Sabredenler Kulübü 2012 :)

buarada batımız aynı senınle cnm desene o gun diskoda beraberiz benımde o gun tanışma yıldönumu artık ogun ağlarım akşam hep

boşver kuzum ya ağlayıp da o gününü mahvetme.eşin de çok üzülür.tanıştığınız günlere geri dön.oh ne güzeldir kimbilir.bebek olacakmı olmayacakmı diye bi sıkıntı yok herşey güllük gülistanlık

bir sonuçlarımızı görelim tatlım da ona göre birşeyler yaparız kısmetse. Cuma günü doktor kontrolü var eşimin bakalım neler diyecek. bizim tek şikateyimiz testosteron düşüklüğü, inşallah spermciklerimiz iyidir. eşimde varikosel yok zaten, diğer doktor doppler çektirmişti. Biz de daha 4-5 aydır bebk deniyoruz yaptırmadığımız test kalmamış kocacım biraz evhamlıdır, bizi doktora gtüren sebep cinsel isteksizlikti, ordan başlayarak her türlü tetkiki yaptırmışız

buarada batımız aynı senınle cnm desene o gun diskoda beraberiz benımde o gun tanışma yıldönumu artık ogun ağlarım akşam hep

ama olmaski sen ağlarsan bende ağlarım,ağlamak yok hakkımızda herşeyin hayırlısı verende rabbim vermyende inş en kısa zamanda gelir bebişler benim sancılarım var bugün yarın gelirler kendileri disko disko

gunaydın kızlar sema benım arkadasım belını cektırıp yakı yapıstırmıstı sonrakı ay hamıle kalmıstı ama ben ınanmıyorum tabı boyle seyleree

teyzemin gelinide çektirdi ama belini değil göbekten masajla rahmini çektirdi rahim eğriliği varmış yaşlı bi ebe teyze dediki doktorlar anlamaz rahim eğriliğinden ama ebeler bilir çekti 5 gün ilişki yasak kalkmak yasak yattı diğer aya hemen hamişl kaldı hızını alamdı her sene bi tane doğurdu 3. çocuğunu oyuncu yaptılar hanımın çiftliğinde hanımın bebişi muzaffer ali vardı ya işte o sonuncusu kordonunu yeter artık diye hehehe allah vermedimi vermiyo verdiğindede arka arkaday veriyo

sinemcim hunileri taktık yakında bizi bu topikten şutlayacakarhuni takanlar topiği var mı

kız anladılar bizim neden delırdıımızı hoşgörüyorlar atmazlar hayırlı bir iş için huni takıyoruz bi topik mi açsak ne yapsak bat yaklaşınca hunı takanlar topiği full dolar haaa

koptum kız yoksada biz kurak her ay huni zamanı orda takılırız ne dersin disko disko

heheheolur tabi kuralım bacım...topiğin başlığına da yazalım:
kırmızılar partisine hoşgeldinizbebek bebek diye delirenler,psikopata bağlayanlar buraya.siz de bunlardan biriyseniz gelin hep beraber stres atalım.disko disko partizane

yumurtalıklara sıcak gelmedığını yumurtalıkları pişirdiğini duymuştum ama kaplıca denemeye değer bende bi haftasonu gideyim sğl cnm bilgilerin için

banada öle yaptılar, rahimde egrilik varmış dedi, benim kanamam oldu ama peki o kızında kanaması olmuşmudur acaba bide bana 1 gün sonra ilişkiye gir dediler

kız anladılar bizim neden delırdıımızı hoşgörüyorlar atmazlar hayırlı bir iş için huni takıyoruz bi topik mi açsak ne yapsak bat yaklaşınca hunı takanlar topiği full dolar haaa

bence de dolar cnm ...bizim gibi olan derdini açığa vuramayan çok.bizim çenemiz düştü artık çatır çatır söylüyoruz sıkıntılarımzı.tabii ki burda.topiği açalım milleti çağıralım içlerine atmasınlar

ay bi alemsin canlarım benim he he

gercekten haklısınız delirdik zannedersem,

bunları yap deselerdi bana hayatta yapmazdım çoçuk için herşey yapılıyor bunu anladım...

bacılar ben kaçıyorum.özel ders veriyorum.birazdan öğrencim gelir.işin kötü yanı öğrencim kpss ye hazırlanıyo evli ve çocuğu var.şimdi bana çocuğundan bahseder kesin ((ben de derse devam edelim diye sürekli ikaz ederim artık...öptüm sizleri.allaha emanet olun.babay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…