Sabredenler Kulübü 2012 :)

rica ederim canım sormak istediğin başka şeyler olursa cevaplarım

aslında il defa gideceğim bu konu için doktora canom... 7. ayımız denemde lakin olamadı

bizde ilçedeyiz eşimle tayin durumları malum, mayıs gibi plan yaptık konya ya da ankarayı düşünüyoruz da işte tedirginim sonuçta nasıl olacak ne bitecek, ilk etapta neler oluyor rüyalarıma girdi artık sorma, dün gece 12. sıradaydık güya doktoraa görünecektim

rica ederim canım sormak istediğin başka şeyler olursa cevaplarım

aslında il defa gideceğim bu konu için doktora canom... 7. ayımız denemde lakin olamadı

bizde ilçedeyiz eşimle tayin durumları malum, mayıs gibi plan yaptık konya ya da ankarayı düşünüyoruz da işte tedirginim sonuçta nasıl olacak ne bitecek, ilk etapta neler oluyor rüyalarıma girdi artık sorma, dün gece 12. sıradaydık güya doktoraa görünecektim

nasılsınn bacımmm

belki ki bu yönden de benzerlik varr çokkk korkuyorum yahuu

mayısta kısmetse gideceğiz biz de inş o zamana kadar gelir bebişimiz

iyiyim tatlı bacım sğl sen nasılsın benımde mayısta 1 sene olcak aslında gitmem gerekte esımde korkutuğum için eylulde git dedi banada eylul uzun gelıyor diyorum hastalanınca bi hastanenın kadın doğuma gidim anlatım durumu test yapsın sadece aman ne bilim kafam karışık en iyisi bacım gerek kalmadan hamiş kalırız

inş sinhusum gerek kalmaz inş...

bende senin gibi düşünmekteyim evet... en azından hormonlar falan ama işte kadın haydi bir de oradan muayene edeyim dersee

Son düzenleme:

çok takıyosun demekki bacım bu kadar takma kafana bide şöle düşün sen bu bebişi istiyosun sonuçta değilmi diyelimki dr gittiğinde hiç bi sorun yok dicek sende rahatladığın için hemen hamiş kalcaksın yada şöle diyim çok ufak bi sorun çıktı ilaçla halledilebilecek ve sen sonrasında hemen hamiş kalcan düşün bi bu kadar korktuğuna değcekmi sence tatlı arkadaşım bence gittiğin zaman 1 sene oldu de yoksa pek sallamıyolar bu durumu canım sadce karından bakıp gönderiyolar adetin 3.günü git hormaonlarına bakılsın bide sprm tahlili ister dr eşinden canım hakkınızda hayırlısı olsun

cnm arkadaşım ne güzel konuşuyorsun ne kdr mantıklı insanın hemen gidesi geliyor ama ben kolit hastasıyım doktorum 1 sene bekle hemen hormon ilaçlarını dayıyor dedı beklıcem oyuzden belkı olur mucızem mucızemız inşallah

bebiş sen bi git ilaç verirse kullanmazsın o zaman drunla görüşürsün belki hormonlarında sorun yoktur hiç değilse ne olduğunu öğrenmiş olursun bacım ama tabi yinde sen bilirsin inş hiç tedaviye gerek kalmadan gelir bebişlerimiz amin amin amin

ya bişey sorcam tatlım reglının 3 gunu gitsem kan testinde hormonlara bakıp gönderirimii regliykende vajınal ultrasondan bakarmı bendekı planlara bak

canım az önce buna cvp yazdım elektrik kesildi tekrar yazayım dedim adetliyken çağırıyor2 veya 3. günü yumoş durumuna bakmak için bebiş için takip böyle oluyor ve gittiğim her doktor da böyle bakıyor sonra 15 gün sonrasına tekrar randevu veriyolar yumoş büyüklüğünü ölçmek için ama üzülerek söyleüyorum ki doktorun hazır adetlisin diye seni muayene etmrek ister sen hazırlıklı git yani... ve takibe başlarsan bu duruma hazıurlıklı ol her ay adetliyken gitmeni isteyecek doktorun..

kesinlikle katılıyorummm

oyy cnm 2 keremı yazdın sğl tatlım evet bende googleden baktımda reglıyken bakıyorlarmış recsn bize terepist uyguladı resmen gitcez artık zamanı gelınce korkunun ecele faydası yok bebiş için her yol mübah

kız bu kadar korkacak bişey yok ben hem karnımdan baktırdım hem vajiden ultrasonla bir baktı bide eliyle muayene etti utanmadım diyemem ilkten ama acı duymadım

insan önce utanıyorda doktorun konuşarak motive ediyor... ben en çok smear testi verdiğimde aıdı spekulum takıyolar ya o zaman smear örneği almak için o zaman korktum acıyacak diye hiç bişey olmadı düşün spekulüm ü takıyor rahim ağzını açıyor onla yara olup olmadığınada onla bakıyor üzgünüm ama hamilee kalsan son ayklarda mecburen vajinal muyene oluyorsun kaçarın yok yani kuzu....

rica ederim bacım ne demek bu arada adetin 3.günüde bakıyorlarmış ben tam emin değildim bende emin oldum şimdi bakılıp bakılmadığına

kız bende senin gibi dedim çatalamı çıkcam diye ama mecbur kalınca bebiş için korktum ama hiç korkmama gerek yokmuş bunu anladım

ben hem çatalda hem sedyede muayene oluyorum çatalda daha rahat oluyorsun çünki sedyede bacaklarını iyi açmazsan acı hissedersin... zaten çarşaf veriyolar üstüne kapıyorsun... valla ben cıncıkla sıyrıldım artık

anam surda 2 ay kaldı 1 senemı doldurcam sonra komple teslim olcam ne verirse kabulum ondan sonra hepimiz için Aminnnnn

bebişim olsunda ben olurum muayenemi tatlım gerekirse hafatda 3gün bile olurum dedğin doğru ama ben hsgde uzandım korktuğum için ilkten açamadım bacaklarımı çatal daha kolay oluyor onlardan herşey meydana çıkıyor hemen kaçarın olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…