- 29 Ocak 2012
- 2.211
- 92
- 363
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #15.921
şuan varya gelip sizi yumuk yumuk öpmek istiyorum ya canlarım cok sğlun
oyy cnm 2 keremı yazdın sğl tatlım evet bende googleden baktımda reglıyken bakıyorlarmış recsn bize terepist uyguladı resmen gitcez artık zamanı gelınce korkunun ecele faydası yok bebiş için her yol mübah
insan önce utanıyorda doktorun konuşarak motive ediyor... ben en çok smear testi verdiğimde aıdı spekulum takıyolar ya o zaman smear örneği almak için o zaman korktum acıyacak diye hiç bişey olmadı düşün spekulüm ü takıyor rahim ağzını açıyor onla yara olup olmadığınada onla bakıyor üzgünüm ama hamilee kalsan son ayklarda mecburen vajinal muyene oluyorsun kaçarın yok yani kuzu....
ben hem çatalda hem sedyede muayene oluyorum çatalda daha rahat oluyorsun çünki sedyede bacaklarını iyi açmazsan acı hissedersin... zaten çarşaf veriyolar üstüne kapıyorsun... valla ben cıncıkla sıyrıldım artık
şuan varya gelip sizi yumuk yumuk öpmek istiyorum ya canlarım cok sğlun
ben çıkıyorum canlar başım ağrıyor biraz dinlensem iyi olcak galiba kib görüşürüz
eee arkadşlar ne için bacım dimi
ben çıkıyorum canlar başım ağrıyor biraz dinlensem iyi olcak galiba kib görüşürüz
ben de az kaşarlanmadım bu konuda, ilk muayenemde ben de tedirgin olmuştum ama hakikaten korkulacak birşey yok. vajinal ultrason zaten en kolayı...aleti tümüyle yerleştirmiyor zaten hiç acı macı yok onda. spekulum yerleştirirken daha zor, yani ötekine göre zor, yine can acıtacak birşey yok...
ben 3. günü gittiğimde alttan bakmadı üstten baktı doktorum...ama göremeseydi alttan da bakabilirdi tabi ki...
sinhus hiç düşünme tatlım ya, düşündükçe de kurarsın içinden, hiç gerek yok inan. ilk muayenenden sonra resmen "bu muymuş yani" diyeceksin
ah canım sen iyi hissette kendini önemli olan bu... ben ilk gittiğimde kimseye soramadım ne yapacam nasıl olacak diye muayene saatim saat 3 dü kalabalıktı korkudan sıra bana ne zaman gelecek diye sormadan kuzu gibi bekledim orda saat 6,30 oldu son hasta ben kaldım sekreter gelmeyecek misin dedi kaçacaktım az daha ama neden gittiğimi neden orada olduğumu düşünüp cesaretimi topladım girdim hocayla sohbet muhabbet bi baktım olmuş bitmiş herşeyve 14 aydır alıştım heheh
ya butun arkadaşlar öyle diyo içim rahatladı valla sğl cnm
rahat ol rahat ol...
eşim sabah teste gitmişti, hem sprm hem de hormon...hala çıkmadı sonuçlar, nete koyacak laboratuvar onu takip ediyorum. çok komik halim yaaa, öss sonucu bekler gibiyim, gerginim bi yandan sonuçlar nasıl gelecek diye :18::18::18::18::18:
ayy cnm yazdıklarını gözumun önune getirdim kuzu gb 3.30 saat oyyy kıyamam Allah en yakın zamanda hayırlısıyla bebişini göndersin sana
ayy hadi inşallah guzel çıkar tatlım bizimkisi ertesı gun cıkmıştı sonucu yaz hemen işim bitince gelir okurum
kuzlzr başım kötü oldu mideme burdu ağrısı en iyisi kocişten izin alıp eve kaçatyım ben evde açabilirsem neti geri gelirim topik e yoksa şimdiden herkese iyi akşamlar diliyorum öptüm sizi....... sdtive kocişnin sonuçlarını yaz merakta bırakma bizi çok iyi çıkacak inş. ve sonuçları iyi görünce eşin yaşadığınız soğukluk ve herşeyi bitecek kendine güveni gelecek (erkek milleti böyle benimkide ameliyat olup sonucu düzelene kadar yaklaşmak bana istemedi yakınlaşmayı yalan söledi ağrım var sızım var bilmem ne diye ama geçti gitti herşey )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?