- 29 Ocak 2012
- 2.211
- 92
- 363
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #15.901
insan böyle sorup rahatlıyor sanırım gerçekten teşekkürler bu arada sinhusummm naber bacımm
rica ederim canım sormak istediğin başka şeyler olursa cevaplarım
rica ederim canım sormak istediğin başka şeyler olursa cevaplarım
nasılsınn bacımmm
belki ki bu yönden de benzerlik varr çokkk korkuyorum yahuu
mayısta kısmetse gideceğiz biz de inş o zamana kadar gelir bebişimiz
inş sinhusum gerek kalmaz inş...
bende senin gibi düşünmekteyim evet... en azından hormonlar falan ama işte kadın haydi bir de oradan muayene edeyim dersee
aslında il defa gideceğim bu konu için doktora canom... 7. ayımız denemde lakin olamadı
bizde ilçedeyiz eşimle tayin durumları malum, mayıs gibi plan yaptık konya ya da ankarayı düşünüyoruz da işte tedirginim sonuçta nasıl olacak ne bitecek, ilk etapta neler oluyor rüyalarıma girdi artık sorma, dün gece 12. sıradaydık güya doktoraa görünecektim
çok takıyosun demekki bacım bu kadar takma kafana bide şöle düşün sen bu bebişi istiyosun sonuçta değilmi diyelimki dr gittiğinde hiç bi sorun yok dicek sende rahatladığın için hemen hamiş kalcaksın yada şöle diyim çok ufak bi sorun çıktı ilaçla halledilebilecek ve sen sonrasında hemen hamiş kalcan düşün bi bu kadar korktuğuna değcekmi sence tatlı arkadaşım bence gittiğin zaman 1 sene oldu de yoksa pek sallamıyolar bu durumu canım sadce karından bakıp gönderiyolar adetin 3.günü git hormaonlarına bakılsın bide sprm tahlili ister dr eşinden canım hakkınızda hayırlısı olsun
cnm arkadaşım ne güzel konuşuyorsun ne kdr mantıklı insanın hemen gidesi geliyor ama ben kolit hastasıyım doktorum 1 sene bekle hemen hormon ilaçlarını dayıyor dedı beklıcem oyuzden belkı olur mucızem mucızemız inşallah
ya bişey sorcam tatlım reglının 3 gunu gitsem kan testinde hormonlara bakıp gönderirimii regliykende vajınal ultrasondan bakarmı bendekı planlara bak
çok takıyosun demekki bacım bu kadar takma kafana bide şöle düşün sen bu bebişi istiyosun sonuçta değilmi diyelimki dr gittiğinde hiç bi sorun yok dicek sende rahatladığın için hemen hamiş kalcaksın yada şöle diyim çok ufak bi sorun çıktı ilaçla halledilebilecek ve sen sonrasında hemen hamiş kalcan düşün bi bu kadar korktuğuna değcekmi sence tatlı arkadaşım bence gittiğin zaman 1 sene oldu de yoksa pek sallamıyolar bu durumu canım sadce karından bakıp gönderiyolar adetin 3.günü git hormaonlarına bakılsın bide sprm tahlili ister dr eşinden canım hakkınızda hayırlısı olsun
canım az önce buna cvp yazdım elektrik kesildi tekrar yazayım dedim adetliyken çağırıyor2 veya 3. günü yumoş durumuna bakmak için bebiş için takip böyle oluyor ve gittiğim her doktor da böyle bakıyor sonra 15 gün sonrasına tekrar randevu veriyolar yumoş büyüklüğünü ölçmek için ama üzülerek söyleüyorum ki doktorun hazır adetlisin diye seni muayene etmrek ister sen hazırlıklı git yani... ve takibe başlarsan bu duruma hazıurlıklı ol her ay adetliyken gitmeni isteyecek doktorun..
kız bu kadar korkacak bişey yok ben hem karnımdan baktırdım hem vajiden ultrasonla bir baktı bide eliyle muayene etti utanmadım diyemem ilkten ama acı duymadım
kız bende senin gibi dedim çatalamı çıkcam diye ama mecbur kalınca bebiş için korktum ama hiç korkmama gerek yokmuş bunu anladım
kesinlikle katılıyorummm
bebiş sen bi git ilaç verirse kullanmazsın o zaman drunla görüşürsün belki hormonlarında sorun yoktur hiç değilse ne olduğunu öğrenmiş olursun bacım ama tabi yinde sen bilirsin inş hiç tedaviye gerek kalmadan gelir bebişlerimiz amin amin amin
insan önce utanıyorda doktorun konuşarak motive ediyor... ben en çok smear testi verdiğimde aıdı spekulum takıyolar ya o zaman smear örneği almak için o zaman korktum acıyacak diye hiç bişey olmadı düşün spekulüm ü takıyor rahim ağzını açıyor onla yara olup olmadığınada onla bakıyor üzgünüm ama hamilee kalsan son ayklarda mecburen vajinal muyene oluyorsun kaçarın yok yani kuzu....
anam surda 2 ay kaldı 1 senemı doldurcam sonra komple teslim olcam ne verirse kabulum ondan sonra hepimiz için Aminnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?