii hissetmiyorum hep ya bende bi sıkıntı varsa ya hormonlarım dengesizse,ya eşimin spermleri sağlıklı değilse(özellikle de bu) çok kafama takılıyo..denemede 4.ayım bi kadın doğumcum var..ama biraz uzakta,ben bana en yakın hastaneye gitsem doktorum eşimden spermiogram,benden de hormon testleri (bu hormon testlerini de bi kağıda yazsam) istedi desem yaparlar mı acaba:26: bide milföy hamurundan ıspanaklı börek olur mu? ıspanaklı böreğin iç harcı nasıl yapılır?

koptum ya Allah iyiliğini versin, sperm falan derken birden milföye ıspanağa nasıl geçtik
şimdi eğer maddi imkanınız varsa zaten özel hastanede ya da laboratuvarda spermiogram yaptırabilirsiniz. sadece sperm sayımı 20-30 lira birşey. morfoloji de bakılacaksa o zaman 70-80e çıkıyor. benim eşim de kendi çok takılıyordu bu konuya, cuma günü özel bir doktordan randevu aldı, bu sabah da gerekli testler için bir laboratuvara gitti, yeni yaptırdı yani, fiyatlar bu civardaydı, ankarada, ünlü bir lab.
ama devlet hastanesindeki doktor senin talebinle bu testleri ister mi inan bilmiyorum tatlım..bazen doktorlar gıcık olabiliyor..

inşallah iyi gecer canım yaa...dualrımız seninle

yaparlar canım ama ufak bi yalan atman gerekebilir sende biliyosundur sanırım genelde 1seneden önce yapmıyolar bu testleri eğer sen dersenki 4. ayımdayım birazdaha bekle diyebilirler

milföyden ıspanaklı börek ollur canım ben yapıyorum milföyleri merdaneyle açıyorum biraz içinide şu şekilde hazırlıyorum:1 adet ince kıyılmış soğanı tavada biraz kızarmış yağa atıyorum soğanın rengi döndükten sonra biraz pul biber biraz salça ekliyorum daha sonra doğranmış ıspanakları koyuyorum tavaya biraz tuz biraz su ekledikten sonra bi güsel karıştırıyoum ağzını kapatıp suyunu çekene kadar pişiriyorum soğuduktan sonra istediğin şekilde hazırlayabilirsin milföylü böreğini afiyet olsun

slm kızlar nasılsınız benım bat yaklaştı cok rahatım ya buay ne kafamdan gittimiyor tuttumu acaba diye

egemen hiç güleceğim yoktu cnm bir konudan başka konuya nasıl bu kdr güzel gecılır

amin bacım inş

ay bi de böreğine cevap vereyim...ıpanaklı börek olur tabi neden olmasın...ben genelde ıspanakları yıkayıp doğradıktan sonra, sıvıyağda, genelde zeytin yağı, azıcık soğanla kavuruyorum, tat versin diye kaşığın ucuyla salça ekliyorum, zaten ıspanak hemen kavruluyor... ocaktan alınca da tuz ve karabiber ekliyorum, çok yakışıyor karabiber...ooohh afiyet olsun :)
benim de haftasonundan ıspanağım kalmıştı aslında, paketli almıştım, temizlenmiş, yarısını kullanmıştım, acaba hala yaşıyor mudur ya

nasıl tarifim bacım hehe he

canım yakındaki hastanede özel,ben doktora değilde direk hastanenin kan verilecek yerine gitsem yada vizeye danışmaya falan başka hastaneden doktorum spermiogram istedi desem öle olur mu elimde kağıt falan olmadan gitsem:26: hakkaten direk ıspanaklı böreğe geçmişim,aynı zamanda ders çalışıyorum da şuan farkında bile değilim eee peki ıspanaklı börek milföy hamurundan olur mu?

slm kızlar nasılsınız benım bat yaklaştı cok rahatım ya buay ne kafamdan gittimiyor tuttumu acaba diye

egemen hiç güleceğim yoktu cnm bir konudan başka konuya nasıl bu kdr güzel gecılır

senle aynı durumdayız desene ama kırmızılarla ilgili ama ben gerçekten takmadım bu ay durumum vahim

Kızlar merhaba bende arada ancak kadınlar kulubune giriyorum size bişey soracam gebe kalmak için belini çektiren kasığına vb. şeyler yapan aranızda varmı

ayy çok teşekkür ederim tarif pratikmiş hehe onun sayenizde biliyorum 1 sene olmadan yapmıyolarmış,zaten bu konuda ne öğrendiysem hep burdan öğrendim allah razı olsun hepinizden

gunaydın kızlar sema benım arkadasım belını cektırıp yakı yapıstırmıstı sonrakı ay hamıle kalmıstı ama ben ınanmıyorum tabı boyle seyleree

Son düzenleme:

bence bi kağıda yaz ama ufak not kağıtları olurya git lab deki ben tabi sen değil eşin yani sprm tahlili yaptırmak istiyorum diye sadece onun içinse biz geçen 35tlye yaptırdık ay bende iyiyce saçmalamaya başladım ya kafam yerinde dğil ya delümüyüm ben

yaşar kız bişey olmaz akşama yapayım bari sağol

senle aynı durumdayız desene ama kırmızılarla ilgili ama ben gerçekten takmadım bu ay durumum vahim

ben de sizlerle aynı durumdayım he he bende kırmızıları rahatlıkla bekliyorum geleceğinden eminim çünkü 2 seneye yakındır çocuk istiyoruz hiç bu kadar rahat beklememiştim batı.demekki insanın umudu olmayınca rahata veriyo kendini böyle...

huniye bağladın gene gız tamam öle yapayım bakalım ne dicekler,bide spermiogram ne demek,morfoloji ne demek:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…