- Konu Sahibi minikgelin
-
- #15.841
buarada batımız aynı senınle cnm desene o gun diskoda beraberiz benımde o gun tanışma yıldönumu artık ogun ağlarım akşam hep
inş eşinin sonuçları iyi çıkar benim kociş tam 1 yıl oldu ameliyat olalı ama bişi diyimmi benim kociş ameliyat olmadan ben hamiş kalmıştım kan pıhtılaşmasından düşük yaptım ve bu şekildeeşi varikosal olup hamiş kalıp bebeğini sağlıkla kucağına alan bi arkadaşım daha var ama yinede eşeğimizi sağlama alalaım dedik eşim çift taraflı varikosal ameliyatı oldu beslenmeyle çoook alakalı erkek faktörü cevizi fındıkı bademi bol yedir pekmezi. muzlu cevizli polenli ballı süt yapardım ben mikserde çek hepsibi tarçınıda koy içine ohhh eşimle içerdik her akşam tahlil sonuçları 3 e katlamıştıdoktorum baktı eşimin sonucu süper dediki eşin topu bize atmış artık sen yumurtlarsan golü atarız dedi ama hala atamadık.....
buarada batımız aynı senınle cnm desene o gun diskoda beraberiz benımde o gun tanışma yıldönumu artık ogun ağlarım akşam hep
gunaydın kızlar sema benım arkadasım belını cektırıp yakı yapıstırmıstı sonrakı ay hamıle kalmıstı ama ben ınanmıyorum tabı boyle seyleree
sinemcim hunileri taktıkyakında bizi bu topikten şutlayacakar huni takanlar topiği var mı
koptum kız yoksada biz kurak her ay huni zamanı orda takılırız ne dersin disko disko
canımm bende tesaduf gıttımm kaplıcaya kayınvalıdemmm rahatt yarım st bır sıcak suyaaa soktu beniii rahim hastalıklarına akıntıya tuplere felan ıyı geldıgını bılıyorumm bır akrabamızdaa kaplıca sayesınde hamıle kaldııı bırdeee ben bunu yenı ogrendımm ılıskıye gırmedenn yarım st sıcak suya oturcakmıssınn o zaman spermler dahaa cabukk hızlanıyormus
ah onu bir de ben yapabilsem sinhusum yaaa...takıldım 61 kiloya, veremiyorum da...günler uzasın da yürüyüşe gidiyim diye bekliyorum
kızz sus ben 61 olsam mankenlık teklifi gelir bana61 dediğin nedir ki benımkı 70.5 oldu bebiş sayesınde 8 kılo aldım boyum 1.72 de ordan kurtarıyorum bende koşubandı var şimdi onun karsına tv kurcam hergun 30 dk yurumeye calışcam bakalım
anam senin boyun ne güsel uzun ben 1.62yim he he he
kıslar söyleyin hadi 1585de neler yasıyor ben giremiyorumda o sayfaya
teyzemin gelinide çektirdi ama belini değil göbekten masajla rahmini çektirdi rahim eğriliği varmış yaşlı bi ebe teyze dediki doktorlar anlamaz rahim eğriliğinden ama ebeler bilir çekti 5 gün ilişki yasak kalkmak yasak yattı diğer aya hemen hamişl kaldı hızını alamdı her sene bi tane doğurdu 3. çocuğunu oyuncu yaptılar hanımın çiftliğinde hanımın bebişi muzaffer ali vardı ya işte o sonuncusu kordonunu yeter artık diye hehehe allah vermedimi vermiyo verdiğindede arka arkaday veriyo
kız anladılar bizim neden delırdıımızı hoşgörüyorlar atmazlar hayırlı bir iş için huni takıyoruz bi topik mi açsak ne yapsak bat yaklaşınca hunı takanlar topiğifull dolar haaa
evet ben de bakamıyorum o sayfaya nedense bazen oyle oluyor. kk'da kime soylemeliyiz acaba?
bence de dolar cnm ...bizim gibi olan derdini açığa vuramayan çok.bizim çenemiz düştü artık çatır çatır söylüyoruz sıkıntılarımzı.tabii ki burda.topiği açalım milleti çağıralım içlerine atmasınlar
bence de dolar cnm ...bizim gibi olan derdini açığa vuramayan çok.bizim çenemiz düştü artık çatır çatır söylüyoruz sıkıntılarımzı.tabii ki burda.topiği açalım milleti çağıralım içlerine atmasınlar
hiçbir fikrim yok tatlım benimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?