- 9 Mart 2011
- 2.136
- 454
- 363
- 41
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #15.881
en eskı evli benım galıba 13.07.2008 varmı benden önce evlenen
ya bişey sorcam tatlım reglının 3 gunu gitsem kan testinde hormonlara bakıp gönderirimii regliykende vajınal ultrasondan bakarmı bendekı planlara bak
ben daze gelinim he he he
ödüm kopuyor benımde canım yancak diye ben kadına gitcem erkek doktoru bıraktım bıraz uzak bana diye o vajınal ultrasona girmedım hiç offf cidden cok korkuyorum eşime dedım böyle böyle oda dedı tmm o zaman gitme bekleyelım 6 ay dedi ama işte ne kdr önce gidersem iyi diyorum da gelde bana sor
inşallah yoktur canım...denicem senin karışımı sözkocacımla doya doya oynaşmayı özledim inan. stresten bu noktolara geldik resmen. bu ay beni hap kullanıyorum sanıyor biraz rahatlar diye ümit ediyorum
taze gelınım yerım senı kızz sen rahat olsana o zaman hunı nıye takıyon acelen yok nasılsa ben hem eskı gelın hem yas malum uğrasıyomda sen cıkar bakem hunını
acımıyor kız korkma ama kendini kasar isen sıkarsan kaslarını acır serbet bırak zaten jel sürüyor ya öyle bi sıkıntın olmaz valla bu konuda tez yazabilirim korkunun ecele faydası yok benim doktor bekar değilse hastası göbekten bakmıyor genelde vajinal bakıyor
acımıyor kız korkma ama kendini kasar isen sıkarsan kaslarını acır serbet bırak zaten jel sürüyor ya öyle bi sıkıntın olmaz valla bu konuda tez yazabilirim korkunun ecele faydası yok benim doktor bekar değilse hastası göbekten bakmıyor genelde vajinal bakıyor
bi gece sancılandım acıle gittik yumurtalıklarından olabılır dıye kadın doğumcuya gönderdiler baktım kadın hazırladı aletı saat gece 3 ben onu gördum yokkk olmaz yokk bunun baska yöntemı yokmu dedım oda dedı su içcen 2 saat beklıcen dedı bende beklerım banane dedım sancıyla bekledım oda karnımdan baktı yumurtalıklarında bişey yok dedi cıktım ordan hemen gaz cıktı zaten iyikide baktırmadım dedim
sonra bebek düşünmeye başladık doktora gittik eşimle adam karnımdan baktı hersey normal dedı dedım alttan bakcakmısınız korkuyormusun dedı evet dunden berı uyumuyorum dedım oda normal hersey gerek yok dedı yırtım dur bakım 3 de nasıl kaçcam
benimkide vajinal baktı hem muayne hem ultrason ikiside vajidendiyani bende o kadar korkuyordumki anlatamam ama dr beni konuşturmaya başlayınca hiçbişey anlamadım muayene5dk içinde bitti yani öle diyim sana rahat olursan hiçbişey olmuyor
gerçekten mi canım bizde gideceğiz kısmetse ama korkum benden önce kaçıyorrr :18:
aslında mecburuz öyle değil mi dee işte utanmak var işin ucunda
kız bu kadar korkacak bişey yok ben hem karnımdan baktırdım hem vajiden ultrasonla bir baktı bide eliyle muayene etti utanmadım diyemem ilkten ama acı duymadım
ya utanma oluyor ister istemez ama acı sıfır zaten jel kullanıyolar inanki kendini kasmazsan bişey olmuyor bacım benden örnek al
ya utanma oluyor ister istemez ama acı sıfır zaten jel kullanıyolar inanki kendini kasmazsan bişey olmuyor bacım benden örnek al
bu seferkı kadın yaslı gideceğim doktor dicem ben cok korkuyorum belkı sakınleştırıcı falan yokmu benı rahatlacak bişey dicem hunımıde alcam yanıma belkı bir guzellık yapar
ya ben utanmayı gectım sonucta kaç kadın ağda yaptı gördu gittiacı varya eloserce gibi bi kere olsa sonra korkmam alışırım szdede çatalamı yatırdılar ayy ne iğrenç o çatal yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?