- Konu Sahibi minikgelin
-
- #15.941
geçmiş olsun canım ya, migrenin falan mı var senin?...
eşimin sonuçları çıkınca yazarım, inşallah iyi şeyler yazarım buraya...eşimin sonuçlardan etkileneceğini ben de tahmin ediyorum. iyi olursa herşeyi çözmez belki ama, iyi gelir...lakin Allah korusun kötü olursa iyice morali bozulur kocacığımın...Cuma günü onunla beraber ben de doktora gitmek istiyorum, bakalım hayırlısı...
cnm çıktı mı sonuçlar merak ettim.ben de kayınvalideme gidiyorum.2 gün giremeyeceğim topiğe.inş güzel sonuçlar alırsın.
cnm çıktı mı sonuçlar merak ettim.ben de kayınvalideme gidiyorum.2 gün giremeyeceğim topiğe.inş güzel sonuçlar alırsın.
slm kızlar.benim aşılama güme gitti galiba.hafif hafif kahverengi akıntı başladı.kırmızılar da gelir eli kulağındadır.bu ay da gitti.
slm kızlar.benim aşılama güme gitti galiba.hafif hafif kahverengi akıntı başladı.kırmızılar da gelir eli kulağındadır.bu ay da gitti.
Canım bir yanlışlık oldu sanırım ben kürtaj olmadım...Ben fermi için yazmıştım...
Canım hadi hayırlısı inşallah bu sefer olmuştur inşallah da sen de gözlerine inanamazsın
Canım ben giremiyorum fazla midem çok zorluyor bu aralarsenin durumlar nasıl hsg den sonra regl oldun mu???Hayırdır eşin niye ameliyat olacak???
Canım Allah bizi, bebeğimizi kucağımıza sağlıcakla alana kadar ve daha sonra cahil cühela işine ve insana saygısı olmayan doktorlarla karşılaştırmasın...İşimiz çoook zor...İnsan hayatı malesefki bizim ülkemizde çok ucuz....Allah a sığınmaktan ve yardım etmekten başka çaremiz yok...Bebeğinin iyi olmasına çooook sevindim ama kesin ömründen ömür gitmiştir buna da çok üzüldümmm...
rica ederim bacım ne demek bu arada adetin 3.günüde bakıyorlarmış ben tam emin değildim bende emin oldum şimdi bakılıp bakılmadığına
ha şöle bacım ne kadar erken gidersen o kadar iyi herşey bebiş için
rahat ol rahat ol...
eşim sabah teste gitmişti, hem sprm hem de hormon...hala çıkmadı sonuçlar, nete koyacak laboratuvar onu takip ediyorum. çok komik halim yaaa, öss sonucu bekler gibiyim, gerginim bi yandan sonuçlar nasıl gelecek diye :18::18::18::18::18:
UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)
Bugün kelam arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)
kızlar ben de moraller bayağa bozuk
eşim sperm testi vermişti bugün, yaklaşık 10 ay önce verdiğimizde 76milyondu 1 ml'de...şimdi 9 milyona düşmüş şaka gibi
doktor testosteron tedavisi görürken sperm sayısına zarar verilebilir diyordu sanırım öyle olmuş. detayları cuma günü kaan hoca söyleyecek, inşallah umut veren şeyler duyabiliriz. testin morfoloji sonuçları yarın çıkıcak, yani henüz spermler ne kadar kaliteli, yapıları ne kadar düzgün bilmiyoruz. Tek sevindirici yan, sayı 76milyonken hareket toplamda %25 falandı, şimdi %75 olmuş...keçiboynuzu içiyordu eşim, muhtemelen ondan...
eşim de üzüldü bayağa, bu sayının artması lazım ama nasıl olacak bilmiyoruz, doktorumuz cuma günü ne tedavi verecek göreceğiz...hakkımda hayırlısı artık..
kızlar ben de moraller bayağa bozuk
eşim sperm testi vermişti bugün, yaklaşık 10 ay önce verdiğimizde 76milyondu 1 ml'de...şimdi 9 milyona düşmüş şaka gibi
doktor testosteron tedavisi görürken sperm sayısına zarar verilebilir diyordu sanırım öyle olmuş. detayları cuma günü kaan hoca söyleyecek, inşallah umut veren şeyler duyabiliriz. testin morfoloji sonuçları yarın çıkıcak, yani henüz spermler ne kadar kaliteli, yapıları ne kadar düzgün bilmiyoruz. Tek sevindirici yan, sayı 76milyonken hareket toplamda %25 falandı, şimdi %75 olmuş...keçiboynuzu içiyordu eşim, muhtemelen ondan...
eşim de üzüldü bayağa, bu sayının artması lazım ama nasıl olacak bilmiyoruz, doktorumuz cuma günü ne tedavi verecek göreceğiz...hakkımda hayırlısı artık..
slm kızlarr yaa bişi sorucammm reglime 4 gün var 2 saat önce kasıklarım belim çok ağrıdı ve başımda çatlıcak gibi( şimdi geçti hiç birinden eser yok ama başım hala ağrıyor fikri olan var mı acaba ağır bir torba taşıdım sonra ağrım oldu sonra geçti :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?