- Konu Sahibi minikgelin
-
- #15.861
ama olmaski sen ağlarsan bende ağlarım,ağlamak yok hakkımızda herşeyin hayırlısı verende rabbim vermyende inş en kısa zamanda gelir bebişler benim sancılarım var bugün yarın gelirler kendileri disko disko
bebeiş valla morfoloji spermin yapısında bi sorun varmı yokmu o canım spermiyogram testinde detaylı yazıyor zaten hepsi özelde yaptırınca detaylı yapılıyor
bir sonuçlarımızı görelim tatlım da ona göre birşeyler yaparız kısmetse. Cuma günü doktor kontrolü var eşimin bakalım neler diyecek. bizim tek şikateyimiz testosteron düşüklüğü, inşallah spermciklerimiz iyidir. eşimde varikosel yok zaten, diğer doktor doppler çektirmişti. Biz de daha 4-5 aydır bebk deniyoruz yaptırmadığımız test kalmamışkocacım biraz evhamlıdır, bizi doktora gtüren sebep cinsel isteksizlikti, ordan başlayarak her türlü tetkiki yaptırmışız
çok yazıyoruz yetişemiyor herhalde kkbu arada 17.10.2010 evlilik tarihi mi? bizim de dugun tarihimiz oydu :)
bacılar ben kaçıyorum.özel ders veriyorum.birazdan öğrencim gelir.işin kötü yanı öğrencim kpss ye hazırlanıyo evli ve çocuğu var.şimdi bana çocuğundan bahseder kesin((ben de derse devam edelim diye sürekli ikaz ederim artık...öptüm sizleri.allaha emanet olun.babay
banada öle yaptılar, rahimde egrilik varmış dedi, benim kanamam oldu ama peki o kızında kanaması olmuşmudur acaba bide bana 1 gün sonra ilişkiye gir dediler
bacılar ben kaçıyorum.özel ders veriyorum.birazdan öğrencim gelir.işin kötü yanı öğrencim kpss ye hazırlanıyo evli ve çocuğu var.şimdi bana çocuğundan bahseder kesin((ben de derse devam edelim diye sürekli ikaz ederim artık...öptüm sizleri.allaha emanet olun.babay
sanırım öleaslında bizim de düğün tarihimiz canım17.10.2010,nikah tarihi 20.09.2010, aynı gün düğünümüz olmuş desene he he
sanırım oldu o çok kiloydu birde o yüzden başka sorunu varmıydı bilmiyorum ama ebeye gittiysen sana ne diyorsa aynen yap onlar çok tecrübeli hatta ilişki öncesi sütün içine maydanoz at kaynat kovaya dök buharına otur otururkende üstünü iyice ört battaniyeyle sonrada hemen yatağa o öyle yapmıştı o sütü gün aşırı kaynatıp oturdu buharına bi daha denemesine fırsat kalmadı hemen tuttu zaten.. inş sende hemen hamiş kalırsın...
gel beraber ağlayalım kuzum offf 1 sene dolmaya baslayınca stres sardı benı doktora gidilcek ya kurcalıcaklar cnm cok yancak die ödum kopuyor benm ya yaa kuzum 20 mart demişsin daha var sana
gel beraber ağlayalım kuzum offf 1 sene dolmaya baslayınca stres sardı benı doktora gidilcek ya kurcalıcaklar cnm cok yancak die ödum kopuyor benm ya yaa kuzum 20 mart demişsin daha var sana
en eskı evli benım galıba 13.07.2008 varmı benden önce evlenen
14 aydır ayda en az 2 en fazla 5 kez gidiyorum doktora kurcalanmaya alıştım sanırım gitmezsem üzülüyorum alışmış kudurmuştan beter diye boşa dememişler..... şaka bi yanada ilk gidişlerimde muyeneden çıktığımda kıpkırmızı oluyordum ki adam bakmıyo bile bana ama sonraları alıştım şimdi sohbet gırgır eşliğinde muayene oluyorum umtumda olmuyo
yok yok gülelim beraber bacım sana gülmek yakışıyor,hiç stres yapma bebğim bende senin gibi korkuyordum ama hiç bişey anlamadım muayeneden falan canım inş sorun çıkmaz sen içini ferah tut bebiş hem bişey varsada biranönce gitmekte fayda var ne kadar erken gidersen o kadar erken çözülür sorunlar
olsun iyidir ya bi sorun varsa yada minik bi pürüz çıkar ortaya en azından hepsini birden ahlledersiniz ki inş hiç. bişi yoktur.. şu isteksizlik işi birazda psikolojik iyi beslersen değişir amasen şu muzlu cevizli ballı sütü dene inan bana sen bile dğeişiyorsun bana eşim 1 yıl hadi demese aklıma gelmezdi o karışımdan 10 gün içince eşimden önce ben niyetleniyordum hatta eve erken gidip ortamı romantikleştiriyordum eşim ne oluyo sana diyordu
var 21.10.2007 evlilik tarihi
olsun iyidir ya bi sorun varsa yada minik bi pürüz çıkar ortaya en azından hepsini birden ahlledersiniz ki inş hiç. bişi yoktur.. şu isteksizlik işi birazda psikolojik iyi beslersen değişir amasen şu muzlu cevizli ballı sütü dene inan bana sen bile dğeişiyorsun bana eşim 1 yıl hadi demese aklıma gelmezdi o karışımdan 10 gün içince eşimden önce ben niyetleniyordum hatta eve erken gidip ortamı romantikleştiriyordum eşim ne oluyo sana diyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?