- Konu Sahibi minikgelin
-
- #15.821
ama böyle şeyler çok oluyormuş çok duydum...
canım yakındaki hastanede özel,ben doktora değilde direk hastanenin kan verilecek yerine gitsem yada vizeye danışmaya falan başka hastaneden doktorum spermiogram istedi desem öle olur mu elimde kağıt falan olmadan gitsem:26: hakkaten direk ıspanaklı böreğe geçmişim,aynı zamanda ders çalışıyorum da şuan farkında bile değilimeee peki ıspanaklı börek milföy hamurundan olur mu?
kac senedır bebegın olmuyor
ben de sizlerle aynı durumdayım he hebende kırmızıları rahatlıkla bekliyorum geleceğinden eminim çünkü 2 seneye yakındır çocuk istiyoruz hiç bu kadar rahat beklememiştim batı.demekki insanın umudu olmayınca rahata veriyo kendini böyle...
senle aynı durumdayız desene ama kırmızılarla ilgili ama ben gerçekten takmadım bu ay durumum vahim
ya canım özel hastanenin yapması lazım aslında...sen bir sor
3 sene oldu, hiçbir sorun yok 4 aşılama negatif artık tüp bebeğe yönlendirdiler
huniye bağladın gene gıztamam öle yapayım bakalım ne dicekler,bide spermiogram ne demek,morfoloji ne demek:26:
ben sogan suyu ıctımm bıtırdım sonrakı ayda kaplıcaya gıttım sonrakı aydaa hamıle oldugumu ogrendımm arkadasımmm kaplıcaya gıdıp hamıle kalan cok kısı duydum
10.ayım bu ay düşünüyosun ya ne olcak ne bitcek olcakmı olmıcakmı diye ama bugun itibariyle rejıme başladım hoptan 8 kılo aldım onu verim bari ondan sonrası Allah buyuktur
tamam canım gidip bi şansımızı deneyelim bakalım 3 gün öncesinde ilişki olmucaktı sanırım dimi?
canım devlet memuruyum ben...bizim bilgisayarlarda bazı siteler zaten yasakne yapıyım buralara da takılmazsam sıkıntımı anlatmazsam paylaşabileceğim kimse olmuyor. bir yandan işimi yapıyorum bir yandan okuyorum. eşim sabah test yaptırdı, hem spremiogram hem de kan tahlili hormonlar için, internetten devamlı sonucu takip ediyorum ama daha çıkmadı...herhalde 6 gibi çıkar
10.ayım bu ay düşünüyosun ya ne olcak ne bitcek olcakmı olmıcakmı diye ama bugun itibariyle rejıme başladım hoptan 8 kılo aldım onu verim bari ondan sonrası Allah buyuktur
kız aslında gelmeseler skntı yapmak lazım biz gelmeden daha başlıyoruz skntıya aman boşver kırmızılar geliyor hoba disko disko:118::118::118::118:
kız aslında gelmeseler skntı yapmak lazım biz gelmeden daha başlıyoruz skntıya aman boşver kırmızılar geliyor hoba disko disko:118::118::118::118:
aaa kaplıcamı hiç duymamıştım neye iyi geliyormuş biliyormusun
sinemcim hunileri taktıkyakında bizi bu topikten şutlayacakar huni takanlar topiği var mı
selam kızlar;
size bişey danışcam..ya ben kendimi psikolojik olarak ii hissetmiyorum hep ya bende bi sıkıntı varsa ya hormonlarım dengesizse,ya eşimin spermleri sağlıklı değilse(özellikle de bu) çok kafama takılıyo..denemede 4.ayım bi kadın doğumcum var..ama biraz uzakta,ben bana en yakın hastaneye gitsem doktorum eşimden spermiogram,benden de hormon testleri (bu hormon testlerini de bi kağıda yazsam) istedi desem yaparlar mı acaba:26: bide milföy hamurundan ıspanaklı börek olur mu? ıspanaklı böreğin iç harcı nasıl yapılır?
ah onu bir de ben yapabilsem sinhusum yaaa...takıldım 61 kiloya, veremiyorum da...günler uzasın da yürüyüşe gidiyim diye bekliyorum
kızz sus ben 61 olsam mankenlık teklifi gelir bana61 dediğin nedir ki benımkı 70.5 oldu bebiş sayesınde 8 kılo aldım boyum 1.72 de ordan kurtarıyorum bende koşubandı var şimdi onun karsına tv kurcam hergun 30 dk yurumeye calışcam bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?