Sabredenler Kulübü 2012 :)

ya canım özel hastanenin yapması lazım aslında...sen bir sor

kız aslında gelmeseler skntı yapmak lazım biz gelmeden daha başlıyoruz skntıya aman boşver kırmızılar geliyor hoba disko disko:118::118::118::118:

senle aynı durumdayız desene ama kırmızılarla ilgili ama ben gerçekten takmadım bu ay durumum vahim

10.ayım bu ay düşünüyosun ya ne olcak ne bitcek olcakmı olmıcakmı diye ama bugun itibariyle rejıme başladım hoptan 8 kılo aldım onu verim bari ondan sonrası Allah buyuktur

3 sene oldu, hiçbir sorun yok 4 aşılama negatif artık tüp bebeğe yönlendirdiler

ben sogan suyu ıctımm bıtırdım sonrakı ayda kaplıcaya gıttım sonrakı aydaa hamıle oldugumu ogrendımm arkadasımmm kaplıcaya gıdıp hamıle kalan cok kısı duydum

huniye bağladın gene gız tamam öle yapayım bakalım ne dicekler,bide spermiogram ne demek,morfoloji ne demek:26:

bebeiş valla morfoloji spermin yapısında bi sorun varmı yokmu o canım spermiyogram testinde detaylı yazıyor zaten hepsi özelde yaptırınca detaylı yapılıyor

10.ayım bu ay düşünüyosun ya ne olcak ne bitcek olcakmı olmıcakmı diye ama bugun itibariyle rejıme başladım hoptan 8 kılo aldım onu verim bari ondan sonrası Allah buyuktur

ah onu bir de ben yapabilsem sinhusum yaaa...takıldım 61 kiloya, veremiyorum da...günler uzasın da yürüyüşe gidiyim diye bekliyorum

tamam canım gidip bi şansımızı deneyelim bakalım 3 gün öncesinde ilişki olmucaktı sanırım dimi?

evet tatlım 3-5 gün arası ideal. 3 gün iyi bence

inş eşinin sonuçları iyi çıkar benim kociş tam 1 yıl oldu ameliyat olalı ama bişi diyimmi benim kociş ameliyat olmadan ben hamiş kalmıştım kan pıhtılaşmasından düşük yaptım ve bu şekildeeşi varikosal olup hamiş kalıp bebeğini sağlıkla kucağına alan bi arkadaşım daha var ama yinede eşeğimizi sağlama alalaım dedik eşim çift taraflı varikosal ameliyatı oldu beslenmeyle çoook alakalı erkek faktörü cevizi fındıkı bademi bol yedir pekmezi. muzlu cevizli polenli ballı süt yapardım ben mikserde çek hepsibi tarçınıda koy içine ohhh eşimle içerdik her akşam tahlil sonuçları 3 e katlamıştı doktorum baktı eşimin sonucu süper dediki eşin topu bize atmış artık sen yumurtlarsan golü atarız dedi ama hala atamadık.....

iyi canım bende rejime başladım ama olay sıfır he he güsel bi diyetisyen bulmama lazım benim,kız bu ay ben ameliyatları düşünüyorum bebiş düşünmeyegelince olmıcağı kesin bişey bu ay ondan durumum vahim,inş gider fazlaların gelir bebişin

kız aslında gelmeseler skntı yapmak lazım biz gelmeden daha başlıyoruz skntıya aman boşver kırmızılar geliyor hoba disko disko:118::118::118::118:

buarada batımız aynı senınle cnm desene o gun diskoda beraberiz benımde o gun tanışma yıldönumu artık ogun ağlarım akşam hep

aaa kaplıcamı hiç duymamıştım neye iyi geliyormuş biliyormusun

canımm bende tesaduf gıttımm kaplıcaya kayınvalıdemmm rahatt yarım st bır sıcak suyaaa soktu beniii rahim hastalıklarına akıntıya tuplere felan ıyı geldıgını bılıyorumm bır akrabamızdaa kaplıca sayesınde hamıle kaldııı bırdeee ben bunu yenı ogrendımm ılıskıye gırmedenn yarım st sıcak suya oturcakmıssınn o zaman spermler dahaa cabukk hızlanıyormus

bir bakıp çıkayım dedim, herkese iy günler!
bakıyorum herkes bebek fikrini birakti kilo verme derdinde ben de dahil! ben de en kısa sürede bir yeme-spor programı yapıp başlayacağım. ya bu arada benim adet de bir turlu olmuyor. dun bekliyordum bugun de henuz bir sey yok. acaba verdikleri antibiyotik de geciktirmiş olabilir mi?

senin horman testlerini sağlık ocağın yapabilir bende geçen haftalarda yaptırdım lh fsh e2 t... vs hepsini rica ettim aile hekimine yaptı ama ilk yaptırdığı spermogramı gidip özel labda yaptırdık 25 tl verip.... eşin devlet hast. gidip kasıklarımda apğrı var ilişki sırasında ve sonrasında ağrım oluyo derse herhangi bi doktora hemen test ve film ister zaten ki filmde hemen çıkıyo bi aksilik varsa biz öyle yapmıştık inandırı olsun diye çünki ayda 1 kez yaptırdık bu testi arada devlete ödettik heheh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…