Sabredenler Kulübü 2012 :)

gel beraber ağlayalım kuzum offf 1 sene dolmaya baslayınca stres sardı benı doktora gidilcek ya kurcalıcaklar cnm cok yancak die ödum kopuyor benm ya yaa kuzum 20 mart demişsin daha var sana

olsun iyidir ya bi sorun varsa yada minik bi pürüz çıkar ortaya en azından hepsini birden ahlledersiniz ki inş hiç. bişi yoktur.. şu isteksizlik işi birazda psikolojik iyi beslersen değişir ama sen şu muzlu cevizli ballı sütü dene inan bana sen bile dğeişiyorsun bana eşim 1 yıl hadi demese aklıma gelmezdi o karışımdan 10 gün içince eşimden önce ben niyetleniyordum hatta eve erken gidip ortamı romantikleştiriyordum eşim ne oluyo sana diyordu

kız sende cocuk olmayınca neler yapıldığından bahset o sana özensın

banada öle yaptılar, rahimde egrilik varmış dedi, benim kanamam oldu ama peki o kızında kanaması olmuşmudur acaba bide bana 1 gün sonra ilişkiye gir dediler

sanırım oldu o çok kiloydu birde o yüzden başka sorunu varmıydı bilmiyorum ama ebeye gittiysen sana ne diyorsa aynen yap onlar çok tecrübeli hatta ilişki öncesi sütün içine maydanoz at kaynat kovaya dök buharına otur otururkende üstünü iyice ört battaniyeyle sonrada hemen yatağa o öyle yapmıştı o sütü gün aşırı kaynatıp oturdu buharına bi daha denemesine fırsat kalmadı hemen tuttu zaten.. inş sende hemen hamiş kalırsın...

kolay gelsin canım gönderince gel bişey derse sende söylersin ders çalışmayamı geldin muhabbetemi geldin sert oldu galiba ama benim arkadsmı kimse üsmesin bys

sanırım öle aslında bizim de düğün tarihimiz canım17.10.2010,nikah tarihi 20.09.2010, aynı gün düğünümüz olmuş desene he he

bizim de nikah tarihimiz başka :) o düğün tarihi :)
ben de çıksam iyi olacak galiba. Herkese hayırlı günler!!!

umarım işe yarar, dua edin, olursa heminize haber veririm sizlerde isterseniz yaparsınız, ebe de senin çoçuk olur dedi ama ...valla 3 yıl oldu nezaman olacaksa

gel beraber ağlayalım kuzum offf 1 sene dolmaya baslayınca stres sardı benı doktora gidilcek ya kurcalıcaklar cnm cok yancak die ödum kopuyor benm ya yaa kuzum 20 mart demişsin daha var sana

14 aydır ayda en az 2 en fazla 5 kez gidiyorum doktora kurcalanmaya alıştım sanırım gitmezsem üzülüyorum alışmış kudurmuştan beter diye boşa dememişler..... şaka bi yanada ilk gidişlerimde muyeneden çıktığımda kıpkırmızı oluyordum ki adam bakmıyo bile bana ama sonraları alıştım şimdi sohbet gırgır eşliğinde muayene oluyorum umtumda olmuyo

yok yok gülelim beraber bacım sana gülmek yakışıyor,hiç stres yapma bebğim bende senin gibi korkuyordum ama hiç bişey anlamadım muayeneden falan canım inş sorun çıkmaz sen içini ferah tut bebiş hem bişey varsada biranönce gitmekte fayda var ne kadar erken gidersen o kadar erken çözülür sorunlar

ödüm kopuyor benımde canım yancak diye ben kadına gitcem erkek doktoru bıraktım bıraz uzak bana diye o vajınal ultrasona girmedım hiç offf cidden cok korkuyorum eşime dedım böyle böyle oda dedı tmm o zaman gitme bekleyelım 6 ay dedi ama işte ne kdr önce gidersem iyi diyorum da gelde bana sor

ya bişey sorcam tatlım reglının 3 gunu gitsem kan testinde hormonlara bakıp gönderirimii regliykende vajınal ultrasondan bakarmı bendekı planlara bak

inşallah yoktur canım...denicem senin karışımı söz kocacımla doya doya oynaşmayı özledim inan. stresten bu noktolara geldik resmen. bu ay beni hap kullanıyorum sanıyor biraz rahatlar diye ümit ediyorum

tuh tatlım ya bunu daha önce nıye sölemedın tam rejıme başladın yazmışsın bana lazım bu karışımdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…